19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

yaptırdım canım tuttu çok şükür. bizim 1 yıl 3 ay olmuştu korunmayı bırakalı olmadı dört kez klomen kullandım olmadı aşılamadan 3 ay öncede rahim filmi çektirmiştim zaten . doktor en son iğne tedavisine başladı beş tane yumurta oluşunca aşılama yapıcaz dedi tabi bize öncesinde hiç söylemedi sürpriz oldu bize kabul ettik yaptık
Peki aşılama da rahim filminde canin çok yandı mi

yaptırdım canım tuttu çok şükür. bizim 1 yıl 3 ay olmuştu korunmayı bırakalı olmadı dört kez klomen kullandım olmadı aşılamadan 3 ay öncede rahim filmi çektirmiştim zaten . doktor en son iğne tedavisine başladı beş tane yumurta oluşunca aşılama yapıcaz dedi tabi bize öncesinde hiç söylemedi sürpriz oldu bize kabul ettik yaptık
Canım çok soru sordum kusura bakma. Rahim filmi çektirmeye ne zaman gittin bi de aşılamani ne kadara yaptirdin

Bak canım duyduğum kadarıyla adet belirtisiyle aynı ilknurrr22 ilknurrr22 de söyledi zaten ama sanırım insan hissediyo hamile olduğunu inşallah sende devardir bebiss :-*

ilknurrr22 ilknurrr22 ilk nurumm iyidir kuzum napin vallah karın ağrısı cekiyorum :))) eşim evde evi biraz daha topliyim dedim çok sukur başı açtık teker teker hamis haberleri alıyoruz :)
Ahh kuzum keskebhissedebilsem ama zaten hissetmedigim icin umudum yok ama napim bi dahaki aya nasip insallah olmayan hepimiz icin :))

Çok gecmis olsun canım inşallah bi an önce.iyileşir :KK43:

Canim Allah sifa versin insallah da bi an once sagligina kavussun..
Allah razi olsun kizlar sabaha karsi acil ameliyata aldi doktor kanamasi devam ediyo diye cikti yogun bakimda suan biraz daha iyi kendine geldi ama daha yogun bakimda kalicak sizler yinede dualarinizi eksiltmeyin

Back