19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kizlaaarr gunaydin bana dua edin ne olur birazdan gidicez hastaneye hic hesapta olmayan biseydi doktor belki panik yapmamayayim diye soylemedi bu asilamayi . İnsaallah hayirla sonuclanir
Canım Merhaba yaptirdin mi asilamayi nasıl geçti ne kadardır olmuyodu da aşılama yaptirdin bi de öncesinde rahim filmi çektirdin mii çok soru sordum ama bende düşünüyorum aşılama

Canım Merhaba yaptirdin mi asilamayi nasıl geçti ne kadardır olmuyodu da aşılama yaptirdin bi de öncesinde rahim filmi çektirdin mii çok soru sordum ama bende düşünüyorum aşılama
yaptırdım canım tuttu çok şükür. bizim 1 yıl 3 ay olmuştu korunmayı bırakalı olmadı dört kez klomen kullandım olmadı aşılamadan 3 ay öncede rahim filmi çektirmiştim zaten . doktor en son iğne tedavisine başladı beş tane yumurta oluşunca aşılama yapıcaz dedi tabi bize öncesinde hiç söylemedi sürpriz oldu bize kabul ettik yaptık

Yaaaaaa cooooook sevindimmmm canım yaaa ben de çok şarkınım maşallah üst üste hamis haberleri alıyoruz :)))) kan tahlilini ne zaman alcaksin canım buraya haber verrr :)))
canim dün yaptim testi kopkoyu ikinci çizgi çikinca hemen kan verdim.
pazartesi çikacakmiş sonuç doktoru arayip öğrenicez inşallah:KK46:
sen naptin canim amannn yumurtlama günlerini boş geçirme
birde çokk dua et. kiz siz hamile kalin sonra ben arkanizda gelicem demiştin:KK39:

canim dün yaptim testi kopkoyu ikinci çizgi çikinca hemen kan verdim.
pazartesi çikacakmiş sonuç doktoru arayip öğrenicez inşallah:KK46:
sen naptin canim amannn yumurtlama günlerini boş geçirme
birde çokk dua et. kiz siz hamile kalin sonra ben arkanizda gelicem demiştin:KK39:

Ayyy çok sukur canım yaa testin duruyo muuu resim atsana duruyosa merak ettim :)))) canım ya tebrik ederim :-* benim asilamam vardı ama doğuya taşincaz diye iptal ettik canım bu ay bos bi dahaki aylar insallah. Hep öyle diyorum ilk siz sonra ben gelcem diyorum :)))) hepimiz teker teker gobisleniyosunuz :))) sıra bende bi dahaki ay

Ayyy çok sukur canım yaa testin duruyo muuu resim atsana duruyosa merak ettim :)))) canım ya tebrik ederim :-* benim asilamam vardı ama doğuya taşincaz diye iptal ettik canım bu ay bos bi dahaki aylar insallah. Hep öyle diyorum ilk siz sonra ben gelcem diyorum :)))) hepimiz teker teker gobisleniyosunuz :))) sıra bende bi dahaki ay
Inşallah canım Rabbim gonlune gore versin. duruyo testim canim atiyim .5dk olmadan böyle oldu

Eklentiler

• 20150619_183248.jpg
    20150619_183248.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 41
Ne zaman gideceksin canım :)

Ayyy maşallah kesin hamilesin yanı başka alternatifi yok çünkü diğer arkadaşların çok silikti yine hamileler:) kaç günün gecikti
Pazartesi yada salı gtcem pazartesi çok kalabalık olymus o yüzden belki salı gderm ama gtmk istyrm bi an önce :))

Back