- 30 Ocak 2015
- 18.594
- 19.723
- 498
- 29
O zaman sorun yok geçmiş olsun cnm :)şimdi geçti canm. İlk 2 gun o şekildeydi. Sanırım iltihap dışarı atılıyodu
tşkkurler canmmO zaman sorun yok geçmiş olsun cnm :)
Niye kuzum, nasil yatiyorsunuz kiTamam dostum ayipsinn :))))) nasıl yattığımızı bilmiyoruz vallahi
Kim o, o kim, kim ki yaaa cok merak ettim :))İsmini veremicem :))) kesnlessin kendisi söyler zaten :)))
Yerlesme kanamasi munasebetten 5-6 gun sonra oluyo diye biliyorim cnm, bat i beklemiyo sanirim acaba yerlesme mi ki seninki, yoksaaaaaassss.. sendeeeeeeeree.. :)kızlar iftara daldınız şu anda haklısınız tabi müsait olan bir zahmet yaşayan var ise cevap verebilir mi?
bat 21 haziran ama 15inden beri şiddetli kasık ağılarım oldu, bugünde az önce baktım ki kahverengi lekeler var çamaşırımda bunu yaşayan var mı acep? ya da hamişlerrr lekelenme şeklinde kanamanız oldu mu olduysa battan önce mi sonra mı oldu?
Saol cnm bnde oleymm cnm skilio icomde bi sikinri var.. hayr olsn..Ah ah burda takiliyorum diye sahuru kaciricam simdi :) topik aski naparsinizherkese iyi sahurlar arkadaslar :)
Bana mi dedin kiz :) yaptim tebi, cok gizemlu baksana, ismini vermek istemeyen bi hamişNe cok heyecan yaptn kiz :) ya gogslerm cook kasnioo napmalymm????
Hayirlara yoralim hayir olsun insallah cnm.. cok ustunde durma, stres etme kendine. Bu arada ben kactim gidiyim biseler yiyim artik kusura bakma, gorusuruz :)Saol cnm bnde oleymm cnm skilio icomde bi sikinri var.. hayr olsn..
Onemli deil cnm bnde hazrlicm afyt olsn allah sabrmzi versn grsruz.Hayirlara yoralim hayir olsun insallah cnm.. cok ustunde durma, stres etme kendine. Bu arada ben kactim gidiyim biseler yiyim artik kusura bakma, gorusuruz :)
HahahaaaAh ah burda takiliyorum diye sahuru kaciricam simdi :) topik aski naparsinizherkese iyi sahurlar arkadaslar :)
Sanada hayirli cumalar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?