• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Insallah guzel seyler guzel haberler alrsn :)

İnşallah canım yazcam buraya bakım ne dicek sayın doktorum :)

M mira1723 canım onu yapıyoruz şimdi arkadaşlarla beraber motive olduk kafamizdan siliyoruz deniyoruz bakalım nasil sonuç alcaz bu tipik bize uğur getirir inşallah ilk hamissimize nazar boncuğu takicam :)))))

Dusunmek istemyrum adetme kadr dusunmuyrm son gunler de acaba olcammi die dusunmeden yapamyrm .

Nzaman greceksn doktra ? Cook merak ettm sen tedavi flanmi gorysn bilmedgm icn durumunu.. yani yanlis bse de demek istemyrm ama ne icin gdiosun ??@avucdolusudua

Nzaman greceksn doktra ? Cook merak ettm sen tedavi flanmi gorysn bilmedgm icn durumunu.. yani yanlis bse de demek istemyrm ama ne icin gdiosun ??@avucdolusudua

Evt canım bi kişi var önümde gircrm simdi içeri. Tedaviye başladım canım sıfırdan başladık yumurta takibine aldı hormon tahlillerim iyi çıkmadı yumurtanın büyümesini izliyo doktor aşılama istemiştim aşılama öncesi tedavi görüyorum iste :))

Evt canım bi kişi var önümde gircrm simdi içeri. Tedaviye başladım canım sıfırdan başladık yumurta takibine aldı hormon tahlillerim iyi çıkmadı yumurtanın büyümesini izliyo doktor aşılama istemiştim aşılama öncesi tedavi görüyorum iste :))
canim naptin ne dedi doktor aklim sende

bende giremedimya siteye sizleri merak ettim ne yaptınız diye bu ay çok heyecanlıyım ama yenmeye çalışıyorum sonunda hayal kırıklığı yasamak istemiyorum bu ay hep birlikte dua edelim rabbim inşallaaahhh en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: hepimiz böyle oluruz inşallaaaahhhhhhh bide aha böyle:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46: kara kara bebelerimiz olur inşalllaaaaahhh ikiz olsunnnnnnnn üçüz olsuuuunnnn
Amin amin ama benim sari sari olsunn

ayni sekilde ilerliyoruz bu ay benimde boyle oldu bakarsin onumuzdeki ay da hamile kaliriz ayy su cuma gunu kabul olsun insaallah :-)

Ayyy inşallah yaaa :))) kız çok istiyorum burda skca destek verenlerle beraber hamis kalsak bir birimize sorular sorsak amaninn ne tatliyiz yaa :))))

Kizlar son 4gün bata
Kendimi oyle temizlige adadimki gunlerim hizla ilerliyo. Ben suana kadar bebek icin hic ekstra tedavi gormedim eger bu ayda hamis kalamazsam dr tedaviye baslariz dedi . acaba ilk surec klomen ve catlatma ignesi mi???
Rabbim göbişlerimizi bebişlerle hayırlisiyla doldursun inşAllah

Kizlar son 4gün bata
Kendimi oyle temizlige adadimki gunlerim hizla ilerliyo. Ben suana kadar bebek icin hic ekstra tedavi gormedim eger bu ayda hamis kalamazsam dr tedaviye baslariz dedi . acaba ilk surec klomen ve catlatma ignesi mi???
Rabbim göbişlerimizi bebişlerle hayırlisiyla doldursun inşAllah

Amacım çocuk istiyorsun madem neden kendini temizliğe veriyosun yaaa biraz dikkatli ol agir taşıma gerinme uzanma birseylere inşallah hamissindir canım . her doktorun farklı bi gidişatı var tedavi için. Gerek duyadsa klomen verir :) inşallah gerek olmaz da hemencecik hamile kalırsınız :)

İn
Amacım çocuk istiyorsun madem neden kendini temizliğe veriyosun yaaa biraz dikkatli ol agir taşıma gerinme uzanma birseylere inşallah hamissindir canım . her doktorun farklı bi gidişatı var tedavi için. Gerek duyadsa klomen verir :) inşallah gerek olmaz da hemencecik hamile kalırsınız :)
İnşAllah gelir bu ay kuzum
Oyle cok yatti kendimi yormadim gerilmedim falan ama hic bisey yok artik akisina biraktim. Kendimi kordukca cok stres oluyorum

İn

İnşAllah gelir bu ay kuzum
Oyle cok yatti kendimi yormadim gerilmedim falan ama hic bisey yok artik akisina biraktim. Kendimi kordukca cok stres oluyorum

Akışına bırak ta ama yorma da kendini canım. Dikkatli ol biraz sakin ol bak kendi adına diyim çok rahatladim bi kaç ay dinlenmek istiyorum beyin olarak :) diğer yandan da tedaviye devam

bu arada ben folik asit icmiyorum ya hep unutuyorum hata mi ediyorum acaba ya daha mi onemsemem lazim bu folik asiti

Çaktırma ama bende unutuyorum vallah :))))) eşim iciyomusun diyo hi hi diyorum :)))))))) onemsemek gerekiyo benim doktorum unutma dedi :)

Back