- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Off seda Nur takmıyorsumnnnn beni sen deeeeeeeeeeeeeeee
Değilmiş kuzum adet oldum.Yerlesme kanamasi munasebetten 5-6 gun sonra oluyo diye biliyorim cnm, bat i beklemiyo sanirim acaba yerlesme mi ki seninki, yoksaaaaaassss.. sendeeeeeeeree.. :)
Ayycnm bnm ya kocayla ugrasiodum yarn duzcwye calismaya gdicek bayda gelemckdeeKonuşalım kuzum ben burdayımmm
Ayyy sana kiyamam ya ozedlerm kimse yazmuo nabaym yne yazmamstr bunlar dedm :)
banada vardr dee :)(;Zey zey cimmmmmmmm adet OLMadınsa belki vardır bebiş,
Ay senin mercimek kadar bebişini yesinler
Amin canm.benimCanım sağlıkla gelsin bebişim inşallah
İyiyim.bende cAnım.topik baya kalabaliklasmisa. B en.ilk başlarında vardım bir ay dr girmiyyordum hepiniz hosgeldinizİiyiz sukur sen naslnn
Hosbuldum allah razi olsun :)İyiyim.bende cAnım.topik baya kalabaliklasmisa. B en.ilk başlarında vardım bir ay dr girmiyyordum hepiniz hosgeldiniz
. Kullandiktan on iki gun sonraya kadar normal on iki gune kadar olmassan git doktora ben de yedinci gunde oldum bu ay bende tarlusol kullandm korkma hamileysen de zarar vermiyormus oyle duymustumAy iki gündür bişey sorcam yazıyorum yazıyorum yarım kalıyo giremiyorum bi türlü neyse şimdi yaziyim bari arkadaşlar öncelikle Dr bana polistikover dedi ama testlerimi yaptırmadan dedi testlerden sonra sonuç değişebilir mi bide bu ay adetim 9 gün geçti tarlusal kullandığım halde adet olmadım benim hiç bu kadar adetim gecikmezdi n e yapmalıyım :/ kafamda deli sorular
Hiç bu kadar gecikmem olmazdı bunda ilacinda etkisi olabilirmi acaba düşün düşün yakinda delircem valla psikilojim bozuldu ya resmen.. Kullandiktan on iki gun sonraya kadar normal on iki gune kadar olmassan git doktora ben de yedinci gunde oldum bu ay bende tarlusol kullandm korkma hamileysen de zarar vermiyormus oyle duymustum
Test yapmadım canım bi tanıdık ta aynı benim gibi adeti kesik kesik gelmiş aradan bi hafta sonra da nokta büyüklüğünde pembemsi kan gelmiş sen büyük ihtimal hamilesin ama adet gecikmesini bekle daha net belli olur dedi canım :)Amaninnn hadi hayırlısı gözümüz aydinnn testte mi ogrendinnn :)) coook sevindim canimm Allahım çok aratmadı sana çok sukur
Canım bi test yap yaptıysan kan aldirsan?Ay iki gündür bişey sorcam yazıyorum yazıyorum yarım kalıyo giremiyorum bi türlü neyse şimdi yaziyim bari arkadaşlar öncelikle Dr bana polistikover dedi ama testlerimi yaptırmadan dedi testlerden sonra sonuç değişebilir mi bide bu ay adetim 9 gün geçti tarlusal kullandığım halde adet olmadım benim hiç bu kadar adetim gecikmezdi ne yapmalıyım :/ kafamda deli sorular
Neyin var canım ? Çok geçmiş olsunçok hastayımm kızlar
Allahım yaaa inşallah hamişsindir ama sana diyim hepinizde her ay gebelik belirtisi yaşıyoruz :) ama inşallah hamişsindir canımTest yapmadım canım bi tanıdık ta aynı benim gibi adeti kesik kesik gelmiş aradan bi hafta sonra da nokta büyüklüğünde pembemsi kan gelmiş sen büyük ihtimal hamilesin ama adet gecikmesini bekle daha net belli olur dedi canım :)
Noldu canm neyin varçok hastayımm kızlar
İnşallah canım ama benim bu ay daha ilk olduğu için bilemiyorum umarım öyledir :) iki hafta kadar beklicemm bakalımm :) Neden her ay öyle belirti çıkıyor adet yaklaştığı için gebelik mi sanıyorlar genelde :)Canım bi test yap yaptıysan kan aldirsan?
Neyin var canım ? Çok geçmiş olsun
Allahım yaaa inşallah hamişsindir ama sana diyim hepinizde her ay gebelik belirtisi yaşıyoruz :) ama inşallah hamişsindir canım
İnşallah canım ama benim bu ay daha ilk olduğu için bilemiyorum umarım öyledir :) iki hafta kadar beklicemm bakalımm :) Neden her ay öyle belirti çıkıyor adet yaklaştığı için gebelik mi sanıyorlar genelde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?