- 30 Ocak 2015
- 18.588
- 19.672
- 498
- 29
yaa gecmis olsun canımm insallah ameliyata gerek kalmazNapim ben de de oruc yok raht biraz adet oldumesimdede varis çıktı dayanamayip hastaneye gondermistim sonucu doktor uc aya kadar cocuk olmazsa ameliyat olrsn demiş
İns yaa ..yaa gecmis olsun canımm insallah ameliyata gerek kalmaz
Evet canm hayrli iftarlarKızlar hayırlı iftarlar burda olan varmı
Oturuoz gel berber oturalmm miss gb kurabyem var :)Kızlar napiyosunuzzz
Ay sağol tatlm afiyet olsun ben bu aralar tatlı şeylerden tiksiniyorum yaa çok uzgunum çikolata yiyemiyorumOturuoz gel berber oturalmm miss gb kurabyem var :)
Ewet cnm allah hepmizin orucunu kabul eylesn nasilsnz :)Kızlar hayırlı iftarlar burda olan varmı
Canin ruhun sagolsun kacirdin misss gb kurabiyeyi ;-)Ay sağol tatlm afiyet olsun ben bu aralar tatlı şeylerden tiksiniyorum yaa çok uzgunum çikolata yiyemiyorum
Yaa benimde istahim cok acildi napcam boyle gidersem yuz kilo olurumAy sağol tatlm afiyet olsun ben bu aralar tatlı şeylerden tiksiniyorum yaa çok uzgunum çikolata yiyemiyorum
Sana afiyet olsun canım :))Canin ruhun sagolsun kacirdin misss gb kurabiyeyi ;-)
Gelecek kilo bebisinizden olsuuun :) keske bizdede olsaaa...Yaa benimde istahim cok acildi napcam boyle gidersem yuz kilo olurum
Sagol cnm :))Sana afiyet olsun canım :))
Ben sadece tatlılardan sogudm canım yemek iyi yiyorum ama yedikten sonrada midem bulaniyo yediğime pişman oluyorum valla bide ilk aylarda kilo almayin son aylarda çok kilo aliniyo diyorlar o yüzden biraz dikkat etmeye calsyrm kaç kilosun kiYaa benimde istahim cok acildi napcam boyle gidersem yuz kilo olurum
Olur inşallah canım bi an önce olur hemde insallahGelecek kilo bebisinizden olsuuun :) keske bizdede olsaaa...
66kiloyum malesef ki tiroidlerimden dolayi kilo aldim son zamanlarda . Diyetisyene gitmeyi dusunmuyor degilim vallaBen sadece tatlılardan sogudm canım yemek iyi yiyorum ama yedikten sonrada midem bulaniyo yediğime pişman oluyorum valla bide ilk aylarda kilo almayin son aylarda çok kilo aliniyo diyorlar o yüzden biraz dikkat etmeye calsyrm kaç kilosun ki
Canim benim bende cok bekledim geldi mucizem sonunda gelecek sabir tevekkul insaallahGelecek kilo bebisinizden olsuuun :) keske bizdede olsaaa...
Canım zaten doktorun seni yönlendirir çok kilo alirsan dikkat edersen bsy olmaz bide bol su iç öğlende meyve ye bol bol66kiloyum malesef ki tiroidlerimden dolayi kilo aldim son zamanlarda . Diyetisyene gitmeyi dusunmuyor degilim valla
amiiiinnnnnn ins agznzdan al damlioo..Olur inşallah canım bi an önce olur hemde insallah
İns bekliyoruz bakalim bebisimizii..Canim benim bende cok bekledim geldi mucizem sonunda gelecek sabir tevekkul insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?