Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bebegm bugün ikili tarama için gittim ultrason kan felan alındı bu grip beni mahvetti ama blmyrm nasl gecicek kullanablcegm bi ilacta yokmus mahvoldm vallaYaaaaa masallaaaah suphanallahhh hamislerimiz cogaliyo coook sukur darısı olmayanların başına inşallah :-*
Canım yaa çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin inşallah bebisimiz ne durumda buyuyo annesi yaa maşallah :-*
Oyyy kuzum yaaa hayırlı ugurlu olsuuunn masallaaah ne zaman öğrendin yaaa ??? :) hemwn listeye ekliyorum
oyyy kuzum saolasn rabbımm sesimizi duysun @mormenekse0101 de hamileee doğru etiketledmmı bılomıom ama hamıle :))
Canım benmde iliski sırasında yanma oluyordu bakteri varms ilaç kullandm gectiKızlar size bişe dicemmm ilişki sonrası yanmalarim ve agrim var acaba neden bi cvp verin . Yeni yendim vajiyi geçen gün acimadi bugün çok acidi
Hadi insAllah canim :))Kızlar bu sefer kesin hamileyim
Ay benmkide belli olsa keske14 sanırımmm
Kızlar size bişe dicemmm ilişki sonrası yanmalarim ve agrim var acaba neden bi cvp verin . Yeni yendim vajiyi geçen gün acimadi bugün çok acidi
Canım napysn nasl gdiyo hamilelkCanim bazen eger usutme iltihap falan varsa olabiliyor. Ara ara oluyor oyle. Gecmezse bi dr a danis onemli bisi degildir insallah
İyi bebegm bugün ikili tarama için gittim ultrason kan felan alındı bu grip beni mahvetti ama blmyrm nasl gecicek kullanablcegm bi ilacta yokmus mahvoldm valla
Amin canım eşim hastaydı ondan mi geçti dicem ama o atlatali bi haftayı geçti kaç gundurde canım portakal çekiyordu vücudun ihtiyacı varmış demekki annem bulmuşta almış allahtan :))Canım benim yaaa herkes hasta ya hamile olanlar hele demek ki salgın ya çok geçmiş olsun bitanem Rabbim şifa versin bebeği esirgesin inşallah :-*
JjbghCanım napysn nasl gdiyo hamilelk
Canım napysn nasl gdiyo hamilelk
Ya evet boğazın agryo dmstm sana demek ki hasta olcakmsm bogazmn ağrısı geçti grip oldm oturup aglicam nerdeyse o kadar kotuyum ne yatablyrm ne oturablyrm havada çok sıcak hiç ceklmyoJjbgh
Bulanti disinda iyi cok sukur canim. Gerci bugun bi tek sabah saatleri kotuydum sonra gecti. Cok bulantimolunca yatiyorum bi sure geciyor. Oyle oyle idare ediyorum. Sen grip olmusun cok gecmis olsun canim dikkat et kendine. Dinlenmeden gecmez cabuk
Ya evet boğazın agryo dmstm sana demek ki hasta olcakmsm bogazmn ağrısı geçti grip oldm oturup aglicam nerdeyse o kadar kotuyum ne yatablyrm ne oturablyrm havada çok sıcak hiç ceklmyo
Bizm evde çok sıcak oluyo iyice bunaldm valla soğuk suyla dus alıyorum hiç faydası yok hamilelikte hiç ceklmyoms sıcak :))Canim ya anlayabiliyorum. Insallah gecer en kisa surede. Ya sabir cek bol bol. Havalar dedigin gibi bunaltici. Guney cok sicak hele ki. Allah yardimcimiz olsun.
Bizm evde çok sıcak oluyo iyice bunaldm valla soğuk suyla dus alıyorum hiç faydası yok hamilelikte hiç ceklmyoms sıcak :))
Yok bi sakıncası çok sıcak suyla banyo yapma sende dusuge neden oluyoKiz su iyuce soguk olmasin bak bebis usumesin :))
Hosbuldum canim
Yok bi sakıncası çok sıcak suyla banyo yapma sende dusuge neden oluyo
Hosbuldum canim