19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ay iki gündür bişey sorcam yazıyorum yazıyorum yarım kalıyo giremiyorum bi türlü neyse şimdi yaziyim bari arkadaşlar öncelikle Dr bana polistikover dedi ama testlerimi yaptırmadan dedi testlerden sonra sonuç değişebilir mi bide bu ay adetim 9 gün geçti tarlusal kullandığım halde adet olmadım benim hiç bu kadar adetim gecikmezdi ne yapmalıyım :/ kafamda deli sorular

. Kullandiktan on iki gun sonraya kadar normal on iki gune kadar olmassan git doktora ben de yedinci gunde oldum bu ay bende tarlusol kullandm korkma hamileysen de zarar vermiyormus oyle duymustum

. Kullandiktan on iki gun sonraya kadar normal on iki gune kadar olmassan git doktora ben de yedinci gunde oldum bu ay bende tarlusol kullandm korkma hamileysen de zarar vermiyormus oyle duymustum
Hiç bu kadar gecikmem olmazdı bunda ilacinda etkisi olabilirmi acaba düşün düşün yakinda delircem valla psikilojim bozuldu ya resmen.

Amaninnn hadi hayırlısı gözümüz aydinnn testte mi ogrendinnn :)) coook sevindim canimm Allahım çok aratmadı sana çok sukur
Test yapmadım canım bi tanıdık ta aynı benim gibi adeti kesik kesik gelmiş aradan bi hafta sonra da nokta büyüklüğünde pembemsi kan gelmiş sen büyük ihtimal hamilesin ama adet gecikmesini bekle daha net belli olur dedi canım :)

Canım bi test yap yaptıysan kan aldirsan?

çok hastayımm kızlar
Neyin var canım ? Çok geçmiş olsun

Allahım yaaa inşallah hamişsindir ama sana diyim hepinizde her ay gebelik belirtisi yaşıyoruz :) ama inşallah hamişsindir canım

Canım bi test yap yaptıysan kan aldirsan?

Neyin var canım ? Çok geçmiş olsun

Allahım yaaa inşallah hamişsindir ama sana diyim hepinizde her ay gebelik belirtisi yaşıyoruz :) ama inşallah hamişsindir canım
İnşallah canım ama benim bu ay daha ilk olduğu için bilemiyorum umarım öyledir :) iki hafta kadar beklicemm bakalımm :) Neden her ay öyle belirti çıkıyor adet yaklaştığı için gebelik mi sanıyorlar genelde :)

Adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı canım Allahım sana çok aratmasin ama uzun sure bekleyenlere psikolojikmen her ay gebelik belirtileri yaşıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…