19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

allah razi olsun cnm seninde ramazan ayin mubarek olsun allahim gonlumuzdekini hakkimizda hayrli eylesin hakkimizda hayirli olani gonlumuze razi eylesin insaAllah

Amin inşallah canım ben oruç tutamicam çok uzgunum

Amin canım güzel duaların için çok saol seninde ramazanın mübarek olsun..

Canim arkadaslarim rabbim bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine hepinizin ettigi dualari kabul etsin tabi benimde doktora gittim henuz cok yeniymis degerimde yukselmis rabbim tamamnina erdirsin sizlerinde guzel haberlerini almayi tez vakitte nasip etsin. Sizi seviyorum

Bende sana mesaj atmistim canım gözün aydın Allah tamamını erdirsin hepimizin inşallah :)) kahverengi akintm var demistn o nedenmis

kızlar ben bu ay bir iki bişey yaptım dualarla ilgili eğer olumlu olursa sizlerede söylicem diye kendime söz verdim . bunlardan bi tanesi 100 tane besmeleyi hem okudum hem kağıda yazdım adetim bittiği andan itibaren üzerimde taşıdım aşılamam yapılırkende beraber olurkende üzerimdeydi bi bez parçasına sarılırsa sakıncası yokmuş . bide allahın isimlerinden Ya Vacid 14 kere Ya Macid 48 kere suya okuyarak üfledim aşılamadan önce içtim. eşimede içirdim . deneyin bişey kaybetmezsiniz neyin vesile olacağını bilemeyiz

dua her kapıyı acar diye bosa dememisler bende bu ay meryem suresini bide 100 defa Allahümme Ya Evvelü okumustum

Hayırlı uğurlu olsun canimm tebrik ediyorummm dediklerine katılıyorum benim de bi vaktim gelsin tek tek sorcam sana duaları şimdi unuturum :)))
Bi tane daha hamisimiz var sanırım yarın belli olcak o zaman buraya yazarız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…