19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Günaydın Meleklerimm
Cooook zindeyimmm ben iyiyim vallah beni merak etmeyin canlarım siz iyi olun da sizde bana moral verirsiniz iyiki varsiniz vallah
sende iyi ki varsın canımmm bağımlılık yaptı topik giremediğim zamanlar aklım hep burda ne konuştular bensiz diye kıskanıyorum

Canimm benim yaaa üzülme ne olur hepimiz ayni yolda ayni durumdayız yanlız değilsin dostum :)))) Allahım sagliklisindan hayirlisindan versin inşallah napalim artik önümüzdeki maçlara bakicaz :) yılmadan . esinle çıkıp gezin. Ben kurstayim kafami dagitiyorum milletin saciyla basiyla ugrasiyorum :)))))) arada bi bakıyorum aklım sizde ama

Hahaha :))) vallah bende girmedigimde ne konuştular acaba diyorum kiskanuyorum yani :))))) artı sizleride merak ediyorum nasillar acaba görüntü olarak diyorum hep :)))

yok canim uzulmuyorum cok.sukur yasimiz genc saglikliyiz esim kafama gore mutluyum Allaha sukur bebekte zamani gelince olur insaallah . kurs bende dusunuyorum ama ne kursuna gideyim bilemiyorum bide memlekete gitme durumu var yarim kalir diye baslamiyorum o yuzden

Evet canım bende ise baslicaktim şark durumu var o yüzden kalsın dedim. Kusrlar okul başlangıcı başlığı canım yine de bi bak :))

Üzülme Tatlım olsun birdahaki ay kosskocaman olurlr inşallah belki iğne daha iyi gelir alışmadıkmı zaten her ay hüsran artık çok yakmıyor canımızı rabbim sabrını veriyor..

Üzülme Tatlım olsun birdahaki ay kosskocaman olurlr inşallah belki iğne daha iyi gelir alışmadıkmı zaten her ay hüsran artık çok yakmıyor canımızı rabbim sabrını veriyor..

Amin canım aminn daha aylarimiz çok zaten elifahsen bunun farkında Rabbim sabrını veriyor dedin ya bitanem gerçekten oyle kurban olduğum Rabbim.

Merhaba arkadaslr araniza yeni katildimm buraya yazmak istedim.. Bende vvarimm ( 6 aylk ewliyim ilk ay hamile kalmistim ogrendkten 3 gun sonra dusuk oldu halada bisey yokk .. insallah ravbim isteyen herkese verir sonra bana verirr..

Son düzenleme:
aynen alistik canim alistigimi bugun daha iyi anladim doktor umudum.yok dedi ben hic uzulmedim eskiden olsa paralardim kendimi gecti o devirler umutla bekliycez hepimiz

Merhaba arkadaslr araniza yeni katildimm buraya yazmak istedim.. Bende vvarimm ( 6 aylk ewliyim ilk ay hamile kalmistim ogrendkten 3 gun sonra dusuk oldu halada bisey yokk .. insallah ravbim isteyen herkese verir sonra bana verirr..
canim daha cok yeni evliymissin olur insaallah stres yapma hic stres en buyuk dusman biliyosun doktora filan gorundun mu hic ne guzel ki hamile kalabiliyorsun bide bu taraftan bak

Merhaba canım aramıza hoşgeldin daha (taze) gelinsinn yaa. Hayırlı olsun tebrik ederim Allahım mutlu mesut etsin inşallah hayırlı evlaar nasip etsin insallah. Bak ne güzel bi kere hamileliği yasamissin Takdiri ilahi acıyla sonlanmis Allahım çektiğini acinjn mukafatini versin inşallah. Olacak eminim olacak dua ile sabir ile beraber dileyerek olcak insallah

Yaaa insallah cookk saolun hosbulduk sizin durumlari tam bilmiyorum malum yeniyim hep okuyorum burayi uye oldum yazdiklariniz icin tesekkurler cookk saolun allah hepimize insallah nasip eder..

canim daha cok yeni evliymissin olur insaallah stres yapma hic stres en buyuk dusman biliyosun doktora filan gorundun mu hic ne guzel ki hamile kalabiliyorsun bide bu taraftan bak

