- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
tamam at bakalım yardımcı olmaya çalısıyım
Temizlendigimden beri yaptım ayin 1den başladım yapmaya bu gün yapmadım birazdan yapcam bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam at bakalım yardımcı olmaya çalısıyım
ovulasyon testimi gebelik testimi kız buuu:)
bide dikkat et 3 saat sıvı tuketme ve hergun aynı saatte yap.
neyse yavruucum ben kaçar kociş geldi yemek bekler optum hoscakallll...:):):)
canim bol bol incir tuket buyusun yumoslar insaallahhCoook saol canım benim yaa Allah isini rast getirsin inşallah görüşürüz kolay gelsin
canim bol bol incir tuket buyusun yumoslar insaallahh
smear testı sonucumu yorumlar mısını yenı aldım ne demek hıc anlamadım doktorum da yok suan
evet canim sabahlari ac karnina bende yiyorum . kuru incir iyiymis saracoglu soyluyor sevmesende bebis icin deger bence tatlimGerçekten mii ise yariyo mu bende inciri sevmem ki :)))
degerlendırme ıcın yeterlı[ endoservıkal hucre transformasyon zon komponentı var ıntraepıtelyal lezyon veya malıgnıte yonunden negatıf SONUC ınflamasyon bulguları bu kadar ya
canim sorabildin mi doktorunadegerlendırme ıcın yeterlı[ endoservıkal hucre transformasyon zon komponentı var ıntraepıtelyal lezyon veya malıgnıte yonunden negatıf SONUC ınflamasyon bulguları bu kadar ya
degerlendırme ıcın yeterlı[ endoservıkal hucre transformasyon zon komponentı var ıntraepıtelyal lezyon veya malıgnıte yonunden negatıf SONUC ınflamasyon bulguları bu kadar ya
evet canim sabahlari ac karnina bende yiyorum . kuru incir iyiymis saracoglu soyluyor sevmesende bebis icin deger bence tatlim
ondandir canim ya usutme ayaklarini ozellikle caninin kiymetini bil bugunleri cok ararsin bi anne atasozuBende yiyiim yaa:)) karnım sürekli ağrıyo anlamiyorum ki doktora dedim hic iltihap yada karnını agritacK birşey görmüyorum dedi usutmus olabilirsin dedi. Öyle evde cibildak duruyom sanırım ondan