- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Allah hepimize senin enerjinden versin. Mutlu umutlu yaşama sıkı sıkı bağlıEvet yarın akşamüstü belli olacak herşeey :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hepimize senin enerjinden versin. Mutlu umutlu yaşama sıkı sıkı bağlıEvet yarın akşamüstü belli olacak herşeey :)
İnşallah canım benim inşallah, bakalım artık nasip :)Kuzum inşallah çok güzel haberler al yarın bizi de sevindir
Gerçekten öyle mi duruyorumm :) Varsa bendeki enerjiden daha çok versin inşallah canımm :)Allah hepimize senin enerjinden versin. Mutlu umutlu yaşama sıkı sıkı bağlı
Gersçekten harikasın bu konuda canım benim, sonuç her ne çıkarsa çıksın ümitsizGerçekten öyle mi duruyorumm :) Varsa bendeki enerjiden daha çok versin inşallah canımm :)
Sağlık olsun canım benim ne yapalımm :) İnsanın kendi elinde herşey aslında :)Gersçekten harikasın bu konuda canım benim, sonuç her ne çıkarsa çıksın ümitsiz
N ya işte bundan hepimize laaım
Aynen öyleSağlık olsun canım benim ne yapalımm :) İnsanın kendi elinde herşey aslında :)
Bu arada forumun en küçük bebiş isteyeni ben miyim acaba yaaKızlar bu arada eşimle son kırgınlığınızdan sonra her şey yolunda dularınıIzı üstümde hissediyorum Sağolun hepiniz, bebek mesele
Mi rafa kaldırmak İkimiz de iyi geldi.
Aynen öyle
En büyük de ben 28Bu arada forumun en küçük bebiş isteyeni ben miyim acaba yaa20 yaşındayım ama aralık sonuna doğru doğduğum için 19
![]()
Gerçekten miii :) Ay ben seni 20lerde sanıyordum konuşmaların filan eminim yaşını göstermiyorsundur canım :)En büyük de ben 28
Lisede -edebiyat öğretmeniyim -okul Müdürüm dahil defalarca öğrenci sanmışlığı vardır . Ben öğrencilerimle de böyle olduğumdan büyümüyorummmm sanırım tatlım doktor bana Demişti hatta senin daha yaşın küçük çocuk düşünüyor musun sahi? Eşimin bir abisi fotoğrafımı gördüğünde çok küçükmüş ama bu Demişti. Bir doktor da antibiyotik yazacağım ama yaşın kaldırır mı Demişti 27 yem deyince yok canımmmmmm Demişti.Gerçekten miii :) Ay ben seni 20lerde sanıyordum konuşmaların filan eminim yaşını göstermiyorsundur canım :)
Nasıl da anlamışım hemen maşallah canım Allah kem gözlerden korusun :)Lisede -edebiyat öğretmeniyim -okul Müdürüm dahil defalarca öğrenci sanmışlığı vardır . Ben öğrencilerimle de böyle olduğumdan büyümüyorummmm sanırım tatlım doktor bana Demişti hatta senin daha yaşın küçük çocuk düşünüyor musun sahi? Eşimin bir abisi fotoğrafımı gördüğünde çok küçükmüş ama bu Demişti. Bir doktor da antibiyotik yazacağım ama yaşın kaldırır mı Demişti 27 yem deyince yok canımmmmmm Demişti.
Büyüsün bakalım :))Olsun olsun büyüyor annesi değme yeğenimize.
Evet tatlım öyle bisey banada eşimin babaannesi demişti benmde öyle 2 ay geckme oldu düzene girince hamile kaldmKızlar bugün komşuma gittim, 3 gebelik yaşamış kendisi. Adet geciktiği zaman rahim bebek Arıyor deriz dedi. Nasıl yani dedim, ben üç gebeliğimde de önceki ay gecikme oldu ertesi ay gebe kaldım diyor. Böyle bir şey de varmış haberiniz olaaaa güzeller
Bide benim sanırım :)) kaç dogumlsunBu arada forumun en küçük bebiş isteyeni ben miyim acaba yaa20 yaşındayım ama aralık sonuna doğru doğduğum için 19
![]()
Âmin cümlemiziiiiiiNasıl da anlamışım hemen maşallah canım Allah kem gözlerden korusun :)
Küçük anneeeeeBide benim sanırım :)) kaç dogumlsun
Canım iyisin değil mi?Büyüsün bakalım :))