- 26 Mayıs 2015
- 143
- 137
- 33
Yok attim sinirden testlerimi nne kadar test aldim en ucuzundan en pahalsina kan testinde de cikmadi anlamdm ama hic adet olacakmisim gbdediilresmini atabliyosan atsana canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok attim sinirden testlerimi nne kadar test aldim en ucuzundan en pahalsina kan testinde de cikmadi anlamdm ama hic adet olacakmisim gbdediilresmini atabliyosan atsana canım
aynı dert bende de var aynı senin gibiyim bugun dktr bana polistik over dedi yumartalarım zayıflamış banada adet söktürücü verdi bide bir sürü test onları yapıp tedavıye başlıcam bakalım nolcak ama çok stres yapma her ay testte yapma o kadar insanın acayip pskolojısı bozuluyo strees yapıyo olucagı varsada olmuyo hayırlısı her şeyin..Yok attim sinirden testlerimi nne kadar test aldim en ucuzundan en pahalsina kan testinde de cikmadi anlamdm ama hic adet olacakmisim gbde diil
İste sikintida burda ben kuran kursu hocasiyim ve merkeze cok uzakta camimiz kurs baslamadn butun tahlillerimi olim ilacimi kullanim dedim ama yine olmadm simdide ramazan mukabele filan derken bakalim hayirlisi olur ins :'(bi kan testi yaptırsan yarn canım nolur nolmaz
bugün bi sıkıcı geliyo bunaldm evde esimede dısarı cıkalm dedim oda yarın cıkarız dedi bende bugn bunaldm yaa evde durmaktan
İns hayirlisi olur hic daha once bole gecmemisti bakalm ..aynı dert bende de var aynı senin gibiyim bugun dktr bana polistik over dedi yumartalarım zayıflamış banada adet söktürücü verdi bide bir sürü test onları yapıp tedavıye başlıcam bakalım nolcak ama çok stres yapma her ay testte yapma o kadar insanın acayip pskolojısı bozuluyo strees yapıyo olucagı varsada olmuyo hayırlısı her şeyin..
her gün evdeyimm ya cok sıkılıyorum napıyım :) esimde cok sevmiyo dısarı cıkmayı beni zaten tek basıma hic bi yere göndermez :)Kiyamam ben sana yaa yat dinlen balım yarın gezersiniz heem :) canını skma kız otur şükret :))
Bekle biraz daha geç döllenmede olabilir ondan testlerde de çıkmayabilir sadece biraz bekle sabır varsa zaten sessizce büyüyodur yoksada gelecek sefere inşallah :)İns hayirlisi olur hic daha once bole gecmemisti bakalm ..
o zaman tekrar bi idrar testi yapsan canım 2 3 gün sonra adetolmazsanİste sikintida burda ben kuran kursu hocasiyim ve merkeze cok uzakta camimiz kurs baslamadn butun tahlillerimi olim ilacimi kullanim dedim ama yine olmadm simdide ramazan mukabele filan derken bakalim hayirlisi olur ins :'(
İns ins oledir rabbm isteyen her kadina nasip etsn amiinBekle biraz daha geç döllenmede olabilir ondan testlerde de çıkmayabilir sadece biraz bekle sabır varsa zaten sessizce büyüyodur yoksada gelecek sefere inşallah :)
Oyle yapacam artik bakalim mübarek ramazan ayı yuzu suyu hurnetine olur ins ramazaninzda mbrek olsun .o zaman tekrar bi idrar testi yapsan canım 2 3 gün sonra adetolmazsan
ELMALI turtam ayyy kendini tutamadın dimi dinlerken çok komik yaaa :)))
insallah canım ben bu ay cok dua etmstm kandilde meryem suresini okumustum yine bi kandilde namaz kılıp dua etmstm bol bol hersey duaylaOyle yapacam artik bakalim mübarek ramazan ayı yuzu suyu hurnetine olur ins ramazaninzda mbrek olsun .
Amin cnm, bol dua edelim..Oyle yapacam artik bakalim mübarek ramazan ayı yuzu suyu hurnetine olur ins ramazaninzda mbrek olsun .
Amin inşallah :) dualarında bizede yer verirsen çok sevinirim :)İns ins oledir rabbm isteyen her kadina nasip etsn amiin
her gün evdeyimm ya cok sıkılıyorum napıyım :) esimde cok sevmiyo dısarı cıkmayı beni zaten tek basıma hic bi yere göndermez :)
İns ins ins rabbmin rahmet denizi büyüktür elbeetteinsallah canım ben bu ay cok dua etmstm kandilde meryem suresini okumustum yine bi kandilde namaz kılıp dua etmstm bol bol hersey duayla
ay insallah :) tek basıma bi yerede göndermiyo var mı sizdede böyle biseyCanım benim ya olsun benimkide öyleydi şimdi o surukluyo peşinden gidelim diye :))
Muslumanin musluman kardesine ettgigi dua kabul olurmus rabbm kabul eylesin dualarmzi hepimize nasip etsin amiinAmin cnm, bol dua edelim..
Siz de bana yer verin ins .Amin inşallah :) dualarında bizede yer verirsen çok sevinirim :)
İnşallah ramazanın hayrıyla bol bol dualar edelim :)Siz de bana yer verin ins .