• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhaba arkadaşlar bnada yardimci olursaniz sevinirim benim de adet düzensizliğim var bnde bebek istyrm ama 4 aydir adet olamadim :KK43:

Bn 100 kilo varim ama daha önceden bu kadar olmama rağmen yinede olamiyordum

Hg canim topige. Adet duzensizligin icin herhangi bir tedavi vs.uygulaniyor mu? Tek sebep kilonmuymus gercekten. Benim bir arkadasim 110 kilo civarinda ve 3 kez hamile kaldi. Kucuk bir yerde mi yasiyorsun?

Dedigim gibi gitmedigim doktor kalmadi veremiyorum kiloyu bi sürü sey denedim adetim düzene girse bnm kilomla bi sikintim yok baska
Canim sen bnce adam akıllı bi dr a git önce adetini düzene soksun sonra inşallah kalirsin.nerde oturuyorsun

Hg canim topige. Adet duzensizligin icin herhangi bir tedavi vs.uygulaniyor mu? Tek sebep kilonmuymus gercekten. Benim bir arkadasim 110 kilo civarinda ve 3 kez hamile kaldi. Kucuk bir yerde mi yasiyorsun?
Evet tek sıkıntı kio cünkü bir sürü doktara gittim ayni seyi söylüyorlar adet sokturucu ilacla bile zor oluyorum

Evet tek sıkıntı kio cünkü bir sürü doktara gittim ayni seyi söylüyorlar adet sokturucu ilacla bile zor oluyorum
Kilo engel olablyo bende duymstm polikistik over felanda olablr onlara bakldi mi oda kiloya neden olyo çünkü çocuğun olmasını engelliyo

Dedigim gibi kiloya bagliyolar düzenli gittigim doktorum var dedgin gbi önce onu düzene sokmam lazim

Anladim tatlim umarim duzene girer en kisa surede. Biraz irade biraz sabir, kilo verirsin insallah da guzel haberler gelir hayirlisiyla

selamın aleykum kızlar nasılsınızzz :) ilknurrr22 ilknurrr22 canm cnsıyeti belli mi ?
benı unuttunuz demii :)

Unuttuk muuuuu? Seni tatilden dondugumde etiketlemistim canim, nerelerdesin sen bakim?
aaaaaaaa gormedmkı cnm esım calısmaya gıttı başka ıle arada gelıo bnde annemde orda burdakalıom bnm telden gremym bujraya COOK YAVAS ESIMDN gryrdum zaten sımdı annemde pc den grdımm :) ozledmm sızıı :)

aaaaaaaa gormedmkı cnm esım calısmaya gıttı başka ıle arada gelıo bnde annemde orda burdakalıom bnm telden gremym bujraya COOK YAVAS ESIMDN gryrdum zaten sımdı annemde pc den grdımm :) ozledmm sızıı :)

Anladim tatlim saglik olsun, iyi ol da sen :)) biz de buralarda takiliyoruz ama bu aralar tenha. Herkesler tatilde sanirim ondan girmiyor pek kimse.

Anladim tatlim saglik olsun, iyi ol da sen :)) biz de buralarda takiliyoruz ama bu aralar tenha. Herkesler tatilde sanirim ondan girmiyor pek kimse.
ayyy sizin minikleri yermm ben :) hee herkes ole bn bıkac kısıyle whattsappdan gorusuom onlardan haberrm varrda sen nye gelmyn oraya :)

Back