- 24 Haziran 2015
- 82
- 46
- 3
Bilmiyoruz ki öyle bişey diyen olmadı bizeCanım varikosel var mı eşinde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyoruz ki öyle bişey diyen olmadı bizeCanım varikosel var mı eşinde?
Ama bugün doktor fiziksel muayene etmiş bi sorun yokmuş olsa söylerdi herhalde yumurtalıkları falan normalmişCanım varikosel var mı eşinde?
Sağol canım Allah razı olsun amin inşallah . Moralman çökmüş durumdayım tüp bebek tedavisi yapılacak o da uğraştıran bisey ,olup olmayacağı da kesin değil bilmiyorum napicam:'( yaaaa nasıl olurrrr çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah en erken zamanda
Yok hiç yokmuş özel bi laboratuvarda yaptırdık testi hiç hücre görülememiş
Eminim canım belki yanlış kullanıyorum ur bilmiyorum ki :)Canım sen bu arada negatif olduğundan emin misin ya, test yapınca foto atın kızlar
Valla olabilir ama benc gebelik yeniyken kimse gelmesin kızcağıza yorgunluk.
Canım sıfır canlı hücre mi? Benim de sana bi onerm var çakşır koku otu diye birşey var gerçekten coook faydası var az once başka bir arkadaşın dediği gibi ilaç falan kullanmadan bitkisellerden faydalansin gerçekten coook ise yarıyı keçi boynuzu da çakşır koku deSağol canım Allah razı olsun amin inşallah . Moralman çökmüş durumdayım tüp bebek tedavisi yapılacak o da uğraştıran bisey ,olup olmayacağı da kesin değil bilmiyorum napicam
Evet tabi olsa söylerdi, kuzum çok geçmiş olsun moralini yüksek tutu bak eşim daha kötü hissediyordum eminim. Tüp bebek tedavisinde pek çok insan olumlu sonuç alıyor, negatif düşünmeyelim bence.Ama bugün doktor fiziksel muayene etmiş bi sorun yokmuş olsa söylerdi herhalde yumurtalıkları falan normalmiş
Evet ibrahim Saracoğlu'nun kürleri genelde işe yarıyor canım, çakışır kökünü de duymuştum bence de Öncesinde bir deneyin belki bir Şeyler değişir.Selam canim yazini okuyunca yardimci olmak istedim ibrahim saracoglu bu tür rahatsizliklar icin kür'ler önerio keci boynuzu kürü ibrahim saracoglu diye yaz cikar esin bi yapsin ilac almadan önce bir deneyin derim bi kac kiside olumlu olmus okudum ben . Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini & sagliklisini versin insallah kucaklarimiz bos kalmasin
Olabilir kuzum belki neyi bitmiştir, belki Dediğin gibi ziyaretlerden fırsat bulamıyordum, iyi olsun da Görüşürüz elbet.Öyle vallah tahminini yuruttum belki de başka bir şeydir neti bitmiştir falan
Canım sıfır canlı hücre mi? Benim de sana bi onerm var çakşır koku otu diye birşey var gerçekten coook faydası var az once başka bir arkadaşın dediği gibi ilaç falan kullanmadan bitkisellerden faydalansin gerçekten coook ise yarıyı keçi boynuzu da çakşır koku de
Sen sonucunu akşam mı alcaksınEminim canım belki yanlış kullanıyorum ur bilmiyorum ki :)
Olabilir kuzum belki neyi bitmiştir, belki Dediğin gibi ziyaretlerden fırsat bulamıyordum, iyi olsun da Görüşürüz elbet.
