- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ramazan danmidr bedrnhep uykum var halsizimmmmnapıyosun canım :))
Amin canım ya seni de tebrik ederim birtanem rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ınş,Gözün aydın canım kızlar merak edip duruyordu ciktin artk :)) Rabbim sağlıklı ve hayirli evlat nasip etsin hepimize
Calisma cok cnmYaaaa bu ay çalışma oldu muu canım ?
Evet canim daha once de demistin bunu biliyorum ama pek hamişmişim gibi gelmiyo :sadet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı canım sıkma canını ben hala adet olcakmsm gbi geliyo hemen kosup bakyrmm
Canim Allah sifa versin insallah da bi an once sagligina kavussun..Hayırlı geceler kızlar..
Söyleyip söylemediğimi bilmiyorum kayınpederim şubat ayında beyin kanaması geçirmişti sağ tarafından ameliyat olmuştu, bugün yine ağrısı nedeniyle biraz önce abimler hastaneye götürmüşler bu sefer sol tarafından beyin kanaması geçiriyormuş..
Sizlerden ricam bol bol dua eder misiniz.. İkinci defa olmasına şok olduk haber bekliyoruz doktor acil ameliyata alabilirim demiş..![]()
Yerlesme kanamasinin tam zamani, yeni bir hamişimiz daha var :)Selamunaleykum canlar hamsler cogaldi gerckten insallah tek tek gder byle hams topigi yaparz kaynpederi hasta olan arkadasm ck ck gecms olsn Rabbim acil sifalar versn insallah soriliisareti test insallah dogrudr adetn gectyse sabah ilk idrarla yap benmde bildgm 15 20dk dan snra gecersz. evet bna gelnce kzlar demn kucuk kahverengi bi leke geldi kanla karskti adetme 1hafta var agzmda acaip degsk bi tat var afedersnz bde gazim cok yaa bilgsi olaan![]()
Namaz kılmaya baslicagn zaman zaten hep oluyo :)) valla bende çok skyrm kendimiay canm ya abdest alyorm namaz klmak icn mutlaka gazm gelyo oyle bi skyormki kendmi
Amin canım :))Amin canım ya seni de tebrik ederim birtanem rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ınş,
Yaaa olmuştur inşallah :))Evet canim daha once de demistin bunu biliyorum ama pek hamişmişim gibi gelmiyo :s
merhaba canim nasilsin bugun adetim geçikeli 2 gün oluyo
idrar testi yaptim pozitif çikti çok şaşkinim.
Canım napiyosunn :))Yaaaaaa cooooook sevindimmmm canım yaaa ben de çok şarkınım maşallah üst üste hamis haberleri alıyoruz :)))) kan tahlilini ne zaman alcaksin canım buraya haber verrr :)))
Amaninnn hadi hayırlısı gözümüz aydinnn testte mi ogrendinnn :)) coook sevindim canimm Allahım çok aratmadı sana çok sukurSanırım evet canım kesinleşince net olarak haber vereceğim :)
Calisma cok cnmAma bi uc gunluk ara vardi tam yumurtlamaya denk gelen, nasip kismet tabi ama olmadi gibi geliyo bana, adet belirtilerim var..
Evet ya darısı sizin başınıza inşallah bende kalktm kahvaltı yapmam lazm ilaç iccem ama hiç yapasm yokBak canım duyduğum kadarıyla adet belirtisiyle aynıilknurrr22 de söyledi zaten ama sanırım insan hissediyo hamile olduğunu inşallah sende devardir bebiss :-*
ilknurrr22 ilk nurumm iyidir kuzum napin vallah karın ağrısı cekiyorum :))) eşim evde evi biraz daha topliyim dedim çok sukur başı açtık teker teker hamis haberleri alıyoruz :)
Evet ya darısı sizin başınıza inşallah bende kalktm kahvaltı yapmam lazm ilaç iccem ama hiç yapasm yok
Sabahları hiç bsy yiyesm gelmyo bide oruç tutmak istyrm:Kahvaltıni ye de bebisimiz buyusunn :)