• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Yok attim sinirden testlerimi nne kadar test aldim en ucuzundan en pahalsina kan testinde de cikmadi anlamdm ama hic adet olacakmisim gbde diil
aynı dert bende de var aynı senin gibiyim bugun dktr bana polistik over dedi yumartalarım zayıflamış banada adet söktürücü verdi bide bir sürü test onları yapıp tedavıye başlıcam bakalım nolcak ama çok stres yapma her ay testte yapma o kadar insanın acayip pskolojısı bozuluyo strees yapıyo olucagı varsada olmuyo hayırlısı her şeyin..

aynı dert bende de var aynı senin gibiyim bugun dktr bana polistik over dedi yumartalarım zayıflamış banada adet söktürücü verdi bide bir sürü test onları yapıp tedavıye başlıcam bakalım nolcak ama çok stres yapma her ay testte yapma o kadar insanın acayip pskolojısı bozuluyo strees yapıyo olucagı varsada olmuyo hayırlısı her şeyin..
İns hayirlisi olur hic daha once bole gecmemisti bakalm ..

İste sikintida burda ben kuran kursu hocasiyim ve merkeze cok uzakta camimiz kurs baslamadn butun tahlillerimi olim ilacimi kullanim dedim ama yine olmadm simdide ramazan mukabele filan derken bakalim hayirlisi olur ins :'(
o zaman tekrar bi idrar testi yapsan canım 2 3 gün sonra adetolmazsan

Back