- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy daa smdi gordm cnm ne ayni bizim onuda kacrdm :))))Tamam edeyim :)))
Gecmis olsun cnm tekrar, iyi olur insallah.
Boyle cok heyevanli yaa,TospaAnnesi da ayniii:)
Sorma tatlimm, kalabalik burasi artik ya ben de cok kaciriyorum, hamislerimiz de artinca bayaa hepten muhabbete yetisemez oldum![]()
Bat gunumuz canim 4 kisi oldukAyy daa smdi gordm cnm ne ayni bizim onuda kacrdm :))))
Ah ah bilmiyorumki canim nasip kismet artik, belki ikimizde de vardirKz belki yokturbelki sende vardr hehe
![]()
Hee sizindemi obur gun 21 mi 22 miBat gunumuz canim 4 kisi oldukBu arada Allah sabrini versin insallah cnm daha yeni ya ramazan, alisirsin insallah
Ah ah bilmiyorumki canim nasip kismet artik, belki ikimizde de vardir![]()
Ben hep uykuya duskunum yaa çok seviyorum uyumayı:))Gel tebi kendine, iyi yapmissin ye tebi bebis iyi olsun da :))
Oo iyi iyi masallah size, bebis uyutuyo![]()
Canın acıdi mi canim seninadet bitimi çekiliyo cnm bende çekildim 2 ay önce
Doktor bu ay için gel dedi ama ben kafam rahat olması için bu ay rahat bırakmayı tercih ettim allah hayırlısıni versin artık çok zor geliyo artık banaAdet bitiminde cekiliyor canim yumurtlama gunlerine gelmeden cekilmesi lazim . Yani canim ben geciktirme derken eger yapilacaksa korkup geciktirme dedim korkulacak bisey degil cunku . Doktorun ne diyorsa oyle yap canim ama sorun yoksa stresi biraktigin ay olurAllahin.izni ile
Kiz 26 degil miydi senin, karistirdim mi ben :)Hee sizindemi obur gun 21 mi 22 mi
HmmBen hep uykuya duskunum yaa çok seviyorum uyumayı:))
Senn hamle kalmadan goguslernde bi degsklk falan varmydi bde tatlimi eksimi yiyodnBen hep uykuya duskunum yaa çok seviyorum uyumayı:))
Goguslerm çok aciyo canım adet olmadan öncede olurdu ama her gün daha fazla agryodu halada devam ediyo bide büyüdü uclarida koyulasmisti tatlıdan tiksiniyorum şuan valla çikolata bayılırım ama çikolatayı gormeye tahammül edemyrm yiyince midem bulancak gbi hissedyrmTatlml
Senn hamle kalmadan goguslernde bi degsklk falan varmydi bde tatlimi eksimi yiyodn![]()
Benm ara ara hafif agri gryo gdyo tatlida yiyorm hams deglm galba .sGoguslerm çok aciyo canım adet olmadan öncede olurdu ama her gün daha fazla agryodu halada devam ediyo bide büyüdü uclarida koyulasmisti tatlıdan tiksiniyorum şuan valla çikolata bayılırım ama çikolatayı gormeye tahammül edemyrm yiyince midem bulancak gbi hissedyrm
Geçti mi adetn test yap canmBenm ara ara hafif agri gryo gdyo tatlida yiyorm hams deglm galba .s
Yok kuzum 26 snda adet tarhm bazen geckmeli oluyo beklcem bkalnGeçti mi adetn test yap canm
Olablr kuzum belkide akntyla karsk az az leke gelyor ta hc erken adet olmadm desemki adet olcam ama belrtide yk blmyrm
evet canim ya benim çok acidi tüplere ilaci verirkenCanın acıdi mi canim senin
Anestezi ile yaptirsaydin keşke bende çok korkuyorumevet canim ya benim çok acidi tüplere ilaci verirken
Sen ne zamandır düşünüyosun bebis canimAnestezi ile yaptirsaydin keşke bende çok korkuyorum