• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

kızlar bugün kalçamın ustunde bi ağrıyla uyandım belim kasıklarım çok ağrıyodu simdide hafif hafif sancı oluyo adetime daha çoookkkk var ama hasta olacakmısım gibi ağrıyo acaba ilaçtanmı

Ayy inşaallah canm yaa :) vala 3 hafta önce 2 yılımız doldu. Hiç korunmadık ama hâlâ olmuyo artk iyice yoğunlaştı duygularım. Önceden bu kadar değildim olmasa da olur henüz emin değilim falan diyodum ama artk çok istiyorum vaktinin geldiğini düşünüyorum fakat önenli olan benm istediğim değil Rabbimin vereceği vakit. Bide ben polikistik over hastasıyım canm işte sabırla bekliyorum 8 mayıs BAT ümidim yok çünkü eşim şehir dışında. Gelip gitti denk gelmemiştir yumurtlama günüme :KK43:

Canım tedavi goruyo musun?

kızlar bugün kalçamın ustunde bi ağrıyla uyandım belim kasıklarım çok ağrıyodu simdide hafif hafif sancı oluyo adetime daha çoookkkk var ama hasta olacakmısım gibi ağrıyo acaba ilaçtanmı
Canım benimde geçen hafta kalçalarım ağrıdı hepp anlam veremedim bende geçti sonra üşüttüm herhalde dedim

neyse kızlar bugün annişe gidecem hazırlanıyım ben öpüldünüz siz görmeden gitmek istemedim :KK76::KK15::21: hepinize yeni umutlar güzel günler diliyorum bide bebekli günler :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Canım tedavi goruyo musun?

Tatlım ben 2014 talk ce 2015 ocak olmak üzere 2 kez klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum ama olumlu sonuç alamadık. Ilkinde iğneyi yanlış hesaplamadan ötürü 1 gün önce vuruldum ikincisinde de yumurtlama günümde eşim şehir dışına gitmek zorunda kaldı. Yani birliktelik oldu ama çatlayıp çatlamadığını bilmediğim için ne hasar geçerli oldu bilmiyorum. Öyle yani canm

Tatlım ben 2014 aralık ve 2015 ocak olmak üzere 2 kez klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum ama olumlu sonuç alamadık. Ilkinde iğneyi yanlış hesaplamadan ötürü 1 gün önce vuruldum ikincisinde de yumurtlama günümde eşim şehir dışına gitmek zorunda kaldı. Yani birliktelik oldu ama çatlayıp çatlamadığını bilmediğim için ne kadar geçerli oldu bilmiyorum. Öyle yani canm

Ayy bu telefon beni katil edecek yaa yanlış olmuş düzelttim ;)

Back