19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

dogumdan sonra bütün egzersiizler :KK70: normalde cok yiyip kilo almam ama istahm azaldı hamileliğimi ögrendkten sonra acaba kilo alcam dye psikolojikmen mi :KK70: ilk aylarda fazla kilo alınmaması gerekyms
Evet cnm son aylar cok hizli kilo aliniyormus :) dikkat etmekte fayda var

renk olması önemli canım eger bi pembelik varsa olabilir insallah olur :)

Ah bak siz boyle deyince beyecan yaptim simdi acaba gunum gelmedi diye mi boyle cikti :)))
Eger varsa ben de sen gibi dikkat etmeliyim yedigime ictigime ki kilo almiyim :)))

Kilo demeyin demeyin :( ya bende cok siskinlik var doktorda asilamadan sonra yumirtalar buyumeye devam ediyor dedi su topluyormus eger gebelik olusmamis olsa geciyormus ama gebelik olunca bi muddet daha gecmiyormus ELMALI turtam ELMALI turtam sen hamilesin canim gor bak eger olmasa hic cikmaz yeri bile.belli olmuyor

Kilo demeyin demeyin :KK43: ya bende cok siskinlik var doktorda asilamadan sonra yumirtalar buyumeye devam ediyor dedi su topluyormus eger gebelik olusmamis olsa geciyormus ama gebelik olunca bi muddet daha gecmiyormus ELMALI turtam ELMALI turtam sen hamilesin canim gor bak eger olmasa hic cikmaz yeri bile.belli olmuyor
Valla bende kilo almak istemyrm öyle bi takintm var kilolu deglm ama hep bi takintm olmuştur ilerde çok kilo alirsan naparim diye takınca daha çok kilo aliyim ama insan ilk evlendgmz zaman hiç dsnmyodm baya zayflamstm :))

Kizlar yaa bu ay cok umutsuzdum ben ama simdi cok degisik oldum, ilknurrr22 ilknurrr22 iki gun sonra sabah idrariyla tekrar yapayim o zaman :) ya bi de dun saka niyetine esime, babalar gunun kutlu olsun hafi bakalim sana hediyem hamileyim baba oluyorsun demistim ama gulerek tabi o da saka oldugunu bildiginden guldu gecti :) ElifAhsen02 ElifAhsen02 cnm olmayinca hic yeri belli olmiyor mu,daha once bi kez yaptim ama beynim durdu hatirlamiorum :)))))

Kizlar yaa bu ay cok umutsuzdum ben ama simdi cok degisik oldum, ilknurrr22 ilknurrr22 iki gun sonra sabah idrariyla tekrar yapayim o zaman :) ya bi de dun saka niyetine esime, babalar gunun kutlu olsun hafi bakalim sana hediyem hamileyim baba oluyorsun demistim ama gulerek tabi o da saka oldugunu bildiginden guldu gecti :) ElifAhsen02 ElifAhsen02 cnm olmayinca hic yeri belli olmiyor mu,daha once bi kez yaptim ama beynim durdu hatirlamiorum :)))))
Bende belli olmuyo diye blyrm canım çok umtlendrmek istemyrm uzulme sonra dye.ama inşallah vardır inşallah

Canım kişiden kisiye değişiyor bazıları adetten bi hafta önce ogrenyo bi kaç gün bekle sabah ilk ıdrarinla test yap
Canım internetten araştırdım son adetim den itibaren hesapladım varsa 2+5 günlük çıkar mı acaba

Back