• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım benim adetim çok düzenlidir 28-31 arası 1 de olmussam diğer ayın 1de oluyorum ama her nedense bundan iki ay önce bi ay 45 bir ay 40 gün surdu hormon tshlillerim alındı hormon bozukluğu çıktı bundan uç ay önce bile hormonlarimda sknti yoktu ne olduysa o iki ay öyle oldu iste. Çok normal bitanem temennim hamisss olmandan yana inşallah ta hamişsindir. Degilsende inşallah hastalık değildir de hava değişimden dır :-*

Canimmmmm yaa iyikiiiii varsinnn coook mutlu ettin beni :-* Allah razı olsun bitanem Allahım hepimizin yuvasından çocuğu huzuru mutluluğu sağlığı bereketi eksik etmesin inşallah amiiinn :*
Âmin âmin âmin. Esas sen iyi ki varsın, bizi burda sen buluşturdun.

Ben de bu ay doktora gitmedim, ama hep yumurtalıkta batma şeklinde ağrım oldu önce yumurtlama ağrsıdır dedim ama hala devam ediyor regl olunca gideceğim hem hormon bakılsın hem de ultrason yapar olmazsa adet bitince

Canım benim adetim çok düzenlidir 28-31 arası 1 de olmussam diğer ayın 1de oluyorum ama her nedense bundan iki ay önce bi ay 45 bir ay 40 gün surdu hormon tshlillerim alındı hormon bozukluğu çıktı bundan uç ay önce bile hormonlarimda sknti yoktu ne olduysa o iki ay öyle oldu iste. Çok normal bitanem temennim hamisss olmandan yana inşallah ta hamişsindir. Degilsende inşallah hastalık değildir de hava değişimden dır :-*

Canimmmmm yaa iyikiiiii varsinnn coook mutlu ettin beni :-* Allah razı olsun bitanem Allahım hepimizin yuvasından çocuğu huzuru mutluluğu sağlığı bereketi eksik etmesin inşallah amiiinn :*
Aramıza dondun artik :))

Benimde öyle canım inşallah öyle birşey değildir sağlık olsun , nasip herşey.. :)

Kizzz müsait oldukça :))) cooook seviyorummmm bizim ortamimizi :-* asksinizzz askkk <3

Oyyy o simdi yeni hamis oldu ya misafirleri falan vardır belki çok yoğundur ben yokken çok idare etti beni hatta beni değil bütün arkadaşlara bizzat kendisi cevap verdi Allah razı olsun inşallah @zeyzey_16 m napsak acaba ceza olarak :)))
Valla olabilir ama benc gebelik yeniyken kimse gelmesin kızcağıza yorgunluk.

Back