• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah çok büyük bir sorunum yoktur yarın testlerimi yaptırcam bakalım ne çıkacak bende çok merak ediyorum ve biz 2 yıl çocuk istemedik inşallah Rabbim aratmaz bize :/

Amin canim. Ben aslinda girmiyo degilim ama bakip cikiyorum bu aralar. Bu ay yumurtlama gunlerini es gectik, ona canim sıkıldi
Az tartistik o da o gunlere denk geldi :( bu ay bosa gecti yani :(
Uzulme canm herseyde bi hayir vardr bellide olmaz cunku yumurta 2 3gun dayanablr yani 3gun oncede grms olsan tutma ihtmali yuksek adetlermz ayni bkalm guzel haberler vercez mi:-)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah çok büyük bir sorunum yoktur yarın testlerimi yaptırcam bakalım ne çıkacak bende çok merak ediyorum ve biz 2 yıl çocuk istemedik inşallah Rabbim aratmaz bize :/
Ins canim, biz de iki yil istemedik bu 3.ay henuz yok. Rabbim aratmasin. Dua edelim birbirimize..

canm dktr bnada pko gorunumun var dedi gorunum olmasi kesn pkomuyuz yksa kesn olmadgi icin mi gorunumuvdyolar

Bekarken istanblda otrydm zaten canm ailem orda :-)ne onerceksn

Ya yanı yumurtluyomusum hemde çok ama ise yarayan yokmuş kıllanma sivilcdlenme yok adet düzensizliği de yoktu iki aydır var 14-10. Gün gecikti. Canım Bağcılarda bi hoca var bebek için ElifAhsen02 ElifAhsen02 e de onermistim gidebilirsen git canım.

Ya yanı yumurtluyomusum hemde çok ama ise yarayan yokmuş kıllanma sivilcdlenme yok adet düzensizliği de yoktu iki aydır var 14-10. Gün gecikti. Canım Bağcılarda bi hoca var bebek için ElifAhsen02 ElifAhsen02 e de onermistim gidebilirsen git canım.
Canm ne hocasi bana ozelden yazablrmsn yda nmarami vereym knsalm canm hangsi uygnsa

Amin canım inşallah Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah ben de 4 senelik evliyim başından beri hiç korunmadik ama olmuyo işte nasip :) testleri yaparken yumurtlayip yumurtlama dığını da öğren kan değerinden anlaşılıyor ismini unuttum. Ben hiç tarlusal icmedim canım

Amin canım inşallah Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah ben de 4 senelik evliyim başından beri hiç korunmadik ama olmuyo işte nasip :) testleri yaparken yumurtlayip yumurtlama dığını da öğren kan değerinden anlaşılıyor ismini unuttum. Ben hiç tarlusal icmedim canım

Bakalım yarın anlıcaz testlere bakıp tarlusal verdi bugun doktor adetim düzene girsin diye

Back