• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

degerlendırme ıcın yeterlı[ endoservıkal hucre transformasyon zon komponentı var ıntraepıtelyal lezyon veya malıgnıte yonunden negatıf SONUC ınflamasyon bulguları bu kadar ya

degerlendırme ıcın yeterlı[ endoservıkal hucre transformasyon zon komponentı var ıntraepıtelyal lezyon veya malıgnıte yonunden negatıf SONUC ınflamasyon bulguları bu kadar ya
canim sorabildin mi doktoruna

Allahım hic birşey anlamadım :( benimkinde Oyle birşey demiyodu. Umarim önemli birşey değildir ya bide netten bakım bi

evet canim sabahlari ac karnina bende yiyorum . kuru incir iyiymis saracoglu soyluyor :-) sevmesende bebis icin deger bence tatlim :-)

Bende yiyiim yaa:)) karnım sürekli ağrıyo anlamiyorum ki :( doktora dedim hic iltihap yada karnını agritacK birşey görmüyorum dedi usutmus olabilirsin dedi. Öyle evde cibildak duruyom sanırım ondan :(

Bende yiyiim yaa:)) karnım sürekli ağrıyo anlamiyorum ki :( doktora dedim hic iltihap yada karnını agritacK birşey görmüyorum dedi usutmus olabilirsin dedi. Öyle evde cibildak duruyom sanırım ondan :(
ondandir canim ya usutme ayaklarini ozellikle caninin kiymetini bil bugunleri cok ararsin bi anne atasozu :-) :-)

Back