- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canım, çok şükür.Rabbime şükür iyiym elhamdulillah. Sen nasilsn
Ama kalmak istemiyorimBelkide bunun icin bi vesiledir :)
Kuzenim hemşire, 4 haftalık olduğu için negatif çıkması normaldir dediO zaman gebelik olmayabilir kuzum, belki sadecegecikmiştir. Hayırlısı olsun.
Günaydııııın. Çoook iyiyim ben bugün kan testi yaptırdık sonunda, sonuçları yarın alacağııız :) Sen nasılsınn canım :)Gunaydin canlarimmnasılsınız bakım?
Iyiyiz canım siz nasılsınzKızlaar nasılsınız?
Kuzum inşallah çok güzel haberler al yarın bizi de sevindirGünaydııııın. Çoook iyiyim ben bugün kan testi yaptırdık sonunda, sonuçları yarın alacağııız :) Sen nasılsınn canım :)
Bugün çok güZel uyandım kıZlarGunaydin canlarimmnasılsınız bakım?
Sen nasılsın tatlım eşinle ilgili bir gelişme var mıBugün çok güZel uyandım kıZlar![]()
Inşallah kuzum o vakit bekliyoruzzzzzzKuzenim hemşire, 4 haftalık olduğu için negatif çıkması normaldir dedi
Canım idrar testleri negatif çıktı, tilbe kan verdi yarın alacak bekliyoruz, her şey dua üzerine adet oldu camı sıkkın.Allah iylik versn :). Bgn test yapacak arkadaşlar vardi noldu.
Günaydııııın. Çoook iyiyim ben bugün kan testi yaptırdık sonunda, sonuçları yarın alacağııız :) Sen nasılsınn canım :)
Bugün çok güZel uyandım kıZlar![]()
Âmin âmin âminAyy Allahım bozmasin inşallah bu umudunu Rabbim olumlu sonuçlandıran. Olumsuz olursa uzulmek yok çok umutlandin mi olsuzu seni çok etkiler canım Allahtan duamdir her çocuk hasretiyle yanıp tutusanlara Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu topige gelen herkes ilk aydan hamis olur inşallah :))
Amiin inşallah canımm Allah razı olsun :) Haklısın, fazla takmıyorum 7 gündür adet olmadım eğer hamiş değilsem bi hastalık vardır onun çaresine bakmaya çalışırız.. İnşallah birşey yoktur :) Canım özelden yazmak istiyorum müsait misin?Ayy Allahım bozmasin inşallah bu umudunu Rabbim olumlu sonuçlandıran. Olumsuz olursa uzulmek yok çok umutlandin mi olsuzu seni çok etkiler canım Allahtan duamdir her çocuk hasretiyle yanıp tutusanlara Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu topige gelen herkes ilk aydan hamis olur inşallah :))
Evet yarın akşamüstü belli olacak herşeey :)Inşallah kuzum o vakit bekliyoruzzzzzz