- 26 Mayıs 2015
- 143
- 137
- 33
Hii o zmngerisinden zarar gelmez ye bebisimize fayda olsun beslensin :)Yok öyle tuzlu dedysem yemeğe felan tuz doldurup yemyrm tabi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hii o zmngerisinden zarar gelmez ye bebisimize fayda olsun beslensin :)Yok öyle tuzlu dedysem yemeğe felan tuz doldurup yemyrm tabi![]()
Bana olmasında ona olsun inşallah :))Hii o zmngerisinden zarar gelmez ye bebisimize fayda olsun beslensin :)
Canım sağlıkla gelsin bebişim inşallahKızlar.ben.Hamileyim,Rabbim.size de.nasip.etsin.ins
Oh maşallah kızlarmerhaba canim nasilsin bugun adetim geçikeli 2 gün oluyo
idrar testi yaptim pozitif çikti çok şaşkinim.
AmiiinBana olmasında ona olsun inşallah :))
Ilknurum neden korkuyorsun doğumdan ki? Allah o yolda senin gibi temiz kalplisi hiç bekletmezkii birtanesi onu düşüneceğini karnındaki o küçük bezelye tanesini düşün bir Damlacık kandan bir bebeğe senin kanınla beslenerek Dünya'ya gelecek. Yavrun olacak güzel Şeyler olacak. Bu bir mucize. Sen bu mucizenin Feyziyle Doldur Yüreğini inşallah.Ya sen niye bu kadar tatlisin ki :)) senin hamile olmanı o kadar çok istiyorum ki seni çok sevdim valla :))
Gönlünü ferah tutun iyileşecek inşallahAllah razi olsun kizlar sabaha karsi acil ameliyata aldi doktor kanamasi devam ediyo diye cikti yogun bakimda suan biraz daha iyi kendine geldi ama daha yogun bakimda kalicak sizler yinede dualarinizi eksiltmeyin
Iyi geceler bebişine ve sanaBen yatyrm kızlar size iyi geceler![]()
Sağol canım benm darısı senin başına inşallah hepimizin doğumu kolay olur inşallah optm ben ckyrmIlknurum neden korkuyorsun doğumdan ki? Allah o yolda senin gibi temiz kalplisi hiç bekletmezkii birtanesi onu düşüneceğini karnındaki o küçük bezelye tanesini düşün bir Damlacık kandan bir bebeğe senin kanınla beslenerek Dünya'ya gelecek. Yavrun olacak güzel Şeyler olacak. Bu bir mucize. Sen bu mucizenin Feyziyle Doldur Yüreğini inşallah.
Konuşalım kuzum ben burdayımmmKızlar kiz siz bnle nye hc knusmuyosnz![]()
İnşallah kuzum HayırlısıSağol canım benm darısı senin başına inşallah hepimizin doğumu kolay olur inşallah optm ben ckyrm![]()
Ay senin mercimek kadar bebişini yesinlerbilmiyordum ki ilk defa olunca ayağa kalkin ca hiiç agrin kalmiyo ama sadece
ilaci verirken adet sancisindan şiddetli agrm oldu 3 dk faln sürdü sonra geçti.
Zey zey cimmmmmmmm adet OLMadınsa belki vardır bebiş,Bat gunumuz canim 4 kisi oldukBu arada Allah sabrini versin insallah cnm daha yeni ya ramazan, alisirsin insallah
Ah ah bilmiyorumki canim nasip kismet artik, belki ikimizde de vardir![]()
Kuzucum bebişim geliyor ve yerleşiyordur inşallah ne olur dikkat et kendineOlablr kuzum belkide akntyla karsk az az leke gelyor ta hc erken adet olmadm desemki adet olcam ama belrtide yk blmyrm
Tatlım ben adet oldum bu arada hem de erkndennnnnKiz 26 degil miydi senin, karistirdim mi ben :)
Off seda Nur takmıyorsumnnnn beni sen deeeeeeeeeeeeeeeeKızlar kiz siz bnle nye hc knusmuyosnz![]()