Ewet sukurler olsun rabbime ama insan varligini ogrenince dusuncede cok psikolojik olarak kotu oluyo surekli heray belki vardr diorm stress cok yapiom sanirim ama insallah hepimizin duasi kabul olur

Ewet sukurler olsun rabbime ama insan varligini ogrenince dusuncede cok psikolojik olarak kotu oluyo surekli heray belki vardr diorm stress cok yapiom sanirim ama insallah hepimizin duasi kabul olur

Kuzum benim ya sen daha 19 yasindaymissin yenide evlenmissin ne bu sknti stres kafandan at gitsin daha kucuksun hayatini yasa eglen gez toz cocuk olunca hepimiz ariycaz bu günleri ama inatla istiyoruz iste. korunmadan hayatınıza devam edin. Aramıza hoş geldin tekrar hepimiz evlilik yönünden senden rutbeliyiz ben 4 senelik evliyim hic korunmadigimiz halde olmuyo canım doktor tedavisi görüyoruz bi yandan. Diger yandan da insanların bos ağzına magruz kaldigimizda basa çıkmaya çalışıyoruz. evliligimizi mutlu bir sekilde yurutuyoruz. Burda da ayni durumu paylasan arkadaşlarımızla sertleşip desteklesiyoruz :))))

Ne bileym olmuo ya olsun istiyorum gercekten insanlara cok dert oluo benm bebegm olmus olmams hep soruyolar aslnda o olunca hayatm degisecek ama ne bileym insan istyo belki ilki hemen olmasaydi dusutugu icin korkuyorm tekrar dusecek die..

bende bir yil once duzuk yaptim ondan sonra olmadi bi daha simdi ugrasiyoruz hala . bi doktora gorun en azindan bi hormon tahlili yaptir icin rahat etsin sonrada sabitla bekle canim olacak insaallah

selam arkadaşlar adetime 10 gün var kahverengi kanama gelio hafif iç çamaşırımı lekelemiş hiç bi agrım sancım yok 2 gündür sürüyo adetimde düzenli gelir günün gününe neden böle oldu anlamadım (( böyle bişiy yaşamış olan varsa lütfn yazsın...

Ne bileym olmuo ya olsun istiyorum gercekten insanlara cok dert oluo benm bebegm olmus olmams hep soruyolar aslnda o olunca hayatm degisecek ama ne bileym insan istyo belki ilki hemen olmasaydi dusutugu icin korkuyorm tekrar dusecek die..

Canım farkındayım insan korkar tabi zaten ne oluyorsa korkudan oluyo hatta yeni evlenenler için soylim olmicak diye korkuyolar eminim kimse özgürlüğünü keyfini bozmak istemez tabi bi hasret oluyo isteyince istiyorsun hic birşey engel olmuyo ben hep Aşka benzetirim çocuğu :)))) karşılıksız aşka :))))) eminim gelse bile şikayet ederiz hic bir şeyden memnun olmuyoruz :))))) ama ben esimle konuştum ben galiba Vazgeçtim ya dedim neden diyo merak ede ede sağlığımdan olcam üzüntüden kendimi ve seni mahvedicem mutlugumuzu sarsmak istemiyorum yani hic olmasa diye bi olay da var işimiz Allaha kalmis elimizden geleni yapalım ama ben boyle iyiyim dedim geziyoruz dolaşıyoruz egleniyoruz evde bekliyenimiz yok derdimiz yok. Boşuna kafaya tanıyoruz dedim haklisin vallah dedi. Bide arkadaşım var ilk aydan hamile kalmis çok mutsuz ben hic birşey yapamadim çok pismanim iyiki kızım var diyo ama kendimi eşimi yasiyamadan sorumluluk sahibi oldum ne gezebiliyorum ne kendime vakit ayiriyorum ne kocama dedi anlaticak bir suru şey var aslında bu konuya dair. Ben ısrarcı olmaktan Vazgeçtim coook istiyorum Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah bizede ama kendimi harab etmek istemiyorun

Ayyy amaninn meleğin gelmiş te yer acıyı olabilir :) ben yasamadim ama duydum yerleşme akıntısı oluyomus. İnşallah mucizen gelmiştir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…