19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım çok soru sordum kusura bakma. Rahim filmi çektirmeye ne zaman gittin bi de aşılamani ne kadara yaptirdin
Estf canim rahim filmini iki kez klomen kullandiktan sonra cektirdim daha sonra iste yine klomen kullandim sonra doktor.ignelere gecti igneler muayene ucreti catlatma ignesi sperm yikama ve asilama islemi toplam 1800u buldu ama bunun icinde dedigim gibi muayene ucretide var. Sen ne kadarlik evlisin canim

Estf canim rahim filmini iki kez klomen kullandiktan sonra cektirdim daha sonra iste yine klomen kullandim sonra doktor.ignelere gecti igneler muayene ucreti catlatma ignesi sperm yikama ve asilama islemi toplam 1800u buldu ama bunun icinde dedigim gibi muayene ucretide var. Sen ne kadarlik evlisin canim
Ben ekim de iki yılı dolduracagim canım korunmayali bu ay tam bi yıl oldu 3 ay klomen kullandım bende esim de de bende de bi sorun çıkmadı son bi ay doktoru değiştirdim başka bi sorun mu var düşüncesiyle oda bu ay da klomen kullan olmazsa bi rahim filmi çekerim dedi tabi ki olmadı yine ama doktora gitmedim bu ay sitres yaptım hem de ramazan. Bi daha ay gideyim rahim filmini çektireyim diyorum ama korkuyorum ondan da aşılama dan da

Ben ekim de iki yılı dolduracagim canım korunmayali bu ay tam bi yıl oldu 3 ay klomen kullandım bende esim de de bende de bi sorun çıkmadı son bi ay doktoru değiştirdim başka bi sorun mu var düşüncesiyle oda bu ay da klomen kullan olmazsa bi rahim filmi çekerim dedi tabi ki olmadı yine ama doktora gitmedim bu ay sitres yaptım hem de ramazan. Bi daha ay gideyim rahim filmini çektireyim diyorum ama korkuyorum ondan da aşılama dan da
canım ikiside birbrinden kolay hatta aşılama sadece 5 dklık bi işlem. rahim filmi kişiden kişiye değişiyor ama benimki adet sancısından farksızdı . bence hiç bişeyi geciktirme ama ilk başta stresi bırak henüz yeni evlisin sen de . bizde ekimde iki yılı dolduruyoruz canım. rahim filminden sonra ki 3 ay gebe kalma ihtimalin çok yüksek benimde 3. ay da oldu zaten aşılama oldu ama tuttu sonuçta . eğer sorun yoksa stresten olmuyordur . ben son 3 ay inanılmaz rahattım eşim bile şaşırıyordu. sen de öyle yap stres yapıp eziyet etme kendini elbet olacak birazcık zamanı var demekki

Dua et kız bu ay bende çok umutsuzdm :KK70:
Tamam edeyim :)))
Allah razi olsun kizlar sabaha karsi acil ameliyata aldi doktor kanamasi devam ediyo diye cikti yogun bakimda suan biraz daha iyi kendine geldi ama daha yogun bakimda kalicak sizler yinede dualarinizi eksiltmeyin
Gecmis olsun cnm tekrar, iyi olur insallah.
HAyrlsi bebegm ucumuzun ayni gunmus bkalm nlcak :-)
Boyle cok heyevanli yaa, @SedanuR54 da ayniii:)
ELMALI turtam ELMALI turtam canım yaa amiiin inşallah kuzumm :)

Ya ben çok msj kaciriyorum yaa :KK43:
Sorma tatlimm, kalabalik burasi artik ya ben de cok kaciriyorum, hamislerimiz de artinca bayaa hepten muhabbete yetisemez oldum :KK70:

canım ikiside birbrinden kolay hatta aşılama sadece 5 dklık bi işlem. rahim filmi kişiden kişiye değişiyor ama benimki adet sancısından farksızdı . bence hiç bişeyi geciktirme ama ilk başta stresi bırak henüz yeni evlisin sen de . bizde ekimde iki yılı dolduruyoruz canım. rahim filminden sonra ki 3 ay gebe kalma ihtimalin çok yüksek benimde 3. ay da oldu zaten aşılama oldu ama tuttu sonuçta . eğer sorun yoksa stresten olmuyordur . ben son 3 ay inanılmaz rahattım eşim bile şaşırıyordu. sen de öyle yap stres yapıp eziyet etme kendini elbet olacak birazcık zamanı var demekki
Yani sence hemen gideyim mi rahim filminin bi zamanı var mı şu an adetin biteni 3 gün oldu

Zorlamadm aslnda canm nrnal supurdm sildm yane :-) ya ben oruc tutuydm bugun nyet etmedm aslnda dayanablrsem dye cok kptu basm dondu mgdem bulandi ates falan basti esim dedi rengn bembeyaz oldu gt bseyler ye dye yedm oyle kendme geldm :-(
Gel tebi kendine, iyi yapmissin ye tebi bebis iyi olsun da :))
Aynen yaa çok gzel uyumusum valla annem aradı öyle uyandm oraya gtcektk :))
Oo iyi iyi masallah size, bebis uyutuyo (:

Yani sence hemen gideyim mi rahim filminin bi zamanı var mı şu an adetin biteni 3 gün oldu
Adet bitiminde cekiliyor canim yumurtlama gunlerine gelmeden cekilmesi lazim . Yani canim ben geciktirme derken eger yapilacaksa korkup geciktirme dedim korkulacak bisey degil cunku . Doktorun ne diyorsa oyle yap canim ama sorun yoksa stresi biraktigin ay olurAllahin.izni ile

Back