- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
BnMde 22 ama bnm sancm olmazdiki simdi var neyn nesiKızlar benim bat 21 Haziran ama Sancısı dünden hatta pazartesiden başladı
Yok kuzum eşim kaldır dedi ama ilaç kullanıyor doktor olmaz dedi bakalım biraz bekleyeyim onu.Ha valla bnmkidee)) saahurumu beklioz kizlar :)
EevetHa valla bnmkidee)) saahurumu beklioz kizlar :)
Benim hep olur tatlım ama bu sefer çok önceden başladı ve çok oldu yani diyorum ki bu ay başlamadan böyle ise başlayınca naparımmmmmmYa kizlar iki uc gndr karnm ve kasiklarm agriodu bgun daha cok normalde olmazdki bole noliii
Hele memişlerim kıpırdamıyorlar ve çok şiştilerBenim hep olur tatlım ama bu sefer çok önceden başladı ve çok oldu yani diyorum ki bu ay başlamadan böyle ise başlayınca naparımmmmmm
Allah kabul ETsin
Yok ondan deil cnm cok cnm yanio bnde korkuym.acikcasiKızlar vücudunuzu çok dinlemeyin sonra üzülüyorz çok ben artık onuruna bıraktım
Bnm sadce goguslerm hasaslasrdi o yok ama karnm agrio acaba gecici bsiymikiHele memişlerim kıpırdamıyorlar ve çok şiştiler
Ben de oluruna bıraktım bebeğim artık , çok doğru mü dinledikçe ümitleniyoruz yıkılıyoruz sonra bu ay ki korkum ağrılı adetKızlar vücudunuzu çok dinlemeyin sonra üzülüyorz çok ben artık onuruna bıraktım
AmiinnAllah kabul ETsin
Hele memişlerim kıpırdamıyorlar ve çok şiştiler[/QUOTE
adet ile gebelik birbirlerine çok yakın ayırt etmesi zor ben göğüslerimden anliyodum
Üşütmüş olmayasınBnm sadce goguslerm hasaslasrdi o yok ama karnm agrio acaba gecici bsiymiki
Niye canim cok mu sancılı oluyoBen de oluruna bıraktım bebeğim artık , çok doğru mü dinledikçe ümitleniyoruz yıkılıyoruz sonra bu ay ki korkum ağrılı adet
aayy blmynki bseyde yapmadm bakalm devam ederse bi doktra gderz artk:)Üşütmüş olmayasın
Evet genelde ilk gün ağlamadan kavranmasını Geçmez çatım çok dar imiş bir ikincisi kanım çok çabuk pıhtılaşıyor başka bir Sıkıntımız yok çok şükürNiye canim cok mu sancılı oluyo
Valla bzmde :) bnde beklemyrm yani hep bekliomda umudum pek yk rabbm mubarek ayinin yuzu suyu hurmetine bize bi hediye bagslar ins...Allah bilir ama ben bu ay beklemiyorum affedersin bu ay münasebetimiz pek olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?