• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Ben bu cuma çatlatma ignesi oldum varmi bu igne yardımı ile hamile kalan?

Bebek bekleyen arkadaşlar Allah sağlıkla kavustursun bebeğinizi. Bana ve bütün isteyenlere Allah nasip etsin

hayirli olsun cnm vesile olur insallah. Burada var mi tam hatirlamiyorum ama neden olmasin. Allah in bir mucizesi "ol" derse olur. Bize guzel haberler getirirsin insallah :)

hayirli olsun cnm vesile olur insallah. Burada var mi tam hatirlamiyorum ama neden olmasin. Allah in bir mucizesi "ol" derse olur. Bize guzel haberler getirirsin insallah :)
Birde ben ne kadar ilişkiden önce wc ye gitsem de ilişki sonrasi tuvalet ihtiyacım geliyor tutabildigim kadar tutuyorum ne yapcam ben :(

Birde ben ne kadar ilişkiden önce wc ye gitsem de ilişki sonrasi tuvalet ihtiyacım geliyor tutabildigim kadar tutuyorum ne yapcam ben :KK43:
Canım 1 saat felan duruyosan yeterli inan benm sabaha kadar bekledigim aylarda olmadı ilişkiden hemen sonra dusa girdgm ayda tuttu nasip kısmet işleri bunlar boşa stres yapma

Canım 1 saat felan duruyosan yeterli inan benm sabaha kadar bekledigim aylarda olmadı ilişkiden hemen sonra dusa girdgm ayda tuttu nasip kısmet işleri bunlar boşa stres yapma
Çok saol bunu yazman beni cok rahatlattı Allah razı olsun kafaya takiyodum iğne vuruldum 45 dk bekledim ama boşa mi gider dye tedirgindm.dedigin gibi aslinda annlerimiz yaticak vakit mi buluyolardi sanki hayırlısı Allahtan.senin de hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşallah bebeğine

Yok cnm bnce psikolojik çünkü igneyi vurduktan sonra böyle daha çok oldum bma öyle geliyo ama devam ederse dr.ma sorucam

Anladim cnm. Duzelir en kisa surede insallah. Olmazsa doktora sorarsin bi hal caresi bulunur. Benim de bazen olurdu ama gercekten gelmezdi geliyormus gibi hissederdim. Ama cok nadir oldu.

Çok saol bunu yazman beni cok rahatlattı Allah razı olsun kafaya takiyodum iğne vuruldum 45 dk bekledim ama boşa mi gider dye tedirgindm.dedigin gibi aslinda annlerimiz yaticak vakit mi buluyolardi sanki hayırlısı Allahtan.senin de hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşallah bebeğine

Evet cnm yatmak belki bazen vesile olabilir ama benim oldugu ay ben hep adet olcam bu ay da olmadi nasilsa diye bakardim ve hic yatmamistim. Nasip kismet gercekten.

Anladim cnm. Duzelir en kisa surede insallah. Olmazsa doktora sorarsin bi hal caresi bulunur. Benim de bazen olurdu ama gercekten gelmezdi geliyormus gibi hissederdim. Ama cok nadir oldu.
Biraz araştırdım idrar kesesine baskı olurmuş ilişkide ondan dolayi olabilir yaziyodi. Kısmet artik.sen ne kadar sonra kavustun bebeğin canım

Back