• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Biraz araştırdım idrar kesesine baskı olurmuş ilişkide ondan dolayi olabilir yaziyodi. Kısmet artik.sen ne kadar sonra kavustun bebeğin canım

Benim ucuncu ay oldu canim. Iki kez adet gordum ucuncuye oldu. Insallah sen de cok beklemeden olur cnm hayirlisiyla
Himm bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim

tabi tabi. Biberite, papatya, corekotu cayi vb. Bu tarz seyler icilmemeli. Adet sokturucu ozellikleri var

Inşallah cnm sen o zaman ilac fln kullanmadan oldu.ben de adet düzensizliği var iki ayda bi adet goruyordum dr kalirsin doğal yoldan dedi ama kolaylaştırıcı istersen ilac kullanalim.bnde kullanmak istedim bakalim yumurtalarin çok güzel dedi igne vurdu bu ay umut var inşallah olur ELMALI turtam ELMALI turtam

Inşallah cnm sen o zaman ilac fln kullanmadan oldu.ben de adet düzensizliği var iki ayda bi adet goruyordum dr kalirsin doğal yoldan dedi ama kolaylaştırıcı istersen ilac kullanalim.bnde kullanmak istedim bakalim yumurtalarin çok güzel dedi igne vurdu bu ay umut var inşallah olur ELMALI turtam ELMALI turtam

Iki ayda birse ve yumurtan da varmis bu iyi birsey yine de canim. Cok daha uzun surede adet olanlar var. Sene de 3-4kez adet gorenler. Insallah tutar cnm bu ay. Igne ne zaman vurulmustun, 14 gun sonra testi oneriyorlar. Ben de merak ettim simdi

Iki ayda birse ve yumurtan da varmis bu iyi birsey yine de canim. Cok daha uzun surede adet olanlar var. Sene de 3-4kez adet gorenler. Insallah tutar cnm bu ay. Igne ne zaman vurulmustun, 14 gun sonra testi oneriyorlar. Ben de merak ettim simdi
Buna şükür tabi .canım ben 24nde cuma günü vuruldum. Inşallah güzel haberler getiririm :)dr 14 ağustosta yani adet gecikmesinden sonra test yap dedi öncesinde belli olur mu ki

Çok saol bunu yazman beni cok rahatlattı Allah razı olsun kafaya takiyodum iğne vuruldum 45 dk bekledim ama boşa mi gider dye tedirgindm.dedigin gibi aslinda annlerimiz yaticak vakit mi buluyolardi sanki hayırlısı Allahtan.senin de hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşallah bebeğine
Sağol canım isteyen herkese bi an önce nasip etsin Rabbim bekletmesin

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Ben bu cuma çatlatma ignesi oldum varmi bu igne yardımı ile hamile kalan?
Canım ben iki kere çatlatma iğnesi oldum ilkinde doktorun dediği günler ilişki oldu ama ikincisinde ilişki olmadı stres oldu eşim hamile de kalamadim umarım allah sana nasip eder canim

Canım ben iki kere çatlatma iğnesi oldum ilkinde doktorun dediği günler ilişki oldu ama ikincisinde ilişki olmadı stres oldu eşim hamile de kalamadim umarım allah sana nasip eder canim
Amin canim Allah isteyen herkese nasip etsin Rabbim aratmasin

Merhaba arkadaşlar bnada yardimci olursaniz sevinirim benim de adet düzensizliğim var bnde bebek istyrm ama 4 aydir adet olamadim :(

Ondada bi sorun yok dedigim gibi yillardir gidiyorum doktorlara kilom küçüklügümden beri var onuda bir türlü veremiyorum cok sey denedim adet olamadigim icin o kdr cok rahatsizimki
Kaç kilosun ki cnm bnde de var ama aşırı deilim heralde dr bsey demedi

Back