- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
Cikmiyor canim ben cok yaptim yeri bile belli olmuyor hakki.da hayirlisi olsun sen dikkat et kendine kac gun var adeteKizlar yaa bu ay cok umutsuzdum ben ama simdi cok degisik oldum,ilknurrr22 iki gun sonra sabah idrariyla tekrar yapayim o zaman :) ya bi de dun saka niyetine esime, babalar gunun kutlu olsun hafi bakalim sana hediyem hamileyim baba oluyorsun demistim ama gulerek tabi o da saka oldugunu bildiginden guldu gecti :) ElifAhsen02 cnm olmayinca hic yeri belli olmiyor mu,daha once bi kez yaptim ama beynim durdu hatirlamiorum :)))))
Ay hadi insallah cnm dediklerin umut oldu bana, dua et :))Cikmiyor canim ben cok yaptim yeri bile belli olmuyor hakki.da hayirlisi olsun sen dikkat et kendine kac gun var adete
Hadi insallah :))Olmazsn inşallah :))
Bu cuma mı yapayım ccanimCuma günü felan yap bence canım
Aynen canım biraz beklems olursn hemBu cuma mı yapayım ccanim
Tamam canım benim teşekkür ederim yardımın için :)Aynen canım biraz beklems olursn hem
Önemli degl canım hayırlı haberlerle gelrsn insallahTamam canım benim teşekkür ederim yardımın için :)
canım sen kaçıncı haftaydı gittiğin keseyi görememiştinizKızlar nerelerdesinizz napiyosunuzz
5+4tü canım belli belirsiz görüyorm dedi vajinal ultrasondan bakcaktı onuda ben istemedmcanım sen kaçıncı haftaydı gittiğin keseyi görememiştiniz
benide 5. haftada çağırdı bakalım görüncek mi kafaya taktım ya önümüzdeki pazartesi kontrolüm var inş görünür ama okuduklarımdanda anladığım 5.haftada görünmüyormuş daha5+4tü canım belli belirsiz görüyorm dedi vajinal ultrasondan bakcaktı onuda ben istemedm
inşallah canım beklyoruz güzel haberleriniAy hadi insallah cnm dediklerin umut oldu bana, dua et :))
canım vajinal ultrasonla görülebiliyo heralde ama oda sakıncalı iştebenide 5. haftada çağırdı bakalım görüncek mi kafaya taktım ya önümüzdeki pazartesi kontrolüm var inş görünür ama okuduklarımdanda anladığım 5.haftada görünmüyormuş daha
ay yok istemiyorum onu korkarım yacanım vajinal ultrasonla görülebiliyo heralde ama oda sakıncalı işte
bende bebege zarar veriyo diye istemiyorum iyi yapılmadıgı zaman düsüge neden olabiliyoms cünküay yok istemiyorum onu korkarım ya
bakalım bi gidelim ne dicek . sen progestan kullanıyor musun canımbende bebege zarar veriyo diye istemiyorum iyi yapılmadıgı zaman düsüge neden olabiliyoms cünkü
yok canım folik asitle demir ilacı kullanıyorumbakalım bi gidelim ne dicek . sen progestan kullanıyor musun canım
banada tutunmasına yardımcı olmak için progestan verdi bide folik asitle corasprin günde beş tane ilaç alıyorumyok canım folik asitle demir ilacı kullanıyorum
niye o kadar cok ilac verdi kibanada tutunmasına yardımcı olmak için progestan verdi bide folik asitle corasprin günde beş tane ilaç alıyorum
Canim progestan dusun tehlikesine karsi.gunde uc tane aliyorum. Corasprin kani sulandirmak icin bu da yumurtalar buyumeye devam etmesin diyeymis . Asilama oncesi igne tedavi oldugum icin bide folik asit bildigimiz folik asitniye o kadar cok ilac verdi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?