Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy hadi insaallah canim benim peki hangi hormonunmus yuksek olan. aynen ya o kadar beklemisim bi ayida sana vermisim cok mu desene . valla cok sevindim icin ferahlamis moralinde yuksek bu ayi iyi degerlendirMerhaba kizlaaar ben geldimm. Doktor hormon bozukluğu var dedi. Yumurtan çalışıyor düzenli adet görüyorsun ama değerin yuksek çıkmis dedi. Bir suru yumurtam varmış aralarından en büyüğünü takip etti buyumemisler daha dedi hiiicccc üzülmesin vallah :))))) çünkü daha önce hic hormonlarımin bozuk olduğunu hic bi doktor demedi kıllanma sivilcelenme adet düzensizliği yok bende kistte yok. Bu ay 14 gün gecikti ilk defa içim çok rahat vallah doktorum çok olumlu konuştu sakin kür ilaç ovulasyon falan yaptırma bu ayi bana bırak dedi :)))) 4 senenin ayı öyle geçti bu ayda senin olsunnn doktorum :)))))))
lh en az 9 mu olmaliymis canim oyle degil bence ya cunku lh fshdan yuksek pldugu zaman pko var diyorlar ama benimde degerlerim buna yakindi ama doktorum normal.dedi bana ne bileyim kafam karisti simdilh değerin düşük en az 9 olmalıymıs nette baktım da diğerleri normal
ayy hadi insaallah canim benim peki hangi hormonunmus yuksek olan. aynen ya o kadar beklemisim bi ayida sana vermisim cok mu desene . valla cok sevindim icin ferahlamis moralinde yuksek bu ayi iyi degerlendir
canım inan bende bilmiyorum netten baktım link attım bak istersen en az 9 diyor ama normal deger olaraklh en az 9 mu olmaliymis canim oyle degil bence ya cunku lh fshdan yuksek pldugu zaman pko var diyorlar ama benimde degerlerim buna yakindi ama doktorum normal.dedi bana ne bileyim kafam karisti simdi
canim.forumda bi doktor var ya hani bulent tiras ona sorsana bi konu acip bende.merak.ettim ne dicek
bencede takma bosver:)Kız doktorun dedikleri moral bozucuda ben hiiic oralı değilim peeehh az okşar severim hormoncuklarimi hemencecikte düzelir :)))))))))
lh en az 9 mu olmaliymis canim oyle degil bence ya cunku lh fshdan yuksek pldugu zaman pko var diyorlar ama benimde degerlerim buna yakindi ama doktorum normal.dedi bana ne bileyim kafam karisti simdi
him ben yumurtalarin.buyumemis dedigi kismini yanlis okumusum canim suan adetin kacinci gunundesinKız doktorun dedikleri moral bozucuda ben hiiic oralı değilim peeehh az okşar severim hormoncuklarimi hemencecikte düzelir :)))))))))
him ben yumurtalarin.buyumemis dedigi kismini yanlis okumusum canim suan adetin kacinci gunundesin