• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Hayırlı akşamlar kızlar
Kadına gittim geldim yine karnımı kasıklarımı bide belime baktı.. ve yumurtan oluşmuş olur senin merak etme dedi ve içinde süt bulunan bir karışım verdi içinde daha çok bitki varmış söylemedi neler olduğunu.. ve bunu bugün yarın, diğer gün kaynatıp dayanabildiğim kadar üstünde oturcakmışım bugün birliktelik yarın boş ve diğer günde birliktelik dedi..
İnşallah faydası olur kızlar, bu mübarek günde Allah kimin ne duası varsa gerçekleştirsin inşallah..

Son düzenleme:
benimkide sagolsun cok kısıtlar kalabalıgıda sevmez her gün aksama kadar ikimiz otursak sıkıldm demez bende tam dersi keske her gün misafir gelse öyle isterm :)

Her gün misafir gelsin de gor o zaman vallah hiç memnun olmazsin insanlar hep olmayan şeylerin peşinde benim misafirin çok diye skldim :))

Hayırlı akşamlar kızlar
Kadına gittim geldim yine karnımı kasıklarımı bide belime baktı.. ve yumurtan oluşmuş olur senin merak etme dedi ve içinde süt bulunan bir karışım verdi içinde daha çok bitki varmış söylemedi neler olduğunu.. ve bunu bugün yarın, diğer gün kaynatıp dayanabildiğim kadar üstünde oturcakmışım bugün birliktelik yarın boş ve diğer günde birliktelik dedi..
İnşallah faydası olur kızlar, bu mübarek günde Allah kimin ne duası varsa gerçekleşsin inşallah..

Hadi ya Allah bismillah inşallah bu hayırlı ayın hatırına olur canım benim inşallah bayramda sevinçli haberini alırız :))

Hadi ya Allah bismillah inşallah bu hayırlı ayın hatırına olur canım benim inşallah bayramda sevinçli haberini alırız :))
inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım.. ama sol kasığım çok fena ağrıyo sızlıyo resmen, kadın rahim yerine geldi ve yumurtluyosun dedi

Hayırlı akşamlar kızlar
İnşallah faydası olur kızlar, bu mübarek günde Allah kimin ne duası varsa gerçekleştirsin inşallah..
Ay hadi cnm insallah, niye soylemefi ki acaba merak ettim..

Back