• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Yok cnm gobk cvrm değilde belim fln hâlâ agriyo. Usuttum die düşünüyorumm... test yaptim negatif cikti ..aklım kalacağına yapayım dedimm.. :-) bn cok mu umitliyim ne bi bebsim olck ins.. rabbm hyrlisiyla isteyen herkese nasip etsn ins. Aminnn
Canım test yapmakla iyi etmişsin evet aklında kalacağına göÜmle görüp ikna olman önemli. Üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine canım. Çok ümitli olmak bence harika bir şey ama saplantı yapıp üzülmeden sadece ümitli olmak. Âmin

Valla bnde oyle bakyrm surekli başka forumlara hatta hep böyle derdini yazmis forumlara bakp okyrm ağlıyorum sonra bu aralar çok duygusalim bunalım takiliyorum :KK70:
Hep bu hormonların suçu kendini iyi hissettirecek Şeyler okuyup dinle dinlen.

2 gundur iyiyim canım yaa sukur valla çok kötü oluyodm durduk yere agliyodm eşime satasiyodm kavga edyodm oda noluyo niye böyle yapysn diyip duruyordu doğal olarak
Normal tabi bir tanem ama az kaldı iki üç haftaya her şey güzel olacak inşallah bulantılar bu ruhsal gelgitler hepsi bitecek tadını çıkaracaksın inşallah. Ama bak sözümü ciddiye al sen mutlu ol ki bebişin de mutlu olsun. Seni Güldüren videolar iZle, sana iyi gelen kişilerle sohbet et. Bir hobi edin mesela

Normal tabi bir tanem ama az kaldı iki üç haftaya her şey güzel olacak inşallah bulantılar bu ruhsal gelgitler hepsi bitecek tadını çıkaracaksın inşallah. Ama bak sözümü ciddiye al sen mutlu ol ki bebişin de mutlu olsun. Seni Güldüren videolar iZle, sana iyi gelen kişilerle sohbet et. Bir hobi edin mesela
Bide çikolata tatlı felan yemiyorum hiç canım ben çikolata yiyince böyle mutluluk hormonlarım çalışıyordu smdide çikolatadan tatlıdan öyle tiksiniyorum ki

Bide çikolata tatlı felan yemiyorum hiç canım ben çikolata yiyince böyle mutluluk hormonlarım çalışıyordu smdide çikolatadan tatlıdan öyle tiksiniyorum ki
Bir şey olmaz kuzum sen gülümseyerek mutluluk hormonu salgılayabilirsin, şekerden uzaklaşmak nimet hatta Bebeğin seni sağlıklı yola çekmiş kuzum.

Yok canım önemli değil ne demek :), bende o yüzden üzülmüştüm ama bi haftadır hasta olmuyorum bunun bi sebebi vardır elbet
Canım benim adetim çok düzenlidir 28-31 arası 1 de olmussam diğer ayın 1de oluyorum ama her nedense bundan iki ay önce bi ay 45 bir ay 40 gün surdu hormon tshlillerim alındı hormon bozukluğu çıktı bundan uç ay önce bile hormonlarimda sknti yoktu ne olduysa o iki ay öyle oldu iste. Çok normal bitanem temennim hamisss olmandan yana inşallah ta hamişsindir. Degilsende inşallah hastalık değildir de hava değişimden dır :-*

Nice sağlıklı çocuklu çocuklu uzun huzurlu mutlu senelere canım şimdiden evlilik yıldönümüNüz kutlu mutlu olsun.

Canimmmmm yaa iyikiiiii varsinnn coook mutlu ettin beni :-* Allah razı olsun bitanem Allahım hepimizin yuvasından çocuğu huzuru mutluluğu sağlığı bereketi eksik etmesin inşallah amiiinn :*

Back