- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
sende iyi ki varsın canımmmGünaydın Meleklerimm
Cooook zindeyimmm ben iyiyim vallah beni merak etmeyin canlarım siz iyi olun da sizde bana moral verirsiniz iyiki varsiniz vallah
maleseff guzel haberlerle gelmedim canlar hissediyordum zaten doktor bu ay saglikli degil yumurtlaman bu aydan umudum yok catlatma ignesi vermiyorum o yuzden dedi oyle ne hikmetse hic moralim bozulmadi hele bi Rabbim ol desinde sen gor diyemedimicimden dedim saka bi yana bu ay da boyle oldu klomen artik bitti eger olmazsa ignelerle buyutucez yumurtalari.dedi haktan hayirlisi.insaallah
yok canim uzulmuyorum cok.sukur yasimiz genc saglikliyiz esim kafama gore mutluyum Allaha sukur bebekte zamani gelince olur insaallah . kurs bende dusunuyorum ama ne kursuna gideyim bilemiyorum bide memlekete gitme durumu var yarim kalir diye baslamiyorum o yuzdenCanimm benim yaaa üzülme ne olur hepimiz ayni yolda ayni durumdayız yanlız değilsin dostum :)))) Allahım sagliklisindan hayirlisindan versin inşallah napalim artik önümüzdeki maçlara bakicaz :) yılmadan . esinle çıkıp gezin. Ben kurstayim kafami dagitiyorum milletin saciyla basiyla ugrasiyorum :)))))) arada bi bakıyorum aklım sizde ama
yok canim uzulmuyorum cok.sukur yasimiz genc saglikliyiz esim kafama gore mutluyum Allaha sukur bebekte zamani gelince olur insaallah . kurs bende dusunuyorum ama ne kursuna gideyim bilemiyorum bide memlekete gitme durumu var yarim kalir diye baslamiyorum o yuzden
Üzülme Tatlım olsun birdahaki ay kosskocaman olurlr inşallah belki iğne daha iyi gelir alışmadıkmı zaten her ay hüsran artık çok yakmıyor canımızı rabbim sabrını veriyor..maleseff guzel haberlerle gelmedim canlar hissediyordum zaten doktor bu ay saglikli degil yumurtlaman bu aydan umudum yok catlatma ignesi vermiyorum o yuzden dedi oyle ne hikmetse hic moralim bozulmadi hele bi Rabbim ol desinde sen gor diyemedimicimden dedim saka bi yana bu ay da boyle oldu klomen artik bitti eger olmazsa ignelerle buyutucez yumurtalari.dedi haktan hayirlisi.insaallah
Üzülme Tatlım olsun birdahaki ay kosskocaman olurlr inşallah belki iğne daha iyi gelir alışmadıkmı zaten her ay hüsran artık çok yakmıyor canımızı rabbim sabrını veriyor..
aynen alistik canim alistigimi bugun daha iyi anladim doktor umudum.yok dedi ben hic uzulmedim eskiden olsa paralardim kendimi gecti o devirler umutla bekliycez hepimizÜzülme Tatlım olsun birdahaki ay kosskocaman olurlr inşallah belki iğne daha iyi gelir alışmadıkmı zaten her ay hüsran artık çok yakmıyor canımızı rabbim sabrını veriyor..
canim daha cok yeni evliymissin olur insaallah stres yapma hic stres en buyuk dusman biliyosun doktora filan gorundun mu hic ne guzel ki hamile kalabiliyorsun bide bu taraftan bakMerhaba arkadaslr araniza yeni katildimm buraya yazmak istedim.. Bende vvarimm( 6 aylk ewliyim ilk ay hamile kalmistim ogrendkten 3 gun sonra dusuk oldu halada bisey yokk .. insallah ravbim isteyen herkese verir sonra bana verirr..
Merhaba arkadaslr araniza yeni katildimm buraya yazmak istedim.. Bende vvarimm( 6 aylk ewliyim ilk ay hamile kalmistim ogrendkten 3 gun sonra dusuk oldu halada bisey yokk .. insallah ravbim isteyen herkese verir sonra bana verirr..
Merhaba canım aramıza hoşgeldin daha (taze) gelinsinn yaa. Hayırlı olsun tebrik ederim Allahım mutlu mesut etsin inşallah hayırlı evlaar nasip etsin insallah. Bak ne güzel bi kere hamileliği yasamissin Takdiri ilahi acıyla sonlanmis Allahım çektiğini acinjn mukafatini versin inşallah. Olacak eminim olacak dua ile sabir ile beraber dileyerek olcak insallah
canim daha cok yeni evliymissin olur insaallah stres yapma hic stres en buyuk dusman biliyosun doktora filan gorundun mu hic ne guzel ki hamile kalabiliyorsun bide bu taraftan bak
Ewet sukurler olsun rabbime ama insan varligini ogrenince dusuncede cok psikolojik olarak kotu oluyo surekli heray belki vardr diorm stress cok yapiom sanirim ama insallah hepimizin duasi kabul olur
Ne bileym olmuo ya olsun istiyorum gercekten insanlara cok dert oluo benm bebegm olmus olmams hep soruyolar aslnda o olunca hayatm degisecek ama ne bileym insan istyo belki ilki hemen olmasaydi dusutugu icin korkuyorm tekrar dusecek die..Kuzum benim ya sen daha 19 yasindaymissin yenide evlenmissin ne bu sknti stres kafandan at gitsin daha kucuksun hayatini yasa eglen gez toz cocuk olunca hepimiz ariycaz bu günleri ama inatla istiyoruz iste. korunmadan hayatınıza devam edin. Aramıza hoş geldin tekrar hepimiz evlilik yönünden senden rutbeliyiz ben 4 senelik evliyim hic korunmadigimiz halde olmuyo canım doktor tedavisi görüyoruz bi yandan. Diger yandan da insanların bos ağzına magruz kaldigimizda basa çıkmaya çalışıyoruz. evliligimizi mutlu bir sekilde yurutuyoruz. Burda da ayni durumu paylasan arkadaşlarımızla sertleşip desteklesiyoruz :))))
bende bir yil once duzuk yaptim ondan sonra olmadi bi daha simdi ugrasiyoruz hala . bi doktora gorun en azindan bi hormon tahlili yaptir icin rahat etsin sonrada sabitla bekle canim olacak insaallahEwet sukurler olsun rabbime ama insan varligini ogrenince dusuncede cok psikolojik olarak kotu oluyo surekli heray belki vardr diorm stress cok yapiom sanirim ama insallah hepimizin duasi kabul olur
Ne bileym olmuo ya olsun istiyorum gercekten insanlara cok dert oluo benm bebegm olmus olmams hep soruyolar aslnda o olunca hayatm degisecek ama ne bileym insan istyo belki ilki hemen olmasaydi dusutugu icin korkuyorm tekrar dusecek die..
selam arkadaşlar adetime 10 gün var kahverengi kanama gelio hafif iç çamaşırımı lekelemiş hiç bi agrım sancım yok 2 gündür sürüyo adetimde düzenli gelir günün gününe neden böle oldu anlamadım(( böyle bişiy yaşamış olan varsa lütfn yazsın...
ayyy inşallah o kadar çok istyorum ki ama korkuyorum ya başka bişeyse diyeAyyy amaninn meleğin gelmiş te yer acıyı olabilir :) ben yasamadim ama duydum yerleşme akıntısı oluyomus. İnşallah mucizen gelmiştir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?