19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

kızlar kasıklarımda çok ağrım oldu gün boyu yattım, bir de bir sorum olacak: kızlar kahverengi leke şeklinde kanamalarınız bat öncesi mi olmuştu acaba?

kızlar iftara daldınız şu anda haklısınız tabi müsait olan bir zahmet yaşayan var ise cevap verebilir mi?
bat 21 haziran ama 15inden beri şiddetli kasık ağılarım oldu, bugünde az önce baktım ki kahverengi lekeler var çamaşırımda bunu yaşayan var mı acep? ya da hamişlerrr lekelenme şeklinde kanamanız oldu mu olduysa battan önce mi sonra mı oldu?

kızlar iftara daldınız şu anda haklısınız tabi müsait olan bir zahmet yaşayan var ise cevap verebilir mi?
bat 21 haziran ama 15inden beri şiddetli kasık ağılarım oldu, bugünde az önce baktım ki kahverengi lekeler var çamaşırımda bunu yaşayan var mı acep? ya da hamişlerrr lekelenme şeklinde kanamanız oldu mu olduysa battan önce mi sonra mı oldu?
Benim hiç olmadı canım ama bi arkadasm her adet tarihine yakın kanamasi oluyordu smdi gecms

kuzum adetim geçmeden test yapmıcam çok üzülüyorummmm yani bir de bu aydan hiç ümidim yok hayırlısı kısmet tabi.

Hayırlı uğurlu olsun canimm tebrik ediyorummm :KK15: dediklerine katılıyorum benim de bi vaktim gelsin tek tek sorcam sana duaları şimdi unuturum :)))
Bi tane daha hamisimiz var sanırım yarın belli olcak o zaman buraya yazarız :)))
Allah razi oksun canim ne zaman istersen ben o zaman anlatirim . Ay kimmis o hamis hadi hayirli haberlerle gelsin insaallah

Back