- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
ondandir canim ya usutme ayaklarini ozellikle caninin kiymetini bil bugunleri cok ararsin bi anne atasozu
Kızlar iyi akşamlar, ben hala adet olmadım ama karnımın aşağısında bi garip hisler var ağrı gibi gerginlik şişkinlik gibi hiç rahat edemedim valla, sürekli akıntım oluyo... eşimde gece rüyasında kızımız olduğunu görmüş ay gerçek olsa yaa
evet canim sabahlari ac karnina bende yiyorum . kuru incir iyiymis saracoglu soyluyorsevmesende bebis icin deger bence tatlim
canım kuru incir bi çok kişiye iyi geliyor ama prolaktin sorunu olanlar için felaket bişey, benim mesela prolaktin sorunum var bir tane dahi yiyemiyorum yersem fırlıyor, gebelik şansım düşüyor, hormon değerlerinize baktirmadan böyle şeyler yemeyin bence
Ya bence kan tahlili yaptırsana birşey dicem evde karbonat var mi? Boyle birşey duymuştum yapmadım ama. Hamile olup olmadığını eskiden öyle yaparlarmış. İdrarını 3 saat tur sonra bi kapa doldur :))))))) karbonatı da içine dok eğer kabarcıklar oluyorsa hamilelik var demektir dibine cokuyosa hamilelik yok. Bu ay da olmasa bi dahaki ay sende hamissin :))
eşimin halasına anlattım adet olmadım böyle böyle diye hamile kalacaksındır belki dedi ay eşimin izin günü bi gelsin gidicem artık tahlil yaptırmaya var karbonat doğru mudur acaba :)
Ayy sabırsızlıkla bekliyorum. Normalde adetin düzenli ve bu ay boyle olduysa rahimin hazırlanıyor diyorlar :) ben umutluyum arkadassss burda olan herkesin de öyle olmasını istiyorummm
geçen ay 6 gün geciktim canım 2 aydır böyleyim ay bilmiyorum ki olmadıkça stres yapıyorum bende
Stres yoookhahaha bak smile dovusuyo :))))) vay arkadaş az önce biraz dolandim KK da biri yazmış adetim gecikti korkuyorum sizce hamile olabilir miyim altta da bir kaç kişi yorum yapmış bende korkuyorum olmak istemiyorum diyolar. Bak iste o zaman Allahın büyüklüğünü tekrar gördüm herkesin bi sınavı var bitanem bunun farkındayız zaten anlatmama gerek yok. İnan Allah istemese eşinin spermini alıp rahimin içine monte etsende olmasını istemiyosa olmuyodur. Çok iyi anladim
Çok uzun oldu ama bunu söylemek istiyorum çok etkileniyorum. Kaç defa üst üste üreme videolari izledim çok garip gerçekten. Şehvet suyundan bi pislik sudan milyonlarca sperm ince başlıklı uzun kuyruklu vs milyonlarca sperm arasında tek başına lider olan uzun bi yolculukla kadinin yumurtalarina ulasiyo ve zorla girmeye çalışıyor o pis sudan milyonların içinden lider olan bi canlı oluyo bi şekilde bebek olusuyo. Bebegin olması bi mucize birşey tam olarak yazarken Anlatamadım ama aklıma gekdikcr tüylerim diken diken oluyo :))))
ay evet biliyorum onu insan çok etkileniyo çok büyük mucize gerçekten ay ne biliyi tekrar test yapasım var internetten baktım en az 3 adet dönemi gecikmedikçe mevsimseldir diyolar düzensizlik için 3 ten sonra doktora gitmek mantıklıymış desene tek hakkım kaldı :)))
Ahaa yinee miii kız kafana takma kafamdan attığın gün adet oalcaksan oluyosun kafandan attığın zaman hamile kalınıyor :)) demedi deme ben inanıyorum sende inaaann dua edelim inşallah hep beraber hamis oluruz :)) sen nerelisin canım nerde kaliyosun
inşallah hamilesinizdir. boş yere ümitlendirmek istemem ama belirtilerin hamilelik belirtisi. ikinci hamileliğimde öğrenmeden üç dört gün önce bel ağrılarım oldu, kasık ağrıları zaten nerdeyse bir ay sürüyor.Bende varım 18ay bitti evleneli.bat günüme son 7gun tek belirtiler aniden oluşan bel ve sag kasığımda ağrı umarım minik kuzum bana tutunmuştur rabbim benimle birlikte bütün isteyenlere hayırlısıyla tez vakitde versin. Bu ayda olmazsa doktor tedavi basliycam dedi inşAllah hayirlisiyla hamileyimdir tedaviye gerek kalmaz. Simdiden cok yoruldum. Herkesin evladi, evlat sevgisi bana batar oldu, kiskanclik krizlerine giriyorum kendi kendime. Kurban olduğum Allah kucaklarımızı boş bırakmasın AMİN AMİN AMİN
Dert.ortaklarım inşAlah göbişlerimiz.bebbi dolsun
Ay aynen çok doğru dedin valla, ben vajiyi yeni atlattım ya bi de işsizlik sınavlar eşimin şark görevi geldi o baya stres doluyum anlayacağın psikolojim pek iyi değil e tabi kv dedikodusu vs vs vs stresten bol ne var bendeankara canım sen
Bende 20 aylık evliyim.bebek düşünüyoruz cok heycanlıyım bu gece hamile olabilirim üç gün gecikti ve yarın kan tahlili için gidicem.kızlar ben duamda her bebek hasreti cekenlerin evlat nasip eyle Yarabbi diyorum bana dua edin inşallah bebiş vardır bu sıkıntılarımıza evimize bereket getirir inşallah borçlarımız biter onla
Canimm aramıza hoş geldin ayyy çok heycanlandim vallah bu gün tahlil sonuçlarını öğrenince haber et canım çok merak ettim inşallah vardır Allahım ettiğin duaları hayirlisiyla kabul eylesin insallah. Allahım darlık sknti vermesin bolluk bereket versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?