19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

degerlendırme ıcın yeterlı[ endoservıkal hucre transformasyon zon komponentı var ıntraepıtelyal lezyon veya malıgnıte yonunden negatıf SONUC ınflamasyon bulguları bu kadar ya

degerlendırme ıcın yeterlı[ endoservıkal hucre transformasyon zon komponentı var ıntraepıtelyal lezyon veya malıgnıte yonunden negatıf SONUC ınflamasyon bulguları bu kadar ya
canim sorabildin mi doktoruna

Allahım hic birşey anlamadım benimkinde Oyle birşey demiyodu. Umarim önemli birşey değildir ya bide netten bakım bi

evet canim sabahlari ac karnina bende yiyorum . kuru incir iyiymis saracoglu soyluyor sevmesende bebis icin deger bence tatlim

Bende yiyiim yaa:)) karnım sürekli ağrıyo anlamiyorum ki doktora dedim hic iltihap yada karnını agritacK birşey görmüyorum dedi usutmus olabilirsin dedi. Öyle evde cibildak duruyom sanırım ondan

Bende yiyiim yaa:)) karnım sürekli ağrıyo anlamiyorum ki doktora dedim hic iltihap yada karnını agritacK birşey görmüyorum dedi usutmus olabilirsin dedi. Öyle evde cibildak duruyom sanırım ondan
ondandir canim ya usutme ayaklarini ozellikle caninin kiymetini bil bugunleri cok ararsin bi anne atasozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…