- 30 Ocak 2015
- 18.599
- 19.768
- 498
- 29
cok gecmis olsun canım dikkatt et kendineSaol tatlim amin tum hastalara Rabbim acil sifalar versn harbiden fazla goremyrm bende seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok gecmis olsun canım dikkatt et kendineSaol tatlim amin tum hastalara Rabbim acil sifalar versn harbiden fazla goremyrm bende seni
Tamam canim bulurum ben onu :)))Ayyy guldum vallahi :)))) link nasıl buraya yapısıyo ya :)))))))) Sen yaz sirnakli sevgililerin konuşmasını bak neler diyolar çok eski ama çok konikler ya :)))
Buldun mu kız :))))Tamam canim bulurum ben onu :)))
valla bugün o kadar cok sıkılyorm ki yapcak biseyde bulamıyorum buraya girip cıkıyorum dakka bası :)Buldun mu kız :))))
@İlknurrr22 Hee kız vallah ben de bazen okuyamiyorum :)))
ayy canm yaa sen bilirsin ben kullandım 3 gunluk ilaçtı. Şuan o kadar aşırı bi akıntım var ki anlatamam. Afedersin boylevajinama krem surmuşum gibi bembeyaz.. Bu sendede oldu muBen kullandm canım vajinada bakteri icin
canım hatırlamıyorum akıntım oluyodu ama o kadar cok muydu farketmedim o icindeki iltihabın dısarı cıkmasından oluyodur bide fitil kullanmstm onda sabah kalktıgımda baya olmustuayy canm yaa sen bilirsin ben kullandım 3 gunluk ilaçtı. Şuan o kadar aşırı bi akıntım var ki anlatamam. Afedersin boylevajinama krem surmuşum gibi bembeyaz.. Bu sendede oldu mu
fitil biteli 2 gun oldu hala aynı canm yaacanım hatırlamıyorum akıntım oluyodu ama o kadar cok muydu farketmedim o icindeki iltihabın dısarı cıkmasından oluyodur bide fitil kullanmstm onda sabah kalktıgımda baya olmustu
gecer canım iltihap bakteri ne varsa onlar dısarı atılıyodur baksana internetten ilacı kullananlarda byle bisey olmus mufitil biteli 2 gun oldu hala aynı canm yaa
hangi ilacı kullandın bide doktora gittinmi ne dedi sanaayy canm yaa sen bilirsin ben kullandım 3 gunluk ilaçtı. Şuan o kadar aşırı bi akıntım var ki anlatamam. Afedersin boylevajinama krem surmuşum gibi bembeyaz.. Bu sendede oldu mu
Insallah olur bebeğin canım Allah büyük..Yok kuzum ya aşılama öncesi tedavi oluyorum ama ertelendi canım :)) dua et canim
resmini atabliyosan atsana canımKizlar ben daha adet olamadim on bes gun gecti yatestte de cikmadi adet söktürücü de kullandm hala tik yok ama onnceki yaptigim testler hep testcizgi ve diger yerler bembeyaz ama simdiki tek kopkoyu cizgi hafiften ince bi czgi sonra zemin de bembeyaz diil pembemsi renk anlamadm bir türlü "
(
inşallah bitanem ben sirami size saldim :)))) inşallah hayırlı zamanda hayırlı kuzuciklariniz olur :-*Insallah olur bebeğin canım Allah büyük..
bismillaaah canım bi resmini atsana merak ettim yeminle yaa varsa yanında o ne iştir bi kan tahlili aldirsaydinKizlar ben daha adet olamadim on bes gun gecti yatestte de cikmadi adet söktürücü de kullandm hala tik yok ama onnceki yaptigim testler hep testcizgi ve diger yerler bembeyaz ama simdiki tek kopkoyu cizgi hafiften ince bi czgi sonra zemin de bembeyaz diil pembemsi renk anlamadm bir türlü "
(
resmini atabliyosan atsana canım
bugün bi sıkıcı geliyo bunaldm evde esimede dısarı cıkalm dedim oda yarın cıkarız dedi bende bugn bunaldm yaa evde durmaktanSenin canın niye sklyo yaaaa
bi kan testi yaptırsan yarn canım nolur nolmazYok attim sinirden testlerimi nne kadar test aldim en ucuzundan en pahalsina kan testinde de cikmadi anlamdm ama hic adet olacakmisim gbde diil