19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ya sen niye bu kadar tatlisin ki :)) senin hamile olmanı o kadar çok istiyorum ki seni çok sevdim valla :))
Ilknurum neden korkuyorsun doğumdan ki? Allah o yolda senin gibi temiz kalplisi hiç bekletmezkii birtanesi onu düşüneceğini karnındaki o küçük bezelye tanesini düşün bir Damlacık kandan bir bebeğe senin kanınla beslenerek Dünya'ya gelecek. Yavrun olacak güzel Şeyler olacak. Bu bir mucize. Sen bu mucizenin Feyziyle Doldur Yüreğini inşallah.

Allah razi olsun kizlar sabaha karsi acil ameliyata aldi doktor kanamasi devam ediyo diye cikti yogun bakimda suan biraz daha iyi kendine geldi ama daha yogun bakimda kalicak sizler yinede dualarinizi eksiltmeyin
Gönlünü ferah tutun iyileşecek inşallah

Sağol canım benm darısı senin başına inşallah hepimizin doğumu kolay olur inşallah optm ben ckyrm

Kızlar hayırlı sahurlar diliyorum, hastası olan arkadaşa geçmiş olsun yeni hamişşlerimiz gelmiş çok şükür diyorum hepsine. Bu ay adet oldum üstelik bat 21 haziranda ama 18 haziranda adet oldum.

Kızlar bi kaç şey daha paylaşacağım hasat olmadan önceki gün kahverengi lekelenmeler oldu . Bu ay ağrı kesici içmeyeceğim demiştim doktorla da öyle konuşmuştuk içmedimm ağrım oldu mu oldu doktorun tavsiye ettiği gibi her Ağrı'da evin içinde Yürüdüm ama öyle az buz değil yavaş yavaş belki 2000 adım atmışımdır, inanamadım ama iyi geldi kanım çok pıhtılaşıyordı kiraz yedim ilk iki gün ama abartılı değil avuç içim kadar adaçayı içtim ilk 2gün, alt karın bölgeme parmak ucu mesaj Yaptım havlu koydum ütüye ısıtıp sonra az az sık sık ve yağsız beslendim. Ayrıca kızlar bata 14 gün kala kalsiyum takviyesi kullandım. Çok şükür dördüncü gün bitmek üzere miktarında artma oldu pıhtılaşıyor azaldı ve ağrı kesici içmeden ilk adetimi geçirdim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…