- 30 Ocak 2015
- 18.588
- 19.672
- 498
- 29
Canım test yapsaydin yada hemen kan testi yaptrKuzum benim adetim kesik kesik hafif ve düzensiz oldu bu belirtilerim adetim den sonra a başladı adetim daha Temmuzun ilk hhaftasında kramp da giriyor ara ara. Bulantı oluyor çok
Çabuk gel aramıza :))Nasip kismet
Insallah kuzum ya :)) ben az once test yaptim bi bakar misin cnm ona gore biberiye cayi iccem :)))Çabuk gel aramıza :))
ikinci cizgi silikte olsa var mı canım resmde pek anlasılmıyobide niye adet oluyum diye ugrasıyosn bak ben hala adet belirtileri yasyrm daha biraz önce agrı girdi yine belime kasıklarımaInsallah kuzum ya :)) ben az once test yaptim bi bakar misin cnm ona gore biberiye cayi iccem :)))
Canım sağlık ocağına gidip kan testi yaptiracaktim direk adetin gecikmesini bekle varsada çıkmaz dediler banaCanım test yapsaydin yada hemen kan testi yaptr
Ayni resimdeki kadar cnm ikinci cizgi, isigin altinda cektim resmi belli olsun diye. Yoksa gebelik bi an once adet olmak istiyorum . Gecmesini istemiyorum, bi de plan yapmistik arkadasla, o oldu ben de bi an once olayim diye. Bizim onunla ayniydi gunlerimiz.ikinci cizgi silikte olsa var mı canım resmde pek anlasılmıyobide niye adet oluyum diye ugrasıyosn bak ben hala adet belirtileri yasyrm daha biraz önce agrı girdi yine belime kasıklarıma
keske hastaneye gitseydn hem ögleden sonra sonucunu alabiliyosn sağlık ocagında bi gün beklemek zorundasnCanım sağlık ocağına gidip kan testi yaptiracaktim direk adetin gecikmesini bekle varsada çıkmaz dediler bana
anladm canım ya bilmyrm ki burda gözükmyo zaten benmde o kadar geckmeye ragmen cok koyu cıkmamıstı varsa seninde gec ckar belki ama biberiye cayını icme bak bi sitede gördmAyni resimdeki kadar cnm ikinci cizgi, isigin altinda cektim resmi belli olsun diye. Yoksa gebelik bi an once adet olmak istiyorum . Gecmesini istemiyorum, bi de plan yapmistik arkadasla, o oldu ben de bi an once olayim diye. Bizim onunla ayniydi gunlerimiz.
o zaman gecikmesini bekle canım bende bekledm gecikmesini baya ögrendgmde 5 hafta 4 günlük olmstuBiliyorum canım malesef bi de sağlık ocağı hemen anlamıyor eltim hamileymiş yok demişti doktor gecikince gel dediler o da öyle yaptı bi öğrendi beş haftalıkmis o yüzden o da gecikmesini bekle dedi
İki hafta kadar daha beklicem canimo zaman gecikmesini bekle canım bende bekledm gecikmesini baya ögrendgmde 5 hafta 4 günlük olmstu
Tamam cnm icmeyeyim o zaman, agrim var zaten bugunyarin gelecek gibi. Kendisinin gelmesini bekliyim en iyisi. Sagolasin :))anladm canım ya bilmyrm ki burda gözükmyo zaten benmde o kadar geckmeye ragmen cok koyu cıkmamıstı varsa seninde gec ckar belki ama biberiye cayını icme bak bi sitede gördm
hamileliğiniz boyunca tüketmemeniz gereken bazı bitki çayları da vardır Örneğin, sinameki çayı müshil etkisi yaratır, bu yüzden vitamin ve mineral eksikliğine sebep olur Keten tohumu ise kanama riskini arttırır Rahim kaslarını uyarma etkisi bulunduğu için adaçayını da hamileliğin son dönemlerinde kullanmayınız Ayrıca, kanama, erken doğum ve düşük riskine sebep olabileceği için fesleğen, biberiye, yaban mersini, sarı kantaron, melisa yaprağı, aloe vera ve karahindiba bitkilerini kesinlikle tüketmeyiniz
evde idrar testide yapablrsn aslnda canımİki hafta kadar daha beklicem canim
bencede en iyisi nolur nolmaz önlem almak lazm valla ben bu ay o kadar dkkat etmedm ki smdi korkyrm agır kaldrdm perdeler camlar bazanın altını temzlcem diye cektm mekik cekiyodm bide biliyo msnTamam cnm icmeyeyim o zaman, agrim var zaten bugunyarin gelecek gibi. Kendisinin gelmesini bekliyim en iyisi. Sagolasin :))
Hehebencede en iyisi nolur nolmaz önlem almak lazm valla ben bu ay o kadar dkkat etmedm ki smdi korkyrm agır kaldrdm perdeler camlar bazanın altını temzlcem diye cektm mekik cekiyodm bide biliyo msnher ay dikkat ederm bu ayda aman olmyo nasl olsa dye hic dkkat etmemstm
aynen yaa o kadar da olmasn tabi mekik blmyrm ki zararı var mı vardr ama sonucta cocuk karnında ben hamileyken yapılan egzersizlere bakyrmda hep kolay seyler var öyle kendini yorcak seyler yokHeheben de mekik cekiyorum ya o da etkiler mi ki aman sen dikkat artik :) ama sakinan goze cop batiracak kadar da olmasin :))
Canim ya ikinci cigi belli oluyor gibi geldi banaInsallah kuzum ya :)) ben az once test yaptim bi bakar misin cnm ona gore biberiye cayi iccem :)))
Anladim cnm :) hamile olsam bi egserz falan yapmam zaten kolay ya da zor :)))aynen yaa o kadar da olmasn tabi mekik blmyrm ki zararı var mı vardr ama sonucta cocuk karnında ben hamileyken yapılan egzersizlere bakyrmda hep kolay seyler var öyle kendini yorcak seyler yok
bende yapmam mekik cektgm icin hamileyken yapılanlara bi bakıyım dedim bisey olr mu diye hic böyle seyler yapmıyolar :) evde kafama göre yapamam korkarm zatenAnladim cnm :) hamile olsam bi egserz falan yapmam zaten kolay ya da zor :)))
Bilmiyorum ki tatlim cok az ama :))Canim ya ikinci cigi belli oluyor gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?