- 7 Ocak 2014
- 3.134
- 4.414
- 333
- 38
Prolaktin 11.03 yaziyodu canım
prolaktinde normal, ee dr ne dedi, bi sorun buldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prolaktin 11.03 yaziyodu canım
deme öyleeee benim ablamdada var maalesef zor biliyorum ama Allah şifasını versin canım
prolaktinde normal, ee dr ne dedi, bi sorun buldumu
bayrampaşadan ümraniyeye kesin ulaşır bayrampaşadayım canım okuyorum şimdiiAyy hele az oku ufle kuvvetliyse ankaradan buraya kadar gelir :)))))
ne söyledi canım moralini bozacaksa söylemede bende yarın gidicem kontrole ama benim iki aydır yumurtam geç olgunlaşıyor gibi hissediyorum neden bilmiyorumAblacim bu gün bir suru şey dedi :))) takmiyorum takmak istemiyorum :)) cuma yine gitcem bakalim
bayrampaşadan ümraniyeye kesin ulaşır bayrampaşadayım canım okuyorum şimdii
hadi hayırlısı canım bendede sanki pko başlıyor gibi biraz kilo aldım ondan olabilir doktor polikistik over değilsin dedi ama bilmiyorum yinede bide en son gttiğimde bana kan sulandırıcı asprin vermişti neden diye sormadımda hiçKız bir anlık dalginlikla şaşırdım ha:)))) orası da ankara kadar uzak bize ufle gelsin :))) simir aldı canım plokist över görünümlü dedi rahim filmini bir an önce cekelim dedi. Açıklama bekledim polikist över nedir diye bak dedi bir suru yumurtlamissin ama aralarında en büyüğü 14 mm. Hayat içinden bir ornek vererek anlattı bide. Kistim yokmus zaten simdiye kadar hic bi doktor kistin var demedi. İlaç fitil krem verdi. Cuma yine gitcem.
internetten baktım canım ben bikaç sitede var kitap alıcam ben deKitabi nereden bulabiliriz istanbulda kizlar
hadi hayırlısı canım bendede sanki pko başlıyor gibi biraz kilo aldım ondan olabilir doktor polikistik over değilsin dedi ama bilmiyorum yinede bide en son gttiğimde bana kan sulandırıcı asprin vermişti neden diye sormadımda hiç
iltihap için ilacını aksatma madem valla öyle organlar napsın ha bire muayene ilaç stres bakalım bana ne dicek yarınn inşallah güzel şeyer söyler yaaVerdikleri her ilacı tek tek sor ondan sonra iç bazı doktorlar saliyolar gercekten. Bide unuttum bana vajina içinde düzen bozukluğu oluşmuş dedi muayene ederken bende yapmış olabilirim dedi bide iltihap varmış :)) canım organlarım benim çok bile saglamlar :)))
Ablacim bu gün bir suru şey dedi :))) takmiyorum takmak istemiyorum :)) cuma yine gitcem bakalim
gunaydinn hastaneye geldim simdi . muayene olucam bakalim yumoslar ne durumda ins guzel seyler soyler doktorum
Sende iyiki varsınnnn :******Günaydın Meleklerimm
Cooook zindeyimmm ben iyiyim vallah beni merak etmeyin canlarım siz iyi olun da sizde bana moral verirsiniz iyiki varsiniz vallah