- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
sut ve maydanozu kaynatıp buharına oturuyomuşsun. Gebe kalmaya yardımcı oluyomuş
HMm anladim simdi. O buharlarin ic temizlige iyi geldigini biliyorum. Iltihap vb temizliyormus. Sifa olur insallah vesile olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sut ve maydanozu kaynatıp buharına oturuyomuşsun. Gebe kalmaya yardımcı oluyomuş
Evet canım düşünmek iyi değil gerçekten, inşallah canım çok sağolHMm daha yeni hic dert etmeyin o zaman. Ben de hicbirsey yapmadim. Cok dusunuce olumsuz etkiliyo insallah cok beklemezsiniz cnm
Evet canım düşünmek iyi değil gerçekten, inşallah canım çok sağol
Çok geçmiş olsun canım iki gün kahverengi akıntın olabilir ilaç geri geliyordur bir gün daha belki basınç hissedersin bunlar normal korkma bir de bir şey merak ettim kürtaj bundan daha mı zor daha mı kolay ben de onu hiç olmadım da merak ettimSONUNDA ATLATTIM BEN DAHA ÖNCE KÜRTAJ OLMIŞTUM ONUN ACISINA BENZETTİM RAHİM FİLMİNDE SADECE KÜRTAJIN 1 DERECE ACISI OLDU AMA HOPLADIM YANİ BİRAN KÖTÜ OLDU NEYSEKİ SONUÇLARIM TEmiz çıktı bu yüzden çok mutluyum ondanda acısına dayanabildim dr öyle dedi zaten açıksa daha az acır diye
Çok saol cnm Hepsi oldu 20sinde oldum baya geçti üstünden kanamam oldu o gece ağrım batmam oldu o kadarcık antibiyotik bitirdim ağrı kesiciyi kestimÇok geçmiş olsun canım iki gün kahverengi akıntın olabilir ilaç geri geliyordur bir gün daha belki basınç hissedersin bunlar normal korkma bir de bir şey merak ettim kürtaj bundan daha mı zor daha mı kolay ben de onu hiç olmadım da merak ettim
Allah bir daha yasatmasin inşaallah çok geçmiş olsunÇok saol cnm Hepsi oldu 20sinde oldum baya geçti üstünden kanamam oldu o gece ağrım batmam oldu o kadarcık antibiyotik bitirdim ağrı kesiciyi kestim
Küretaj benm zor geçti bölgesel uyuşturdular diye biliyorum fakat ben herşeyi hissettim çok amaçok zordu o 20 dakika sürüyo ve her dakikasında hssediyosun öldüm dirildimAllahm kmseye vermesin inş düşmanıma bile ama uyutup bayıltıp yaparlarsa hissetmezsinb belki yani bana öle olmadı sonrasındada serum falan taktılar ağrım oldu haliyle kanamada oldu benn iç kanama yaşamıştım ikizdi o yüzden biri dış gebe biri nırmal düşük neler neler işte yaa
Seni anliyorum cnm benim de oyle, su an bile bulaniyor. Zor oturuyorum su an. Aah yardimcimiz olsun gecer bugunler de
ınsallah canım ya herks zyflamssn diyo anlamadm ama aynı kilodaym zayflamadmdaSeni anliyorum cnm benim de oyle, su an bile bulaniyor. Zor oturuyorum su an. Aah yardimcimiz olsun gecer bugunler de
ınsallah canım ya herks zyflamssn diyo anlamadm ama aynı kilodaym zayflamadmda
Ben kilo vermedm herhalde bu gttgmde tartilirim yine ama istahim azaliyo her geçen gün ilk başlarda daha iyiydm sankiBelki insanlara oyle gelmistir cnm takilma sen. Kilo verme olurmus oyle bu aylarda. Ben 1 kilo verdim bile. Pek birsey yiyemiyorum. Saglik olsun yeter ki..
İdrarını yaparken yanma felan olyomu genelde öyle oluyms bide bol su içKızlar adetime bi hafta var ve benim iki haftada adet olcakmisim gibi sancım var.acaba idrar yolundaki enfeksiyonundan dolayimi![]()
Amin saolun cümlemize inşAllah bir daha yasatmasin inşaallah çok geçmiş olsun
Ben kilo vermedm herhalde bu gttgmde tartilirim yine ama istahim azaliyo her geçen gün ilk başlarda daha iyiydm sanki
Aynen bende yoğurt sabahta peynir yiyorm sadeceBenim evde var tarti sık sık tartildigimdan takip ediyorum. Ama dogalmis iki uc kilo verilebilirmis. Ben de ilk baslarda gunse dort ogun yrrdim. Simdi bi ogun zor yiyorum. Mesela dun aksam sadece yogurt yiyebildim. Zor ama napalim deger.
Canım aynı gün.doğum.yapi caz benim doktor 3mart yaZdıÇok sevindim,haberim yoktu
Aynen bende yoğurt sabahta peynir yiyorm sadece
Bakalım.sağlıklı olsun larda benim 19 agustos da 2li taramam var belki Ozman belli olurEvet canım benim aslında 02.03.2016 ydi ama bigün sonra yazmışım. Tabi daha çok var hhayırlısı inşallah :) bakalım cinsiyetleri ne olacak :))