- 30 Ocak 2015
- 18.544
- 19.295
- 498
- 29
İyiyim bebegm noldu kiCanım iyisin değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim bebegm noldu kiCanım iyisin değil mi?
İYi değilim. Bugün eşimin testi tekrar yaptırdık sonuç yine negatifIyiyiz canım siz nasılsınz
İYi değilim. Bugün eşimin testi tekrar yaptırdık sonuç yine negatifIyiyiz canım siz nasılsınz
95 canımmmmmm :)Bide benim sanırım :)) kaç dogumlsun
Amiin inşallah canımm Allah razı olsun :) Haklısın, fazla takmıyorum 7 gündür adet olmadım eğer hamiş değilsem bi hastalık vardır onun çaresine bakmaya çalışırız.. İnşallah birşey yoktur :) Canım özelden yazmak istiyorum müsait misin?
Bende öyle :))95 canımmmmmm :)
Gerçekten mi :) ne güzel canım o zaman bi ikimiz varız :)Bende öyle :))
Sanırım küçük anne adayları :))Gerçekten mi :) ne güzel canım o zaman bi ikimiz varız :)
Evet canım inşallah :)Sanırım küçük anne adayları :))
Yok canım önemli değil ne demek :), bende o yüzden üzülmüştüm ama bi haftadır hasta olmuyorum bunun bi sebebi vardır elbetTabiki musaitim canım ne demek :-* bu aralar pek giremiyorum biraz geç yazıyorum kusura bakma canım. Çok kişinin idrarda belli olmuyo geç döllenme olmadığı halde her insanın Lh değeri aynı değil ama yüksek ihtimaller le testlerin doğruluk payını söylüyorlar biz de şahit olduk çok :)
Pek göremiyorum ya merak ediyorum kuzumİyiyim bebegm noldu ki
Hiç canlı sperm yok mu canımİYi değilim. Bugün eşimin testi tekrar yaptırdık sonuç yine negatif![]()
Nice sağlıklı çocuklu çocuklu uzun huzurlu mutlu senelere canım şimdiden evlilik yıldönümüNüz kutlu mutlu olsun.Oyyy benimmmm citirr annisss aday adaylarimm siz neee tatlisiniz oyleee Allahım sevincimizi umidinizi en erken en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ;-* ben de 19 yasında evlendim şuan 23 yaşındayım bu ayın 10 da 4 yıl bitmiş oluyo Allahım herkesin yuvasından sağlığı huzuru bereketi mutluluğu eksik etmesin inşallah Rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırın hepimizi amiiin :-*
Böyle küçük yaşta evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum diyenleri görünce içim kipir kipir oluyo ne bilim Allah herkese bi hayat sevinci veriyo aklı başında yuvasına sadık güzeller güzeli gelinler devri bu devir :) yanı bana öyle geliyo. Eskiden kimse eşinden memnun olmazdı şimdi memnun olmadığı taraflarını arka plana alıp memnun oldukları taraftan hayatı surduruyoruz hayat gerçekten sevdikçe sevildikce anlastikca guzeeell![]()
Göbek bölgen ağrımıyor mu hala canım?Bgun tam onuncu ayimz... erkn evlnmssn diyenler oluyo nasp bu isler. Erkn evlensen suc gec evlnsen succ...
hakkimzda hyrlisi byms
Yok canım önemli değil ne demek :), bende o yüzden üzülmüştüm ama bi haftadır hasta olmuyorum bunun bi sebebi vardır elbet
geçenlerd ben de sordum onu ama ses seda yokkkkZey zey. Nerelerde. Hic görünmüyor
Pazar günü annem vardı onla otrdk pek giremedim canım dunde unuttum ara ara girdm baktm cktm kmse konuşmams diye öyle yanı :))Pek göremiyorum ya merak ediyorum kuzum