• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ayyy sizin minikleri yermm ben :) hee herkes ole bn bıkac kısıyle whattsappdan gorusuom onlardan haberrm varrda sen nye gelmyn oraya :)

bu topikkkkdee hamile cogalmıss :) hamişleerr bzede dua edın olurmuu :)

biz esimle watsap face vb.kullanmiyoruz cnm ya o yuzden. Firddvscansu da sagolsun davet etmisti ama oyle iste :) dualarim seninle :))

Canlarimmmm bitanelerimmmmmm sizi coook ozledimmm :( beni merak etmissinjz hakkınizi helal edin hic müsait değilim bi aydır burdayim ve bi aydır hep hastayım Annemin evindeyim cooook kalabalıktı bizim tayin durdurulmuştu tekrar çıktı 25 gün sonra D.bakira taşincaz işte siz nasilsiniz ne yapiosunuz var mi bi gelişme :)

Canlarimmmm bitanelerimmmmmm sizi coook ozledimmm :KK43: beni merak etmissinjz hakkınizi helal edin hic müsait değilim bi aydır burdayim ve bi aydır hep hastayım Annemin evindeyim cooook kalabalıktı bizim tayin durdurulmuştu tekrar çıktı 25 gün sonra D.bakira taşincaz işte siz nasilsiniz ne yapiosunuz var mi bi gelişme :)
Gel artik aramıza bu ara salgın var heralde bogazm agryodu geçti derken smdide grip başladı 2 gundur çok fenayim

25 yaşındayım vajiyi yeni yendim hamis olmak istiyorum. Birde sistit olmuştum onunla ugrastm neyse ki atlattim. Birde bişey duydum adet sonrası hamile kalmak mümkün mü

Cnm bnm adet bitti yikandm hemn iliski sonra kontrle gttim yumurta olusmus doktr takvm verdi gun asiri iliski dedi uyduk bzde takvimi ama stres yapma derim Allahim kucklarimizi bs brkmsn inss dua et bol bol

biz esimle watsap face vb.kullanmiyoruz cnm ya o yuzden. Firddvscansu da sagolsun davet etmisti ama oyle iste :) dualarim seninle :))
oyyy kuzum saolasn rabbımm sesimizi duysun mormenekse0101 mormenekse0101 de hamileee doğru etiketledmmı bılomıom ama hamıle :))

Kızlar size bişe dicemmm ilişki sonrası yanmalarim ve agrim var acaba neden bi cvp verin . Yeni yendim vajiyi geçen gün acimadi bugün çok acidi

Yaaaaa masallaaaah suphanallahhh hamislerimiz cogaliyo coook sukur darısı olmayanların başına inşallah :-*

Gel artik aramıza bu ara salgın var heralde bogazm agryodu geçti derken smdide grip başladı 2 gundur çok fenayim
Canım yaa çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin inşallah bebisimiz ne durumda buyuyo annesi yaa maşallah :-*

Kızlar bu sefer kesin hamileyim :anneadayı:

Oyyy kuzum yaaa hayırlı ugurlu olsuuunn masallaaah ne zaman öğrendin yaaa ??? :) hemwn listeye ekliyorum

Back