• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Günaydııııın. Çoook iyiyim ben bugün kan testi yaptırdık sonunda, sonuçları yarın alacağııız :) Sen nasılsınn canım :)

Ayy Allahım bozmasin inşallah bu umudunu Rabbim olumlu sonuçlandıran. Olumsuz olursa uzulmek yok çok umutlandin mi olsuzu seni çok etkiler canım Allahtan duamdir her çocuk hasretiyle yanıp tutusanlara Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu topige gelen herkes ilk aydan hamis olur inşallah :))

Ayy Allahım bozmasin inşallah bu umudunu Rabbim olumlu sonuçlandıran. Olumsuz olursa uzulmek yok çok umutlandin mi olsuzu seni çok etkiler canım Allahtan duamdir her çocuk hasretiyle yanıp tutusanlara Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu topige gelen herkes ilk aydan hamis olur inşallah :))
Âmin âmin âmin

Amiin inşallah canımm Allah razı olsun :) Haklısın, fazla takmıyorum 7 gündür adet olmadım eğer hamiş değilsem bi hastalık vardır onun çaresine bakmaya çalışırız.. İnşallah birşey yoktur :) Canım özelden yazmak istiyorum müsait misin?

Back