• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar bu arada eşimle son kırgınlığınızdan sonra her şey yolunda dularınıIzı üstümde hissediyorum Sağolun hepiniz, bebek mesele
Mi rafa kaldırmak İkimiz de iyi geldi.

Kızlar bu arada eşimle son kırgınlığınızdan sonra her şey yolunda dularınıIzı üstümde hissediyorum Sağolun hepiniz, bebek mesele
Sağlık olsun canım benim ne yapalımm :) İnsanın kendi elinde herşey aslında :)
Aynen öyle

Aynen öyle
Bu arada forumun en küçük bebiş isteyeni ben miyim acaba yaa :D 20 yaşındayım ama aralık sonuna doğru doğduğum için 19 :D

Gerçekten miii :) Ay ben seni 20lerde sanıyordum konuşmaların filan eminim yaşını göstermiyorsundur canım :)
Lisede -edebiyat öğretmeniyim -okul Müdürüm dahil defalarca öğrenci sanmışlığı vardır . Ben öğrencilerimle de böyle olduğumdan büyümüyorummmm sanırım tatlım doktor bana Demişti hatta senin daha yaşın küçük çocuk düşünüyor musun sahi? Eşimin bir abisi fotoğrafımı gördüğünde çok küçükmüş ama bu Demişti. Bir doktor da antibiyotik yazacağım ama yaşın kaldırır mı Demişti 27 yem deyince yok canımmmmmm Demişti.

Lisede -edebiyat öğretmeniyim -okul Müdürüm dahil defalarca öğrenci sanmışlığı vardır . Ben öğrencilerimle de böyle olduğumdan büyümüyorummmm sanırım tatlım doktor bana Demişti hatta senin daha yaşın küçük çocuk düşünüyor musun sahi? Eşimin bir abisi fotoğrafımı gördüğünde çok küçükmüş ama bu Demişti. Bir doktor da antibiyotik yazacağım ama yaşın kaldırır mı Demişti 27 yem deyince yok canımmmmmm Demişti.
Nasıl da anlamışım hemen maşallah canım Allah kem gözlerden korusun :)

Kızlar bugün komşuma gittim, 3 gebelik yaşamış kendisi. Adet geciktiği zaman rahim bebek Arıyor deriz dedi. Nasıl yani dedim, ben üç gebeliğimde de önceki ay gecikme oldu ertesi ay gebe kaldım diyor. Böyle bir şey de varmış haberiniz olaaaa güzeller
Evet tatlım öyle bisey banada eşimin babaannesi demişti benmde öyle 2 ay geckme oldu düzene girince hamile kaldm

Back