- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Bakalım.sağlıklı olsun larda benim 19 agustos da 2li taramam var belki Ozman belli olur
Tabi tabi hayirli ve saglikli olsunlar da insallah. Benhenuz iki kez gittim doktora. Ikili taramadan bahsetmedi henuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım.sağlıklı olsun larda benim 19 agustos da 2li taramam var belki Ozman belli olur
Ben smdi hasta oldm bide boğazım basım felan nasıl agriyo ilacta icemyrm napcagmi sasrdmAynen canım. Sabah da dediğin gibi biraz peynir biraz siyah zeytin yiyebiliyorum.
Ben smdi hasta oldm bide boğazım basım felan nasıl agriyo ilacta icemyrm napcagmi sasrdm
Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Ben bu cuma çatlatma ignesi oldum varmi bu igne yardımı ile hamile kalan?
Bebek bekleyen arkadaşlar Allah sağlıkla kavustursun bebeğinizi. Bana ve bütün isteyenlere Allah nasip etsin
Amin canim inşallah tabi haber veririm.hersey Allahtan rabbim herkese nasip etsin insallahhayirli olsun cnm vesile olur insallah. Burada var mi tam hatirlamiyorum ama neden olmasin. Allah in bir mucizesi "ol" derse olur. Bize guzel haberler getirirsin insallah :)
Birde ben ne kadar ilişkiden önce wc ye gitsem de ilişki sonrasi tuvalet ihtiyacım geliyor tutabildigim kadar tutuyorum ne yapcam benhayirli olsun cnm vesile olur insallah. Burada var mi tam hatirlamiyorum ama neden olmasin. Allah in bir mucizesi "ol" derse olur. Bize guzel haberler getirirsin insallah :)
Canım 1 saat felan duruyosan yeterli inan benm sabaha kadar bekledigim aylarda olmadı ilişkiden hemen sonra dusa girdgm ayda tuttu nasip kısmet işleri bunlar boşa stres yapmaBirde ben ne kadar ilişkiden önce wc ye gitsem de ilişki sonrasi tuvalet ihtiyacım geliyor tutabildigim kadar tutuyorum ne yapcam ben![]()
Bitki cayida icemyrm dusuge neden olur felan diye ama biraz daha iyiyim dün daha kotydmGecmis olsun cnm dikkat et kendine. Vigis mi ne vardi o disardan kullaniliyor belki onu onerebilir doktorun bi sor cnm istersen.
Çok saol bunu yazman beni cok rahatlattı Allah razı olsun kafaya takiyodum iğne vuruldum 45 dk bekledim ama boşa mi gider dye tedirgindm.dedigin gibi aslinda annlerimiz yaticak vakit mi buluyolardi sanki hayırlısı Allahtan.senin de hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşallah bebeğineCanım 1 saat felan duruyosan yeterli inan benm sabaha kadar bekledigim aylarda olmadı ilişkiden hemen sonra dusa girdgm ayda tuttu nasip kısmet işleri bunlar boşa stres yapma
Birde ben ne kadar ilişkiden önce wc ye gitsem de ilişki sonrasi tuvalet ihtiyacım geliyor tutabildigim kadar tutuyorum ne yapcam ben![]()
Yok cnm bnce psikolojik çünkü igneyi vurduktan sonra böyle daha çok oldum bma öyle geliyo ama devam ederse dr.ma sorucamCanim kaslarla ilgili bi problem mi var acaba bi doktora danis istersen.
Bitki cayida icemyrm dusuge neden olur felan diye ama biraz daha iyiyim dün daha kotydm
Yok cnm bnce psikolojik çünkü igneyi vurduktan sonra böyle daha çok oldum bma öyle geliyo ama devam ederse dr.ma sorucam
Geçmiş olsun canin.ihlamur fln da yasak mi oluyorEvet cnm icilmiyor onlar da. Daha da iyi olursun insallah
Çok saol bunu yazman beni cok rahatlattı Allah razı olsun kafaya takiyodum iğne vuruldum 45 dk bekledim ama boşa mi gider dye tedirgindm.dedigin gibi aslinda annlerimiz yaticak vakit mi buluyolardi sanki hayırlısı Allahtan.senin de hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşallah bebeğine
Geçmiş olsun canin.ihlamur fln da yasak mi oluyor
Biraz araştırdım idrar kesesine baskı olurmuş ilişkide ondan dolayi olabilir yaziyodi. Kısmet artik.sen ne kadar sonra kavustun bebeğin canımAnladim cnm. Duzelir en kisa surede insallah. Olmazsa doktora sorarsin bi hal caresi bulunur. Benim de bazen olurdu ama gercekten gelmezdi geliyormus gibi hissederdim. Ama cok nadir oldu.
Himm bilmiyordum iyi oldu öğrendiğimBildigim kadariyla canim bitki caylari toptan tuketilmemesi gerekiyor. Risk almamak lazim tabi.