- 30 Ocak 2015
- 18.588
- 19.672
- 498
- 29
Çok mu var adetineamiiiinnnnnn ins agznzdan al damlioo..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mu var adetineamiiiinnnnnn ins agznzdan al damlioo..
Suan hastayim adet sokturucuyle oldum zorrlllaaa ..Çok mu var adetine
Anladm canım benimde 2 ay adetim geckmsti düzene girince hamile kaldmSuan hastayim adet sokturucuyle oldum zorrlllaaa ..
İiyiz sukur sen naslnnNaber kizlar
Nasil duzene girdi normal yolla mi hamile kaldn tedaviylemiAnladm canım benimde 2 ay adetim geckmsti düzene girince hamile kaldm
Normal yolla canm hic tedaviye gtmedm mart ayında hastaneye gtmstm vajinada bakteri çıkmıştı o zaman ilaç kullanmistim nisanda adet olana kadar korunduk sonra adetm düzene girdi doğal olarak yumurtlama günümde belirliydi artikNasil duzene girdi normal yolla mi hamile kaldn tedaviylemi
Allahm bizede nasip eder ins bende duzensizlik var iste duzenliydi aslinda duzene girdide bu ay sastiNormal yolla canm hic tedaviye gtmedm mart ayında hastaneye gtmstm vajinada bakteri çıkmıştı o zaman ilaç kullanmistim nisanda adet olana kadar korunduk sonra adetm düzene girdi doğal olarak yumurtlama günümde belirliydi artik
Benimde düzenliydi öyle 2 ay baya gecikti eşimin babaannesi bana hamile kalcaksn ondan öyle oluyo demsti eskiler öyle dermsAllahm bizede nasip eder ins bende duzensizlik var iste duzenliydi aslinda duzene girdide bu ay sasti
17 gun gecti cok heveslenmistimBenimde düzenliydi öyle 2 ay baya gecikti eşimin babaannesi bana hamile kalcaksn ondan öyle oluyo demsti eskiler öyle derms
Benimde öyle bi ay 9 gün obur ay 11 gün geçmişti17 gun gecti cok heveslenmistim![]()
İns ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine hepimiz hamisss oluruuuz amiiinBenimde öyle bi ay 9 gün obur ay 11 gün geçmişti
İns ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine hepimiz hamisss oluruuuz amiiin
İnşallah canım bi an onceİns ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine hepimiz hamisss oluruuuz amiiin
Nerye gtti kizlarr aceep :)İnşallah canım bi an once
Hepsi yatyo herhalde :))Nerye gtti kizlarr aceep :)
Evet sanrm :))Hepsi yatyo herhalde :))
Bende öyle yiyorum canım hep tuzlu şeyler istyo uykmda yok ki uyusamda yemesemEvet sanrm :))
Cok tuz iyi d8il ama amaan dikkatBende öyle yiyorum canım hep tuzlu şeyler istyo uykmda yok ki uyusamda yemesem
Yok öyle tuzlu dedysem yemeğe felan tuz doldurup yemyrm tabiCok tuz iyi d8il ama amaan dikkat