18imde Evlendim 19umda Anne olacagımı Ögrendim ve yaşım 20im Kızıma Kavusmama hemen hemen 2.5 ay var Rabbim isteyen herkeze nasip etsin :=)
amin canım biliyorum tanıdım seniAyy canım benim yaa senin topigindeydim ilk üye olduğum zamanlar Allahım sagliklica kucağına almayı nasip etsin inşallah Allahım kavustursun nasil bi duygu genç anne olmak :))
amin canım biliyorum tanıdım seni
harika bir duygu inşallah isteyen herkeze rabbim nasip eder sende varmı bebiş ?
:) inşallah rabbim sizede tattırır bu duyguyu bende 1 sene bekledim 1 senenin sonunda baktım ki gelmiş minigim :)Yok canım yaa hala beklemedeyim benim gibi beklemede olan Arkadaşlara destekleşiyoruz :) ayy Allahım tamamına erdirsin bide istiyoruz o duygudan bizene :))))))
Canım farkındayım insan korkar tabi zaten ne oluyorsa korkudan oluyo hatta yeni evlenenler için soylim olmicak diye korkuyolar eminim kimse özgürlüğünü keyfini bozmak istemez tabi bi hasret oluyo isteyince istiyorsun hic birşey engel olmuyo ben hep Aşka benzetirim çocuğu :)))) karşılıksız aşka :))))) eminim gelse bile şikayet ederiz hic bir şeyden memnun olmuyoruz :))))) ama ben esimle konuştum ben galiba Vazgeçtim ya dedim neden diyo merak ede ede sağlığımdan olcam üzüntüden kendimi ve seni mahvedicem mutlugumuzu sarsmak istemiyorum yani hic olmasa diye bi olay da var işimiz Allaha kalmis elimizden geleni yapalım ama ben boyle iyiyim dedim geziyoruz dolaşıyoruz egleniyoruz evde bekliyenimiz yok derdimiz yok. Boşuna kafaya tanıyoruz dedim haklisin vallah dedi. Bide arkadaşım var ilk aydan hamile kalmis çok mutsuz ben hic birşey yapamadim çok pismanim iyiki kızım var diyo ama kendimi eşimi yasiyamadan sorumluluk sahibi oldum ne gezebiliyorum ne kendime vakit ayiriyorum ne kocama dedi anlaticak bir suru şey var aslında bu konuya dair. Ben ısrarcı olmaktan Vazgeçtim coook istiyorum Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah bizede ama kendimi harab etmek istemiyorun
çünkü çaldığımız kapı ümitsizlik kapısı değil yoktan var edenin kapısı elhamdülillah :)İnşallah canım doğru söylüyorsun da yaşamayı bilmiyoruz ki doğalını yasiyalim biz ne kadar varlık içinde olsak olmayan birseyii israrla istiyoruz :)
:) inşallah rabbim sizede tattırır bu duyguyu bende 1 sene bekledim 1 senenin sonunda baktım ki gelmiş minigim :)
stres yapmayın kızlar belki hep duydugunuz bir söz ama hiç ummadıgım anda umutlarımın tükendigi anda hamile oldugumu ögrendim :) hayırlısı herseyin
Kızlar günaydınnn Hayırlı cumalar mübarek günde dua edelim birbirimizeee.. Size birşey anlatmak istiyorum tamda o konuyla ilgili konuşuyormuşsunuz üstüne bastım. Dün akşam adetin 2. günü doktor çağırmıştı gittik eşimle beraber her zamanki gibi ultrasonla baktı sonra odaya geçtik ocakta gitmiştim ilk doktora yani 5 ay oldu toplamda da 1 yıl oldu ben senin tedavine ara veriyorum bir kaç ay sana hiçbirşey vermicem dedi kalbime indi bir an sürekli tedavi sürekli iğne ilaç hormonlarını yumurtalıklarını daha cok bozar eşinde problem yok sende yok kilon yok yaşın yok ben sana ne yapayım yumurtan büyüyor çatlıyor hamilelik oluşmuyor zamanı var demek ki dedi bende öncede bir hamile çıkmıştı odadan. Sana bir hikaye anlatayım o çok daha acıklı demişti üzüldüğümü görünce ve başladı anlatmaya kadın doktora gelmiş çocuğum olmuyor diye 1 yıl uğraştık hamile kalamadı dedi sonra kadının babası akıl hastanesine yatırılmış istanbulda oda pılını pırtını toplamış eşiyle istanbula yerleşmişler kiraya gitmişler sabah eşi normal işe gidiyormuş akşam geliyormuş oda sabahtan babasına gidiyormuş hastaneye bu arada babasıyla uğraşırken tabi aklından cocuk olayı cıkıyor ve bir kaç ay sonra beni aradı ziya bey ben hamileyim diye ağlaya ağlaya dedi.Yani sana tek tedavi stres yapmıcaksın kafandan cocuk olayını cıkartacaksın adetini takip etmiceksin eğer yine olmazsa sen kendini ne zaman hazır hissedersen gel aşılama yapalım dedi.
