ayyy inşallah o kadar çok istyorum ki ama korkuyorum ya başka bişeyse diye
inş canım tabikide haber ederim eğer ki öleyse 9 aylık evliyim eşimde bende çok istiyoruz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
arkadaşlar bende sizdenim 25 yaşındayım 9 aylık evliyim. Ablam da 10 yıllık evli ve 3 düşüğü var 1 sene normal tedavi gördü bu sene de iki kere tüp bebek uygulaması yapıldı ikisi de başarısız malasef. hem kendi durumumdan hem ablamın durumundan çıkardığım tek şey var. İlaçların faydasından çok zararı var. Ablamın kullandığı hormon ilaçları yüzünden erken menepoza girme riski var. Benim migren ataklarını sık geçiriyorum. İçtiğim ağrı kesiciler yumurtalıklarımın yapısını ve hormonlarımın dengesini bozuyormuş. Artık bitkisel çözümler arıyorum. Ağrı kesici içmiyorum kesinlikle. Bitkilerin de diğer her şey gibi bizim faydamıza yaratıldığına inanıyorum. Size de tavsiyem budur. :)
arkadaşlar bende sizdenim 25 yaşındayım 9 aylık evliyim. Ablam da 10 yıllık evli ve 3 düşüğü var 1 sene normal tedavi gördü bu sene de iki kere tüp bebek uygulaması yapıldı ikisi de başarısız malasef. hem kendi durumumdan hem ablamın durumundan çıkardığım tek şey var. İlaçların faydasından çok zararı var. Ablamın kullandığı hormon ilaçları yüzünden erken menepoza girme riski var. Benim migren ataklarını sık geçiriyorum. İçtiğim ağrı kesiciler yumurtalıklarımın yapısını ve hormonlarımın dengesini bozuyormuş. Artık bitkisel çözümler arıyorum. Ağrı kesici içmiyorum kesinlikle. Bitkilerin de diğer her şey gibi bizim faydamıza yaratıldığına inanıyorum. Size de tavsiyem budur. :)
kızlar bugün kontrolüm vardı simdi geldim klomen kullanmıstım bi kaç gün önce bitti yumurtalığım çok güzel büyümüş sağlıklıymış iğne verecekti vazgeçti eger adet olursam bi daha ki ay iğne verecek dua edin kızlaaarrrr ne olur çok ihtiyacım var
misafirim vardı kaç gündür yemek bulaşık gözümü açamadım ki :) özledim sizi ederim tabiki ediyorumda hep zaten kendime ederken hepimizi katıyorum dilim döndüğü kadar çok şükürCanım yaa kaç gündür nerdesin ? Merak ettim. Coook sevindim canım adına çok güzel bi haber büyüdüğüne sevindim bende bu gün hastaneye gitcem bakalım ne olcak :) dua edicem guzelim söz sende bana ve bizim gibilere dua et müminin Mümine duası kabul olurmuş :)
misafirim vardı kaç gündür yemek bulaşık gözümü açamadım ki :) özledim sizi ederim tabiki ediyorumda hep zaten kendime ederken hepimizi katıyorum dilim döndüğü kadar çok şükür
gittiler canım benim senin durumun ne doktor mu değiştirdinCanım yaa Allahım kabul eylesin inşallah. Maşallah canım ya Allah yardımcın olsun inşallah :) gittiler mi peki
gittiler canım benim senin durumun ne doktor mu değiştirdin
bende giremedimya siteye sizleri merak ettim ne yaptınız diye bu ay çok heyecanlıyım ama yenmeye çalışıyorum sonunda hayal kırıklığı yasamak istemiyorum bu ay hep birlikte dua edelim rabbim inşallaaahhh en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinhepimiz böyle oluruz inşallaaaahhhhhhh bide aha böyle kara kara bebelerimiz olur inşalllaaaaahhh ikiz olsunnnnnnnn üçüz olsuuuunnnn
çok şey istemiyoruz kız rabbim boşa çıkarmaz çabalarımızı inşallah bugün doktor diyo ki klomenle hamile kalanların sayısı bu hafta çoğaldı diyo en sonuncusu ikizlere hamileymiş hemde içimden dua ettim rabbim bana ve isteyen herkese ver diye korkuyorum umut etmekten aslında kafamdan çıkarmaya çalışıyorum canım ben öğlene yemek hazırlayacam eşim geliyo belki bugün daha giremem hediye bakmaya çıkacaz görümcemle annelere gününe öpüldünüz hepinizOy oy oyyy :)))) he benim bacım bi tanesi oldu ikiz ucuzu de istiyoz :))))) Allahim dan isteyelim verir inşallah dua ederiz canım. Çok çıtır anneler olcaz biz eminim :)))
çok şey istemiyoruz kız rabbim boşa çıkarmaz çabalarımızı inşallah bugün doktor diyo ki klomenle hamile kalanların sayısı bu hafta çoğaldı diyo en sonuncusu ikizlere hamileymiş hemde içimden dua ettim rabbim bana ve isteyen herkese ver diye korkuyorum umut etmekten aslında kafamdan çıkarmaya çalışıyorum canım ben öğlene yemek hazırlayacam eşim geliyo belki bugün daha giremem hediye bakmaya çıkacaz görümcemle annelere gününe öpüldünüz hepiniz
hoş bulduk canım :) aslında bu bilgisayarlar telefonlardaki radyasyonlarda çok zararlı doğal yaşamak lazım aslında valla ne diyeyim hayırlı zamanlarda duamız kabul olur inşallah :)Hoş geldin canım aramıza :) Dediklerin cok doğru az önce ucunca bi yazdım gelmedi yaa :) ama ayni dusuncrdeyim kesinlikle haklisin. Hep bu ilaçlar yüzünden skntidan hormonların değişti :)))
hoş bulduk canım :) aslında bu bilgisayarlar telefonlardaki radyasyonlarda çok zararlı doğal yaşamak lazım aslında valla ne diyeyim hayırlı zamanlarda duamız kabul olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?