• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ayy canm yaa sen bilirsin ben kullandım 3 gunluk ilaçtı. Şuan o kadar aşırı bi akıntım var ki anlatamam. Afedersin boylevajinama krem surmuşum gibi bembeyaz.. Bu sendede oldu mu
canım hatırlamıyorum akıntım oluyodu ama o kadar cok muydu farketmedim o icindeki iltihabın dısarı cıkmasından oluyodur bide fitil kullanmstm onda sabah kalktıgımda baya olmustu

Kizlar ben daha adet olamadim on bes gun gecti ya :( testte de cikmadi adet söktürücü de kullandm hala tik yok ama onnceki yaptigim testler hep testcizgi ve diger yerler bembeyaz ama simdiki tek kopkoyu cizgi hafiften ince bi czgi sonra zemin de bembeyaz diil pembemsi renk anlamadm bir türlü ":((

Kizlar ben daha adet olamadim on bes gun gecti ya :KK43: testte de cikmadi adet söktürücü de kullandm hala tik yok ama onnceki yaptigim testler hep testcizgi ve diger yerler bembeyaz ama simdiki tek kopkoyu cizgi hafiften ince bi czgi sonra zemin de bembeyaz diil pembemsi renk anlamadm bir türlü ":KK43:(
resmini atabliyosan atsana canım

Insallah olur bebeğin canım Allah büyük..
inşallah bitanem ben sirami size saldim :)))) inşallah hayırlı zamanda hayırlı kuzuciklariniz olur :-*

Kizlar ben daha adet olamadim on bes gun gecti ya :KK43: testte de cikmadi adet söktürücü de kullandm hala tik yok ama onnceki yaptigim testler hep testcizgi ve diger yerler bembeyaz ama simdiki tek kopkoyu cizgi hafiften ince bi czgi sonra zemin de bembeyaz diil pembemsi renk anlamadm bir türlü ":KK43:(
bismillaaah canım bi resmini atsana merak ettim yeminle yaa varsa yanında o ne iştir bi kan tahlili aldirsaydin

Buldum kiz hem de google a daha Şırnak yazınca ilk o çıkıyo :)) benim keten artık düştü :))) çok komik yaaa, müşteri hizmetleri telefon konuşmalarından haline, cok güldüm:KK70:
[QUOTE="avucdolusudua, post: 41421878, member: buldun mu kız :))[/QUOTE]

Yok attim sinirden testlerimi nne kadar test aldim en ucuzundan en pahalsina kan testinde de cikmadi anlamdm ama hic adet olacakmisim gbde diil

Back