• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kız bir anlık dalginlikla şaşırdım ha:)))) orası da ankara kadar uzak bize ufle gelsin :))) simir aldı canım plokist över görünümlü dedi rahim filmini bir an önce cekelim dedi. Açıklama bekledim polikist över nedir diye bak dedi bir suru yumurtlamissin ama aralarında en büyüğü 14 mm. Hayat içinden bir ornek vererek anlattı bide. Kistim yokmus zaten simdiye kadar hic bi doktor kistin var demedi. İlaç fitil krem verdi. Cuma yine gitcem.
bayrampaşadan ümraniyeye kesin ulaşır bayrampaşadayım canım okuyorum şimdii :21:

Kız bir anlık dalginlikla şaşırdım ha:)))) orası da ankara kadar uzak bize ufle gelsin :))) simir aldı canım plokist över görünümlü dedi rahim filmini bir an önce cekelim dedi. Açıklama bekledim polikist över nedir diye bak dedi bir suru yumurtlamissin ama aralarında en büyüğü 14 mm. Hayat içinden bir ornek vererek anlattı bide. Kistim yokmus zaten simdiye kadar hic bi doktor kistin var demedi. İlaç fitil krem verdi. Cuma yine gitcem.
hadi hayırlısı canım bendede sanki pko başlıyor gibi biraz kilo aldım ondan olabilir doktor polikistik over değilsin dedi ama bilmiyorum yinede bide en son gttiğimde bana kan sulandırıcı asprin vermişti neden diye sormadımda hiç

hadi hayırlısı canım bendede sanki pko başlıyor gibi biraz kilo aldım ondan olabilir doktor polikistik over değilsin dedi ama bilmiyorum yinede bide en son gttiğimde bana kan sulandırıcı asprin vermişti neden diye sormadımda hiç

Verdikleri her ilacı tek tek sor ondan sonra iç bazı doktorlar saliyolar gercekten. Bide unuttum bana vajina içinde düzen bozukluğu oluşmuş dedi muayene ederken bende yapmış olabilirim dedi bide iltihap varmış :)) canım organlarım benim çok bile saglamlar :)))

Verdikleri her ilacı tek tek sor ondan sonra iç bazı doktorlar saliyolar gercekten. Bide unuttum bana vajina içinde düzen bozukluğu oluşmuş dedi muayene ederken bende yapmış olabilirim dedi bide iltihap varmış :)) canım organlarım benim çok bile saglamlar :)))
iltihap için ilacını aksatma madem valla öyle organlar napsın ha bire muayene ilaç stres :KK43: bakalım bana ne dicek yarınn inşallah güzel şeyer söyler yaa

Ablacim bu gün bir suru şey dedi :))) takmiyorum takmak istemiyorum :)) cuma yine gitcem bakalim

canın çok sıkkın dimi bunu kelimelerinden bile anlayabiliyorum, ama sakın sıkılma pko bende de var, benim doktorum pko senin için bi zarar değil aksine ilerde çok işine yarayacak demişti, 50 yaşına kadar doğum yapacak nadir kadınlardansın demişti, diğer doktorlar sanki dünyanın sonu gibi anlattı pkoyu ama şimdiki dr un anlattıkları kafama daha çok yattı, üzülme dert etme sakın

Kızlar günaydınnn nasılsınızz :*

Berf0o0o Berf0o0o Sen hep bize üzülmeyin diyorsun yaa sende üzülme. Sende Öyle çok büyük bir sorun yokki bitanemm benim prolaktinim 18.50 sende çok daha yüksek yumoştur büyür çoğalır azalır olacak elbet bir günnnnnn :)

maleseff guzel haberlerle gelmedim canlar hissediyordum zaten doktor bu ay saglikli degil yumurtlaman bu aydan umudum yok catlatma ignesi vermiyorum o yuzden dedi oyle ne hikmetse hic moralim bozulmadi hele bi Rabbim ol desinde sen gor diyemedim :-) icimden dedim saka bi yana bu ay da boyle oldu klomen artik bitti eger olmazsa ignelerle buyutucez yumurtalari.dedi haktan hayirlisi.insaallah

Back