- 29 Mayıs 2015
- 200
- 1.227
- 63
- 30
Bi damlası bile yetiyor biliyor demi bende hiç beklemediğim bi ayda hamile klmistimAllah bilir ama ben bu ay beklemiyorum affedersin bu ay münasebetimiz pek olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi damlası bile yetiyor biliyor demi bende hiç beklemediğim bi ayda hamile klmistimAllah bilir ama ben bu ay beklemiyorum affedersin bu ay münasebetimiz pek olmadı
Ilac kullanıyor mu peki canımEvet genelde ilk gün ağlamadan kavranmasını Geçmez çatım çok dar imiş bir ikincisi kanım çok çabuk pıhtılaşıyor başka bir Sıkıntımız yok çok şükür
Âmin hayırlıysa olsunValla bzmde :) bnde beklemyrm yani hep bekliomda umudum pek yk rabbm mubarek ayinin yuzu suyu hurmetine bize bi hediye bagslar ins...
Cnm suan hamlemsn den burda kmler hamile bn pek takip edemym esimin telfnundan grdgm icinBi damlası bile yetiyor biliyor demi bende hiç beklemediğim bi ayda hamile klmistim
Allah büyük ama ne bileyim 9 aydır deniyoruz olmadı yok kısmetBi damlası bile yetiyor biliyor demi bende hiç beklemediğim bi ayda hamile klmistim
kısmet canım herseyin hayirlisi:)Allah büyük ama ne bileyim 9 aydır deniyoruz olmadı yok kısmet
Bir doktora gittim ilaç verdi kuzum ağrı kesici magnezyum destek ve Memiş hassasiyeti için bir ilaç içiyordum rahattı ama öbür doktor aman ha ağrı kesici yok diyince karabatak düşünyrmmmmmIlac kullanıyor mu peki canım
Kizlar uyucakmsinz bn bi on dkka sonra geliom burda olursnz gorusurzz optmm![]()
Yok canım deilim ben 6 ay önce doğum yaptım bebegimi kaybettimCnm suan hamlemsn den burda kmler hamile bn pek takip edemym esimin telfnundan grdgm icin
Bende buskopan die bi ağrı kesici içiyodum bıraktım Civan otu iyi gelioBir doktora gittim ilaç verdi kuzum ağrı kesici magnezyum destek ve Memiş hassasiyeti için bir ilaç içiyordum rahattı ama öbür doktor aman ha ağrı kesici yok diyince karabatak düşünyrmmmmm
Nasıl kullanıyorsun otuBende buskopan die bi ağrı kesici içiyodum bıraktım Civan otu iyi gelio
Kaynatıp içiyorum,adete bi hafta kalaNasıl kullanıyorsun otu
Ozrdlerm cnm uzmek istemezdm yaYok canım deilim ben 6 ay önce doğum yaptım bebegimi kaybettimavatardaki oğlum
Amin amin allah razı olsun çok sağolun. Rabbim isteyen hekese hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahHg niz Allah tez zamanda hayirlisiyla bir bebek nasip eder size de insallah :)
Hmmm demek sırbilmem ki canım söylemedi gizli sırmış galiba![]()
Amun insallah tatlim..Amin amin allah razı olsun çok sağolun. Rabbim isteyen hekese hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Gunaydin canim, sagolasin guzel dualarin icin..Gunaydin kızlar Ramazanıin Serifinizi Tebrik Ederim Hepimize Hayırlı Uğurlu Olsun Allahım Ettiğimiz Orucu Kildiğimiz Namazi Ettiğimiz Duayı İbadeti Rabbim Kabul Buyursun İnşallah Rabbim Elini Açıp Cocuk İstiyorum Diyen Dua Eden Herkesin Duasını Hayriyla Kabul Eylesin İnşallah Hayırlı Ramazanlar Gönlü Güzel Kaderdaşl Kaderdaşlarim
Gunaydin canim, sagolasin guzel dualarin icin..