19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Eklentiler

• 20150622_181922.jpg
    20150622_181922.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 20150622_181842.jpg
    20150622_181842.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 55
Insallah kuzum ya :)) ben az once test yaptim bi bakar misin cnm ona gore biberiye cayi iccem :)))
ikinci cizgi silikte olsa var mı canım resmde pek anlasılmıyobide niye adet oluyum diye ugrasıyosn bak ben hala adet belirtileri yasyrm daha biraz önce agrı girdi yine belime kasıklarıma

ikinci cizgi silikte olsa var mı canım resmde pek anlasılmıyobide niye adet oluyum diye ugrasıyosn bak ben hala adet belirtileri yasyrm daha biraz önce agrı girdi yine belime kasıklarıma
Ayni resimdeki kadar cnm ikinci cizgi, isigin altinda cektim resmi belli olsun diye. Yoksa gebelik bi an once adet olmak istiyorum . Gecmesini istemiyorum, bi de plan yapmistik arkadasla, o oldu ben de bi an once olayim diye. Bizim onunla ayniydi gunlerimiz.

Ayni resimdeki kadar cnm ikinci cizgi, isigin altinda cektim resmi belli olsun diye. Yoksa gebelik bi an once adet olmak istiyorum . Gecmesini istemiyorum, bi de plan yapmistik arkadasla, o oldu ben de bi an once olayim diye. Bizim onunla ayniydi gunlerimiz.
anladm canım ya bilmyrm ki burda gözükmyo zaten benmde o kadar geckmeye ragmen cok koyu cıkmamıstı varsa seninde gec ckar belki ama biberiye cayını icme bak bi sitede gördm
hamileliğiniz boyunca tüketmemeniz gereken bazı bitki çayları da vardır Örneğin, sinameki çayı müshil etkisi yaratır, bu yüzden vitamin ve mineral eksikliğine sebep olur Keten tohumu ise kanama riskini arttırır Rahim kaslarını uyarma etkisi bulunduğu için adaçayını da hamileliğin son dönemlerinde kullanmayınız Ayrıca, kanama, erken doğum ve düşük riskine sebep olabileceği için fesleğen, biberiye, yaban mersini, sarı kantaron, melisa yaprağı, aloe vera ve karahindiba bitkilerini kesinlikle tüketmeyiniz

Biliyorum canım malesef bi de sağlık ocağı hemen anlamıyor eltim hamileymiş yok demişti doktor gecikince gel dediler o da öyle yaptı bi öğrendi beş haftalıkmis o yüzden o da gecikmesini bekle dedi @ilknur22

Biliyorum canım malesef bi de sağlık ocağı hemen anlamıyor eltim hamileymiş yok demişti doktor gecikince gel dediler o da öyle yaptı bi öğrendi beş haftalıkmis o yüzden o da gecikmesini bekle dedi
o zaman gecikmesini bekle canım bende bekledm gecikmesini baya ögrendgmde 5 hafta 4 günlük olmstu

anladm canım ya bilmyrm ki burda gözükmyo zaten benmde o kadar geckmeye ragmen cok koyu cıkmamıstı varsa seninde gec ckar belki ama biberiye cayını icme bak bi sitede gördm
hamileliğiniz boyunca tüketmemeniz gereken bazı bitki çayları da vardır Örneğin, sinameki çayı müshil etkisi yaratır, bu yüzden vitamin ve mineral eksikliğine sebep olur Keten tohumu ise kanama riskini arttırır Rahim kaslarını uyarma etkisi bulunduğu için adaçayını da hamileliğin son dönemlerinde kullanmayınız Ayrıca, kanama, erken doğum ve düşük riskine sebep olabileceği için fesleğen, biberiye, yaban mersini, sarı kantaron, melisa yaprağı, aloe vera ve karahindiba bitkilerini kesinlikle tüketmeyiniz
Tamam cnm icmeyeyim o zaman, agrim var zaten bugunyarin gelecek gibi. Kendisinin gelmesini bekliyim en iyisi. Sagolasin :))

Tamam cnm icmeyeyim o zaman, agrim var zaten bugunyarin gelecek gibi. Kendisinin gelmesini bekliyim en iyisi. Sagolasin :))
bencede en iyisi nolur nolmaz önlem almak lazm valla ben bu ay o kadar dkkat etmedm ki smdi korkyrm agır kaldrdm perdeler camlar bazanın altını temzlcem diye cektm mekik cekiyodm bide biliyo msn :D her ay dikkat ederm bu ayda aman olmyo nasl olsa dye hic dkkat etmemstm

bencede en iyisi nolur nolmaz önlem almak lazm valla ben bu ay o kadar dkkat etmedm ki smdi korkyrm agır kaldrdm perdeler camlar bazanın altını temzlcem diye cektm mekik cekiyodm bide biliyo msn :KK70: her ay dikkat ederm bu ayda aman olmyo nasl olsa dye hic dkkat etmemstm
Hehe :D ben de mekik cekiyorum ya o da etkiler mi ki aman sen dikkat artik :) ama sakinan goze cop batiracak kadar da olmasin :))

Hehe :KK70: ben de mekik cekiyorum ya o da etkiler mi ki aman sen dikkat artik :) ama sakinan goze cop batiracak kadar da olmasin :))
aynen yaa o kadar da olmasn tabi mekik blmyrm ki zararı var mı vardr ama sonucta cocuk karnında ben hamileyken yapılan egzersizlere bakyrmda hep kolay seyler var öyle kendini yorcak seyler yok

aynen yaa o kadar da olmasn tabi mekik blmyrm ki zararı var mı vardr ama sonucta cocuk karnında ben hamileyken yapılan egzersizlere bakyrmda hep kolay seyler var öyle kendini yorcak seyler yok
Anladim cnm :) hamile olsam bi egserz falan yapmam zaten kolay ya da zor :)))

Back