- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Evet kuzum bizde şarkçıyız
Emniyette mi esiniz :) bizim daha belli değil bu ay belli olacak seçimlerden dolayı ertelendi biraz. Nereyi düşünüyorsunuz yada neresi çıktı :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum bizde şarkçıyız
Emniyette mi esiniz :) bizim daha belli değil bu ay belli olacak seçimlerden dolayı ertelendi biraz. Nereyi düşünüyorsunuz yada neresi çıktı :))
cok sagol canım ya sımdı cıkcam bende heycanlıyım ama hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum sonucu aldıgım da ıyı yada kötu mutlaka yazıcam dua edın lutfenn
evet emniyette yok canım daha belli değil biri eşime cuma belli olur olmazsa haziran başına kalır demiş ... van istiyoruz biz, siz nereyi istiyosunuz
Bende varım
bizdee sarkciyiz ama umudumuz yok bu sene keske ciksada gitsek uzaklik.cok.kotu biraz memleketime yakin olmak istiyorum bu arada gunaydin.herkesee:)) bizdensinizz. Aynen belli değil secimler yüzünden ertelenir demişlerdi. İstanbulda çalışıyor eşim muş van ikisi de olur :)) ayni yere ciksak keşke yaa :))))
oyle bisey bende duydumm iki ay folilan gecikmeler yasayip ertesi ay hamile kalan ama ins sen bu ay hamilesindir bende cok.heyecanlandimeşimin halasına anlattım adet olmadım böyle böyle diye hamile kalacaksındır belki dedi ay eşimin izin günü bi gelsin gidicem artık tahlil yaptırmaya var karbonat doğru mudur acaba :)
:)) bizdensinizz. Aynen belli değil secimler yüzünden ertelenir demişlerdi. İstanbulda çalışıyor eşim muş van ikisi de olur :)) ayni yere ciksak keşke yaa :))))
bizdee sarkciyiz ama umudumuz yok bu sene keske ciksada gitsek uzaklik.cok.kotu biraz memleketime yakin olmak istiyorum bu arada gunaydin.herkesee
istanbuldayim canim ailem g.antepte oraya gidemiyoruz ama yakin biyerler olsun istiyorum ama bu senede zor gibi gorunuyirSiz hangi ildesiniz canım, ben ailemle aynı şehirdeyim ama gitmek istiyorum şarka
Hoş geldin canimm asık surat yok :))) sende geleceğin cıtir annesisin :) ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsun canim
canlarım benim herkese günaydınGünaydın bu arada Geleceğin Çıtır Anneleri :)))) Ben sizden güç alıyorum haberinjz olsun
ANKARADA OLAN VAR MI
NERESINDE BENDE ANKARADAYIMben varım canım
bizdee sarkciyiz ama umudumuz yok bu sene keske ciksada gitsek uzaklik.cok.kotu biraz memleketime yakin olmak istiyorum bu arada gunaydin.herkesee