Kızlar günaydınnn Hayırlı cumalar mübarek günde dua edelim birbirimizeee.. Size birşey anlatmak istiyorum tamda o konuyla ilgili konuşuyormuşsunuz üstüne bastım. Dün akşam adetin 2. günü doktor çağırmıştı gittik eşimle beraber her zamanki gibi ultrasonla baktı sonra odaya geçtik ocakta gitmiştim ilk doktora yani 5 ay oldu toplamda da 1 yıl oldu ben senin tedavine ara veriyorum bir kaç ay sana hiçbirşey vermicem dedi kalbime indi bir an sürekli tedavi sürekli iğne ilaç hormonlarını yumurtalıklarını daha cok bozar eşinde problem yok sende yok kilon yok yaşın yok ben sana ne yapayım yumurtan büyüyor çatlıyor hamilelik oluşmuyor zamanı var demek ki dedi bende öncede bir hamile çıkmıştı odadan. Sana bir hikaye anlatayım o çok daha acıklı demişti üzüldüğümü görünce ve başladı anlatmaya kadın doktora gelmiş çocuğum olmuyor diye 1 yıl uğraştık hamile kalamadı dedi sonra kadının babası akıl hastanesine yatırılmış istanbulda oda pılını pırtını toplamış eşiyle istanbula yerleşmişler kiraya gitmişler sabah eşi normal işe gidiyormuş akşam geliyormuş oda sabahtan babasına gidiyormuş hastaneye bu arada babasıyla uğraşırken tabi aklından cocuk olayı cıkıyor ve bir kaç ay sonra beni aradı ziya bey ben hamileyim diye ağlaya ağlaya dedi.
Yani sana tek tedavi stres yapmıcaksın kafandan cocuk olayını cıkartacaksın adetini takip etmiceksin eğer yine olmazsa sen kendini ne zaman hazır hissedersen gel aşılama yapalım dedi.
Doktordan cıktıktan sonra tek hissettiğim şey omuzlarımdan o kadar ağır bir yük kalktıki anlatamam kuş gibi hafifledim resmen doktor beni o kadar rahatlattıki ilaçta iğnede sürekli hamile kalma şartı var ya beynimizde o his ağırlık yapmış omuzlarımda. Ve dedimki allahım ben ısrar etmiyorum sende sabrını ver cok bekletme dedim kafamdan çıkarmaya çalışıyorum birde böyle denicem. Herkes sölüyor stres yapmayın işte kafada bitiyor fln ama doktor söleyince kafama dank etti yani kadınların coğu ummadıkları anda hamile kalmıyormu kızlar ?
Evet çok zor kafadan atmak stres yapmamak ama bunu da yapmak zorunda değil miyiz?