Doktordan cıktıktan sonra tek hissettiğim şey omuzlarımdan o kadar ağır bir yük kalktıki anlatamam kuş gibi hafifledim resmen doktor beni o kadar rahatlattıki ilaçta iğnede sürekli hamile kalma şartı var ya beynimizde o his ağırlık yapmış omuzlarımda. Ve dedimki allahım ben ısrar etmiyorum sende sabrını ver cok bekletme dedim kafamdan çıkarmaya çalışıyorum birde böyle denicem. Herkes sölüyor stres yapmayın işte kafada bitiyor fln ama doktor söleyince kafama dank etti yani kadınların coğu ummadıkları anda hamile kalmıyormu kızlar ?
Evet çok zor kafadan atmak stres yapmamak ama bunu da yapmak zorunda değil miyiz?
Aynen banada cook diolar braz daha bekle daha yenisin diye . Hatta esimde bu kaar takma hasta olacaksn dio ama niyeyse sanki olsa rahatlicam korkularm gidecek bazen bende diom istedim herseyi herzaman yapabiliyrm esimle ama bebek olsa ole olmaz. Ayy iste o testte ki iki cizgiyi gormek istyo insann..
çünkü çaldığımız kapı ümitsizlik kapısı değil yoktan var edenin kapısı elhamdülillah :)
Bsey sorucam size ovulasyon demisken normalde hesaplarima gore 7mayis bnm yumurtlama gunum hatta dun aksam uzerii sag kasigima ara ara 2 saat kadr suren sancu girdi bizde gece birlikte olduk simdi yumurtlama zamanim gecmsmi oldu saat 12yi gecmsti yaa :))Kesinlikle haklisin canım :) bi inat olmuş bizde. Sana birşey anlatayım 4 senedir evliyim başından beri her ay gebelik testi yaptım hep negatif Ovulasyon testi yaptım ni hafta önce o ikinci çizgi silik çıktı ama o kadar güzel bi duyguydi ki anlatamam Ovulasyon su ama onu gebelik testi diye içime koyasim geldi anlatamam :))))) bi heyecan bi umut vardı onu yaptım ikinci çizgiyi gördüm rahatladim :)))
Bid ben ilk hamilelikte testte deil doktrda ogrendm kac gun yaptm yaptim ckmadi bi aksam karnmda agri var ve idrar yaparken yanma var die gtmstm. Ozaman ogrendm testte hep tek ciziktirio :)Kesinlikle haklisin canım :) bi inat olmuş bizde. Sana birşey anlatayım 4 senedir evliyim başından beri her ay gebelik testi yaptım hep negatif Ovulasyon testi yaptım ni hafta önce o ikinci çizgi silik çıktı ama o kadar güzel bi duyguydi ki anlatamam Ovulasyon su ama onu gebelik testi diye içime koyasim geldi anlatamam :))))) bi heyecan bi umut vardı onu yaptım ikinci çizgiyi gördüm rahatladim :)))
Bsey sorucam size ovulasyon demisken normalde hesaplarima gore 7mayis bnm yumurtlama gunum hatta dun aksam uzerii sag kasigima ara ara 2 saat kadr suren sancu girdi bizde gece birlikte olduk simdi yumurtlama zamanim gecmsmi oldu saat 12yi gecmsti yaa :))
Günün geçmemişmiydi ki canımBid ben ilk hamilelikte testte deil doktrda ogrendm kac gun yaptm yaptim ckmadi bi aksam karnmda agri var ve idrar yaparken yanma var die gtmstm. Ozaman ogrendm testte hep tek ciziktirio :)
:))))) Yaa yumurtladimmiki :)) internette gebelikle ilgili seyleri aramaktan her yaziyi okumaktan beynim döndü insallah sira cabk gelr sewmyrum dokttru o yuzdennVallah bilmiyorum bende yeni yeni öğrendim yumurtlama günü çatlama günü ne olduğunu :))) eğer gece birlikte olmussaniz bu günde birlikte olun yumurtladigini anladiysan :))) ayyy insan yumurtladigini nasil anlar Ya Rabbi :)))) kafamda deli sorular :)))). Doktora geldim bende biiir suru sıra var :)) UF pufluyorum :))
gecmsti 4 gun yaptim yyaptm ckmadi 5 gun yapmadm cok yanmam var die aksami acile gitmstm gunum gecti flanda dedm orda yapmslar ckms :) ben ertesi gun yapmstm bnde silik ckmisti iki czgiyi tam olarak gorememstm;(Günün geçmemişmiydi ki canım
:))))) Yaa yumurtladimmiki :)) internette gebelikle ilgili seyleri aramaktan her yaziyi okumaktan beynim döndü insallah sira cabk gelr sewmyrum dokttru o yuzdenn
İnşallah yumurtlamissindir bu konuda yardımcı olurlar deneyimli arkadaşlar ben pek anlamıyorum :)) vallah beklicez mecbur bacaklarim nasil titriyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?