• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım devamlı böyle oluyorum derken ? Yanı bu ay mi böyle oldu yoksa ayda bir kere mutlaka olur musun? Tahlillerin çıktı mi ? Ne dedi doktor ? İnşallah hayırlı bir şeydir canım.
Canm bikere kadn dogumn verdgi ilactan zehrlendm lavaboda baylmsm kafami mermere vurmsm tomografi vs hersey yapldi temz ckti daha snra 4 5defa titreme bulanti bas donmesi veyn yanmasi qtes basmalari falan oluyor tabi hastnye gdyrm bikere kanda enfeksyn ckti onu atlattm gecen gun yne oldu bu sefer idrarda enfeksyn ckti ama dun gece tahlil yapmadlar noroloji yda kbb ye gt dedi istw boyle canm smdi nlcak bilmyrm esm randevu alms ama yne tahlil film falan olursa ilac verrse ne yapcam hamleysem bde bu damarlar neden ckti onuda anlams deglm

Akintim geliyor kahverengi sanki adet olacak gibi heryerim agriyor umarim korktugum olmaz rabbim sen buyuksun

Canım benim ya içini rahat tut inşallah birşey olmaz yavruna Allahın izniyle yerleşmeye calisiyodur evde teksin biraz yat dinlen eminum yemek temizlik yapmasan esin birşey demez biraz yat dinlen ya

merhaba ben varım 21 yasındayım 2 yıllık evliyim aslında 3 4 ay öncesine kadar korunuyorduk ama artık çocuğumuz olsun istedik adetim gecikti bu ay tam 5 gün test yaptırdım doktora gittim ve polistik over oldugumu ogrendim resmen dünya başıma yıkıldı :(

Canm bikere kadn dogumn verdgi ilactan zehrlendm lavaboda baylmsm kafami mermere vurmsm tomografi vs hersey yapldi temz ckti daha snra 4 5defa titreme bulanti bas donmesi veyn yanmasi qtes basmalari falan oluyor tabi hastnye gdyrm bikere kanda enfeksyn ckti onu atlattm gecen gun yne oldu bu sefer idrarda enfeksyn ckti ama dun gece tahlil yapmadlar noroloji yda kbb ye gt dedi istw boyle canm smdi nlcak bilmyrm esm randevu alms ama yne tahlil film falan olursa ilac verrse ne yapcam hamleysem bde bu damarlar neden ckti onuda anlams deglm

Canım nerde oturuyosun merak ettim? Bu arada vitamin eksikliği b 12 eksikliği tansiyon düşüklüğü korku endişe heycan dan oluşan panik ritim bozukluğu şeker falan yoksa doktora gozuk canım mutlaka

merhaba ben varım 21 yasındayım 2 yıllık evliyim aslında 3 4 ay öncesine kadar korunuyorduk ama artık çocuğumuz olsun istedik adetim gecikti bu ay tam 5 gün test yaptırdım doktora gittim ve polistik over oldugumu ogrendim resmen dünya başıma yıkıldı :KK43:

Merhaba canım aramıza hoş geldin Allahım evliliğini mutlu huzurlu çocuklu eylesin inşallah. Niye uzuluyosun ki pikolu olup o kadar kişi var ki çocuk sahibi olan doktor bana da piko görünümlü dedi ama hiç kistim yok bu nedir anlamadım. Önemli birşey değil canım uzme canını Allahın izniyle en kısa zamanda bebisin olur insallah

cok tsk.ederim canim rabbim cumlemize nasip etsin ama henuz rahatlayamadim endiselerim var insaallah doktorum olumlu seyler soyler ve insaallah degerim yukselir
Iste korkularin olmasin canim, korkma dua et sadece, Allah in izniyle hersey iyi olur insallah. Hem zaten bat gelmedigi icin normal bi deger..

merhaba ben varım 21 yasındayım 2 yıllık evliyim aslında 3 4 ay öncesine kadar korunuyorduk ama artık çocuğumuz olsun istedik adetim gecikti bu ay tam 5 gün test yaptırdım doktora gittim ve polistik over oldugumu ogrendim resmen dünya başıma yıkıldı :(
Hosgeldin ve hc korkma bu sorun nedyse her kadnda var herkese onerdgmgbi ploraktin hormonun yuksek deglse bal tarcn corek otu onerrm bu bi hastalk degl bendede var ilk duydugmda senn gbi oldm kafayi yedm ama nette braz arastr bi cok kisi tedavszvhamle ble kalms skna canni daha cok etklenyrz

Bildgm kadaryla saydgn seyler yok canm cok sukur kocaelide otryrm sen

Sebebi ne olabilir ki acaba Allahım şifa versin inşallah ama hamilelikle alakası yok gibi geldi. Ben İstanbul da oturuyorum bu ay buradan gidiyorum işte sana birşey onercektim ondan sordum :) İstanbul da akraban tanıdığn kimse var mi ?

Merhaba canım aramıza hoş geldin Allahım evliliğini mutlu huzurlu çocuklu eylesin inşallah. Niye uzuluyosun ki pikolu olup o kadar kişi var ki çocuk sahibi olan doktor bana da piko görünümlü dedi ama hiç kistim yok bu nedir anlamadım. Önemli birşey değil canım uzme canını Allahın izniyle en kısa zamanda bebisin olur insallah
canm dktr bnada pko gorunumun var dedi gorunum olmasi kesn pkomuyuz yksa kesn olmadgi icin mi gorunumuvdyolar

Canim cok gecmis olsun, Rabbim sifa versin, insallah birseyin yoktur.

Sebebi ne olabilir ki acaba Allahım şifa versin inşallah ama hamilelikle alakası yok gibi geldi. Ben İstanbul da oturuyorum bu ay buradan gidiyorum işte sana birşey onercektim ondan sordum :) İstanbul da akraban tanıdığn kimse var mi ?
Bekarken istanblda otrydm zaten canm ailem orda :-)ne onerceksn

merhaba ben varım 21 yasındayım 2 yıllık evliyim aslında 3 4 ay öncesine kadar korunuyorduk ama artık çocuğumuz olsun istedik adetim gecikti bu ay tam 5 gün test yaptırdım doktora gittim ve polistik over oldugumu ogrendim resmen dünya başıma yıkıldı :KK43:
Hg canim topige, uzme canini pko oyle gecmeyen bir dert ddgil, Rabbim dermanini verir insallah en kisa surede bi cocuk sahibi olursunuz. Bunu dert edip buyutursen icinde daha buyuk bi sıkınti olur, onceliklie senin rahat olman lazim..

Saol tatlim amin tum hastalara Rabbim acil sifalar versn harbiden fazla goremyrm bende seni
Amin canim. Ben aslinda girmiyo degilim ama bakip cikiyorum bu aralar. Bu ay yumurtlama gunlerini es gectik, ona canim sıkıldi
Az tartistik o da o gunlere denk geldi :( bu ay bosa gecti yani :(

Back