• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Emniyette mi esiniz :) bizim daha belli değil bu ay belli olacak seçimlerden dolayı ertelendi biraz. Nereyi düşünüyorsunuz yada neresi çıktı :))

evet emniyette yok canım daha belli değil biri eşime cuma belli olur olmazsa haziran başına kalır demiş ... van istiyoruz biz, siz nereyi istiyosunuz

cok sagol canım ya sımdı cıkcam bende heycanlıyım ama hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum sonucu aldıgım da ıyı yada kötu mutlaka yazıcam dua edın lutfenn

Hayal kırıklığı yasama bitanem biz sana moral veririz merak etme :)) inşallah vardır sen bize moral verirsin artik :))

evet emniyette yok canım daha belli değil biri eşime cuma belli olur olmazsa haziran başına kalır demiş ... van istiyoruz biz, siz nereyi istiyosunuz

:)) bizdensinizz. Aynen belli değil secimler yüzünden ertelenir demişlerdi. İstanbulda çalışıyor eşim muş van ikisi de olur :)) ayni yere ciksak keşke yaa :))))

:)) bizdensinizz. Aynen belli değil secimler yüzünden ertelenir demişlerdi. İstanbulda çalışıyor eşim muş van ikisi de olur :)) ayni yere ciksak keşke yaa :))))
bizdee sarkciyiz ama umudumuz yok bu sene keske ciksada gitsek uzaklik.cok.kotu biraz memleketime yakin olmak istiyorum :( bu arada gunaydin.herkesee

eşimin halasına anlattım adet olmadım böyle böyle diye hamile kalacaksındır belki dedi ay eşimin izin günü bi gelsin gidicem artık tahlil yaptırmaya var karbonat doğru mudur acaba :)
oyle bisey bende duydumm iki ay folilan gecikmeler yasayip ertesi ay hamile kalan ama ins sen bu ay hamilesindir bende cok.heyecanlandim :-)

Ayy Van'da komşu olurmuşuz bi de :))) bizde ankaradayız şu an ay bi açıklanmadı onun stresi de var bende işte

Hoş geldin canimm :KK54::KK15: asık surat yok :))) sende geleceğin cıtir annesisin :) ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsun canim

Ayy inşaallah canm yaa :) vala 3 hafta önce 2 yılımız doldu. Hiç korunmadık ama hâlâ olmuyo artk iyice yoğunlaştı duygularım. Önceden bu kadar değildim olmasa da olur henüz emin değilim falan diyodum ama artk çok istiyorum vaktinin geldiğini düşünüyorum fakat önenli olan benm istediğim değil Rabbimin vereceği vakit. Bide ben polikistik over hastasıyım canm işte sabırla bekliyorum 8 mayıs BAT ümidim yok çünkü eşim şehir dışında. Gelip gitti denk gelmemiştir yumurtlama günüme :(

bizdee sarkciyiz ama umudumuz yok bu sene keske ciksada gitsek uzaklik.cok.kotu biraz memleketime yakin olmak istiyorum :KK43: bu arada gunaydin.herkesee

Ayy sizde miii :))) eşimin 7 senesi doldu burda müdürleri gondermicez demişler ama biz çok istiyoruz. Senin memleketin neresi canim

Back