• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Değerlerimi yazayım anliyan varsa bilgilendirir :)))

TSH 2.35
FSH 6.2
Lh 6.61

Canım vallah bende netten bakıyorum evet biri çok düşük diğeri yuksek hormonlarım dengesizlesmis :))) bak dur resim aticam eski degerlerim

Merhaba kizlaaar ben geldimm. Doktor hormon bozukluğu var dedi. Yumurtan çalışıyor düzenli adet görüyorsun ama değerin yuksek çıkmis dedi. Bir suru yumurtam varmış aralarından en büyüğünü takip etti buyumemisler daha dedi hiiicccc üzülmesin vallah :))))) çünkü daha önce hic hormonlarımin bozuk olduğunu hic bi doktor demedi kıllanma sivilcelenme adet düzensizliği yok bende kistte yok. Bu ay 14 gün gecikti ilk defa içim çok rahat vallah doktorum çok olumlu konuştu sakin kür ilaç ovulasyon falan yaptırma bu ayi bana bırak dedi :)))) 4 senenin ayı öyle geçti bu ayda senin olsunnn doktorum :)))))))
ayy hadi insaallah canim benim peki hangi hormonunmus yuksek olan. aynen ya o kadar beklemisim bi ayida sana vermisim cok mu desene . valla cok sevindim icin ferahlamis moralinde yuksek bu ayi iyi degerlendir :-)

hım canım lh degerin dusuk lh yumurtlama demek evde yaptıgımız ovulasyon testleri yumurtladığını gosterıyor ya demkki yumurtlamanda bu ay sıkıntı olmus

IMG-20150504-WA0005.jpeg

lh değerin düşük en az 9 olmalıymıs nette baktım da diğerleri normal
lh en az 9 mu olmaliymis canim oyle degil bence ya cunku lh fshdan yuksek pldugu zaman pko var diyorlar ama benimde degerlerim buna yakindi ama doktorum normal.dedi bana ne bileyim kafam karisti simdi

canım valla pek anlamıyorum ben :)çok karısık geldi sadece lh yumurtlama hormonu oldugunu biliyorum oda sende 3 cıvarlarında cıkmıs

ayy hadi insaallah canim benim peki hangi hormonunmus yuksek olan. aynen ya o kadar beklemisim bi ayida sana vermisim cok mu desene . valla cok sevindim icin ferahlamis moralinde yuksek bu ayi iyi degerlendir :-)

Kız doktorun dedikleri moral bozucuda ben hiiic oralı değilim peeehh az okşar severim hormoncuklarimi hemencecikte düzelir :)))))))))

lh en az 9 mu olmaliymis canim oyle degil bence ya cunku lh fshdan yuksek pldugu zaman pko var diyorlar ama benimde degerlerim buna yakindi ama doktorum normal.dedi bana ne bileyim kafam karisti simdi
canım inan bende bilmiyorum netten baktım link attım bak istersen en az 9 diyor ama normal deger olarak

Ayyy hic sorma vallah ablamda bana diyo değerler kotu değil bu ay adetin gecikti diye olabilir dedi :))))

H Heidi000 canım 3 çıkmış ya ne anlama geliyo biliyor musun ;)) ovulasyon testi yapmıştım resmini atım bide ona bakin

him ben yumurtalarin.buyumemis dedigi kismini yanlis okumusum canim suan adetin kacinci gunundesin

Canım Dr a buradan nasil soru sorabilirim ki :)))) hic bilmiyorum vallahi. Evt canım doktor daha buyumemisler dedi 11 mm dedi ama anlamadım :)) adette değilim canım 4 gündür temizim

Back