• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Cok sukur biraz daha rahatlamis durumdayim Berf0o0o Berf0o0o cok merak ediyorum napti nerelerde bi ses verse yeter bize

Canım ben buradayım kaç gundur bakyrm kmse yok bende yazmyrm

Hmm artik yaz ama ben geldim buralari canlandiralim biraz :) bebis sen nasilsiniz?

Cok sukur biraz daha rahatlamis durumdayim Berf0o0o Berf0o0o cok merak ediyorum napti nerelerde bi ses verse yeter bize

Evet cnm ben de merak ettim cidden. Ses ver kuzu Berf0o0o Berf0o0o

Hmm hayirlisi olsun tatlim, demek ki zamani degilmis. Tez zamanda hayirlisiyla gelir insallah bebisin. Ne kadar zaman oldu isteyeli?
Daha yeni canım, Haziran ayında karar verdik.. İnşallah olur geçen ay olmadı bekledim ama, üstüne pek dusmuyoruz ekstra bişey de yapmıyoruz öyle bebek olsun diye canim

Yok anes

Yok anestezisiz yapıldı korkmayın bence o kadar da zor değil biraz ağrıyor sadece agridan ziyade basınç gibi bir şey adet sancisina da benziyor ama hepsi beş dakika
SONUNDA ATLATTIM BEN DAHA ÖNCE KÜRTAJ OLMIŞTUM ONUN ACISINA BENZETTİM RAHİM FİLMİNDE SADECE KÜRTAJIN 1 DERECE ACISI OLDU AMA HOPLADIM YANİ BİRAN KÖTÜ OLDU NEYSEKİ SONUÇLARIM TEmiz çıktı bu yüzden çok mutluyum ondanda acısına dayanabildim dr öyle dedi zaten açıksa daha az acır diye

İyim canım ya bulantıları geçmedi hala yemek yapamyrm valla kuscak gbi oluyorm hiç bsyde yiyemyrm ne zaman gecçek blmyrm giderek fazlalasti

Seni anliyorum cnm benim de oyle, su an bile bulaniyor. Zor oturuyorum su an. Aah yardimcimiz olsun gecer bugunler de

Daha yeni canım, Haziran ayında karar verdik.. İnşallah olur geçen ay olmadı bekledim ama, üstüne pek dusmuyoruz ekstra bişey de yapmıyoruz öyle bebek olsun diye canim

HMm daha yeni hic dert etmeyin o zaman. Ben de hicbirsey yapmadim. Cok dusunuce olumsuz etkiliyo insallah cok beklemezsiniz cnm

Back