- 30 Ocak 2015
- 18.588
- 19.672
- 498
- 29
Aynen öyle bende her ay hamileyim diyodum :)) ama bu ay farklı belirtilerde yasadmAdet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı canım Allahım sana çok aratmasin ama uzun sure bekleyenlere psikolojikmen her ay gebelik belirtileri yaşıyor :)
Doğrudur canım.. Amin inşallah en kısa zamanda olur seninde :) Kaideye almamak lazım fazla ben takmıyorum ama şu mide bulantılarımla bi başa çıkabilsemAdet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı canım Allahım sana çok aratmasin ama uzun sure bekleyenlere psikolojikmen her ay gebelik belirtileri yaşıyor :)
Rahat birkin kendinizi bendede bole olmustu ama sonra oluverdim on iki günü bekleyin olursunuz insHiç bu kadar gecikmem olmazdı bunda ilacinda etkisi olabilirmi acaba düşün düşün yakinda delircem valla psikilojim bozuldu ya resmen.
İnşallahRahat birkin kendinizi bendede bole olmustu ama sonra oluverdim on iki günü bekleyin olursunuz ins
işte canım herkesin belirtisi aynı değil :)Aynen öyle bende her ay hamileyim diyodum :)) ama bu ay farklı belirtilerde yasadm
bat ne zaman kuzumDoğrudur canım.. Amin inşallah en kısa zamanda olur seninde :) Kaideye almamak lazım fazla ben takmıyorum ama şu mide bulantılarımla bi başa çıkabilsem
Bat derken canımişte canım herkesin belirtisi aynı değil :)
bat ne zaman kuzum
Adet belirtilerini zaten yasiyosun benim ek olarak bacaklarim çok agriyodu burdada soylemstm böyle yaslanmsmda bacakları tutmyo gibiydi :))işte canım herkesin belirtisi aynı değil :)
bat ne zaman kuzum
Adet tarihin canimBat derken canım
Temmuzun ilk haftası daha canimAdet tarihin canim
Zey zey cimmmmmmmm adet OLMadınsa belki vardır bebiş,
Hayirlisi olsun cnm, sıkma canini hic.. nasip, sabir, insallah onumuzdeki ay olur..Tatlım ben adet oldum bu arada hem de erkndennnnn
çok hastayımm kızlar
Benimde bacak ağrım var canım sürekli evde yattığım halde. ve hiç olmayan bel ağrısı da bunadahilAdet tarihin canim
Bel agrisi benimde vardı ama adet olcgm zamanda olurdu kaşık ağrısı bideBenimde bacak ağrım var canım sürekli evde yattığım halde. ve hiç olmayan bel ağrısı da bunadahil
Kız hamile felan olursunda içme bitki çayları dusuge neden oluyoKizlar merhabalar hepinize, iyisinizdir insallah. Birsey sormak istiyorum, bilen biri noooooolur cevap versin :)
Adet sokulsun diye biberiye cayi icmeyi dusunuyorum, olur mu olmaz mi sizce??????
Kız hamile felan olursunda içme bitki çayları dusuge neden oluyo
Ne zaman adetnHadii yaaa hepsi mi peki canim. Ama bwn hic hamile gibi hissetmiyorum ki ve 3-4 gundur adet olacakmisim gibi belirtilerim var :s
Ne zaman adetn
Olmazsn inşallah :))25-26 gibii ama gecen persembe-cumadan beri belirtiler var
Nasip kismetOlmazsn inşallah :))
Kuzum benim adetim kesik kesik hafif ve düzensiz oldu bu belirtilerim adetim den sonra a başladı adetim daha Temmuzun ilk hhaftasında kramp da giriyor ara ara. Bulantı oluyor çokBel agrisi benimde vardı ama adet olcgm zamanda olurdu kaşık ağrısı bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?