Aynen artık sorar öyle yerim sorun olmazsaKuzum o zaman yeme
Valla bende burda konuşuyorz sklmyrm rahat rahat arkadaş gibisiniz aynı tanımıyoruz ama birbirimizi :))Kizzz müsait oldukça :))) cooook seviyorummmm bizim ortamimizi :-* asksinizzz askkk <3
Oyyy o simdi yeni hamis oldu ya misafirleri falan vardır belki çok yoğundur ben yokken çok idare etti beni hatta beni değil bütün arkadaşlara bizzat kendisi cevap verdi Allah razı olsun inşallahELMALI turtam m napsak acaba ceza olarak :)))
Valla bende burda konuşuyorz sklmyrm rahat rahat arkadaş gibisiniz aynı tanımıyoruz ama birbirimizi :))
Çok iyi olmuş gez tabi dinlen yorma kendini bebise iyi bak :))Arkadaslar herkese selamlar, bi girdim o kadar cok bildirim var ki cok mutlu oldum. Beni merak eden etmeyen herkese cok tesekkur ediyorum. Iyi ki varsiniz :) ozellikleBerf0o0o 'm ve
Kilim ve tohum 'm beni unutmamissiniz, etiketlemelerinizi okudum hep ve cok sevindim :) butun sayfalari okuyamadim yeni gelen arkadaslarim eger birsey yazdiysaniz ve cevap vermediysem affola.
Canlar ben tatile memlekete geldim. Aile ziyaretleri, akraba ziyaretleri, ozlem giderme derken hic giremedim cumartesiden beri. Iyiyim cok sukur, henuz doktora gitmedim ama fiziksel olarak bebisimizle ilgili bi sıkıntı yok. Kalp atisini duymak icin sabirsizlaniyoruz biraz :)
Umarim sizler de iyisinizdir, hep iyi olun, iyi kalın. Herkes aklimda hep dua ediyorum, Allah im isteyen herkese hayirli zamanda saglikli bi bebis nasip etsin insallah.
biliyor musunuz, cok iyisiniz hepiniz. Belki de tanidigim pek cok insanin aklina dusmuyorumdur, sizin akliniza dustugum gibi. Herkes dunyalik olmuş. Sagolun gercekten, Allah razi olsun. Cok opuyorum hepinizi, hatta en kocamanindan. Eger girebilirsem yine yazarim ama bayrama kadar fazla giremeyecegim. Hakkinizi helal edin hepiniz. Dondugumde guzel haberler duyarim umarim, saglicakla kalin, sevgiler :))
Bende öyle girdim mi cikamiyorum valla yemek yapmayı bile erteliyorum saat kaça kadarAynen ya öyle vallah müsait olsam surekli burda olurim da işte arada bir gidiyorum :))) tadını alamiyorum
Arkadaslar herkese selamlar, bi girdim o kadar cok bildirim var ki cok mutlu oldum. Beni merak eden etmeyen herkese cok tesekkur ediyorum. Iyi ki varsiniz :) ozellikleBerf0o0o 'm ve
Kilim ve tohum 'm beni unutmamissiniz, etiketlemelerinizi okudum hep ve cok sevindim :) butun sayfalari okuyamadim yeni gelen arkadaslarim eger birsey yazdiysaniz ve cevap vermediysem affola.
Canlar ben tatile memlekete geldim. Aile ziyaretleri, akraba ziyaretleri, ozlem giderme derken hic giremedim cumartesiden beri. Iyiyim cok sukur, henuz doktora gitmedim ama fiziksel olarak bebisimizle ilgili bi sıkıntı yok. Kalp atisini duymak icin sabirsizlaniyoruz biraz :)
Umarim sizler de iyisinizdir, hep iyi olun, iyi kalın. Herkes aklimda hep dua ediyorum, Allah im isteyen herkese hayirli zamanda saglikli bi bebis nasip etsin insallah.
biliyor musunuz, cok iyisiniz hepiniz. Belki de tanidigim pek cok insanin aklina dusmuyorumdur, sizin akliniza dustugum gibi. Herkes dunyalik olmuş. Sagolun gercekten, Allah razi olsun. Cok opuyorum hepinizi, hatta en kocamanindan. Eger girebilirsem yine yazarim ama bayrama kadar fazla giremeyecegim. Hakkinizi helal edin hepiniz. Dondugumde guzel haberler duyarim umarim, saglicakla kalin, sevgiler :))
.... insanlar birbirinid gormeden sevebiliyorArkadaslar herkese selamlar, bi girdim o kadar cok bildirim var ki cok mutlu oldum. Beni merak eden etmeyen herkese cok tesekkur ediyorum. Iyi ki varsiniz :) ozellikleBerf0o0o 'm ve