- 20 Aralık 2014
- 841
- 611
- 53
hayirlisi olsun inşallah sen keseyi gördün mü cnmAA olabilir bak kanda degern çok yüksek çıkarsa doktor söyler zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirlisi olsun inşallah sen keseyi gördün mü cnmAA olabilir bak kanda degern çok yüksek çıkarsa doktor söyler zaten
Yok canım daha hc gtmedm ogrendgm gün haricinde doktor zatn cuma günü gel demişti bende 8. Haftaya grnce gdyim dedm pazartesi gtcem o yzdenhayirlisi olsun inşallah sen keseyi gördün mü cnm
Sat tan hesapliyorsun dmi haftayiYok canım daha hc gtmedm ogrendgm gün haricinde doktor zatn cuma günü gel demişti bende 8. Haftaya grnce gdyim dedm pazartesi gtcem o yzden
Evet canm doktor öyle hesapladı yanıSat tan hesapliyorsun dmi haftayi
Peki aşılama da rahim filminde canin çok yandı miyaptırdım canım tuttu çok şükür. bizim 1 yıl 3 ay olmuştu korunmayı bırakalı olmadı dört kez klomen kullandım olmadı aşılamadan 3 ay öncede rahim filmi çektirmiştim zaten . doktor en son iğne tedavisine başladı beş tane yumurta oluşunca aşılama yapıcaz dedi tabi bize öncesinde hiç söylemedi sürpriz oldu bize kabul ettik yaptık
hmm anladim cnmEvet canm doktor öyle hesapladı yanı
2 hafta var aramızda :)) valla ben smdiden korkyrm dogumdanhmm anladim cnm
Ya sen niye bu kadar tatlisin ki :)) senin hamile olmanı o kadar çok istiyorum ki seni çok sevdim valla :))Yerim ben sizi yaaa Allahım tamamina erdirsin inşallah Allahım sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bütün hamiş olanları da.
Canım çok soru sordum kusura bakma. Rahim filmi çektirmeye ne zaman gittin bi de aşılamani ne kadara yaptirdinyaptırdım canım tuttu çok şükür. bizim 1 yıl 3 ay olmuştu korunmayı bırakalı olmadı dört kez klomen kullandım olmadı aşılamadan 3 ay öncede rahim filmi çektirmiştim zaten . doktor en son iğne tedavisine başladı beş tane yumurta oluşunca aşılama yapıcaz dedi tabi bize öncesinde hiç söylemedi sürpriz oldu bize kabul ettik yaptık
E insallah deyim canim umudum olmasa da :))Yaaa olmuştur inşallah :))
Ahh kuzum keskebhissedebilsem ama zaten hissetmedigim icin umudum yok ama napim bi dahaki aya nasip insallah olmayan hepimiz icin :))Bak canım duyduğum kadarıyla adet belirtisiyle aynıilknurrr22 de söyledi zaten ama sanırım insan hissediyo hamile olduğunu inşallah sende devardir bebiss :-*
ilknurrr22 ilk nurumm iyidir kuzum napin vallah karın ağrısı cekiyorum :))) eşim evde evi biraz daha topliyim dedim çok sukur başı açtık teker teker hamis haberleri alıyoruz :)
Safak ayni hadi hayirlisi cnm insallah olmustur bu ay, şu lelelenmenden umut var senin icin derim :))Umutlar bu ayda Bat 26 bekliyorumm ama sanki cok az kahverengi lekelenme gelmis gece
Kiz zaten kimisinde olmuyo, olanda da cok az geliyormus bence olabilir :))Ay umutlandm ama cok kucuktu![]()
Dua et kız bu ay bende çok umutsuzdmE insallah deyim canim umudum olmasa da :))
Çok gecmis olsun canım inşallah bi an önce.iyileşir![]()
Allah razi olsun kizlar sabaha karsi acil ameliyata aldi doktor kanamasi devam ediyo diye cikti yogun bakimda suan biraz daha iyi kendine geldi ama daha yogun bakimda kalicak sizler yinede dualarinizi eksiltmeyinCanim Allah sifa versin insallah da bi an once sagligina kavussun..
Dua ederz canım korkma senAllah razi olsun kizlar sabaha karsi acil ameliyata aldi doktor kanamasi devam ediyo diye cikti yogun bakimda suan biraz daha iyi kendine geldi ama daha yogun bakimda kalicak sizler yinede dualarinizi eksiltmeyin
Kuzum zey zey in benmde 26 adet gunlermz benmde dun aksam kahverengi leke geldi cok kucuk hadi hayrlsiUmutlar bu ayda Bat 26 bekliyorumm ama sanki cok az kahverengi lekelenme gelmis gece
HAyrlsi bebegm ucumuzun ayni gunmus bkalm nlcakKiz zaten kimisinde olmuyo, olanda da cok az geliyormus bence olabilir :))